KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

böcügüm insallah koayca atlatirsin.hic üzülme korkma canim sonucta acik bi yaran falan olmayacak hic hissetmeyeceksin bile cabucak olup bitecek insallah. eger bayrama kadar görüsemezsek sanada iyi hayirli bayramar :13:

böcügüm insallah koayca atlatirsin.hic üzülme korkma canim sonucta acik bi yaran falan olmayacak hic hissetmeyeceksin bile cabucak olup bitecek insallah. eger bayrama kadar görüsemezsek sanada iyi hayirli bayramar :13:
saol canım
inşallah acımaz korkuyorum ondanda
kızın napıyo almiramız iyimisiniz

böcüğüm hadi inş hiç acımaz ya belki şimdi operasyonun bitti bile bi an önce iyileşirsin inş. senin için dua etçem canım

selam kızlar ya nerlerdesiniz valla bayadır görüşemiyorz bebişler napıyor

evet görüsemiyoruz öyle yogunumki valla kaynimin cocuklari kac gündür bizdelerdi 2 gün kaldilar ondan hic giremiyordum.
ebemiz evimize geliyor yardim etmek icin bebegimi yikadik uyuyor simdi misil misil teyzeleri
sizler nasilsiniz nevar ne yok
böcügümüz napti acep

Son düzenleme:

türkiyedenmi geldiler kayınvalidende geldimi canım
dikişlerin nasıl acımıyordur pek dimi
oh maşallah yir onu teyzesi göbüşü düştümü
bizim uykularımız onun olsun mışıl mışıl uysusunda büyüsün
böcüğümü bende merak ediyorum
bende buralarda takılıyorum siz olmayınca canım sıkıldı

yok canim onlar zaten burdalar.cok sik görüsemiyoruz ama.
yok canim acimiyor artik eskisi gibiyim gecti cok sükür. ama dikkat ediyorum yine ani hareketlerimde aciyor.
dün düstü göbegi canim bukadar cabuk düsmesini beklemiyordum acikcasi düstü ama cok sevindim bakamiyordum cünkü icim gidiyordu.
takil canim sikilma tabi.

daha acır tabi ani hareketlerde dikkat edersin olur biter canım

polyanan canım benim adapte olabildin mi bebeğine...
benimde 3 ayım kaldı artık benim için geri sayım başladı gibi bişi...heycanım artıyo tabi seni ve kızını düşündükçe..
o uyurken yanına gidip bakıyomusun..özlüyomusun onu..
emzirmek banyosunu yaptırmak çok zor oluyo mu canım..
bide geceleri çok uyanıyomu hayatım merak ettiklerimi sorim seni yakalamışken...

tabi canim adapte olunmicak bisi yok zaten.
cok az kalmis canim allahim yardimcin olsun insallah.her anini cok güzel degerlendir hamilelik cok güzel bir dönem ama anne olmak ondanda güzel.
elacim gece uyurken bile yanimdan ayirmak yatagina koymak istemiyorum özlüyorum tabiki uyudugunda hep gidip kontrol ediyorum elleriyle oynuyorum
geceleri her 2 saatte bir uyaniyor ama hic rahatsiz olmuyorum esimde cok yardimci oluyor hep o kalkiyor ben meme veriyorum sadece.
emzirmek konusunda hic sorun yasamadim cok sükür sütüm fazlasiyla var simdilik insallah hep böyle olur.basta gögüs uclarim biraz yara olur gibi oldu ama hastaneden bi krem verdiler hemen gecti.cok canim yaniyordu bebegim emerken ama gecti.
banyosu icin ve bebek hakkinda bilmediklerimi ögrenmek icin ebe geliyor hergün evime beni bilgilendiriyor yardimci oluyor.
hersey sorabilirsin canim.
bu arada hastane icin canta hazirlamistim ya sadece kendim icin koydugum esyalari kullandim hastanede kaldigim surece bebegin butun ihtiyaclarini hastane veriyor kiyafetini bezini herseyini.

ne güzel hastane ya ben özelde yaptım bir sürü para verdim ama
bişey demiyorum yani:26:

neyse canım nasılsın iyisin anladığım kadarıyla

ne güzel hastane ya ben özelde yaptım bir sürü para verdim ama
bişey demiyorum yani:26:

neyse canım nasılsın iyisin anladığım kadarıyla

hastane cok iyiydi valla canim her türlü ihtiyacimizi karsiladilar.
orasi türkiye unutmamak lazim hani

iyim canim bebisle ugrasiyorum emzir altini deistir yatir.
kiz evde cok sikildim kac gündür disari cikmiyorum ya :84:bebisle ciksam bisi olurmuki acep yaa

çıkma canım ya daha çok küçük Allah korusun hasta filan olur 1 aylık filan olsa neyse dicem ama çok minik daha biraz sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…