- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.461
gunaydin herkese nasilsiniz bakiim benim sipamdan firsat bulup giremiorum valla oglum firsat verdikce kafami yastiga koyup yatmaya calisiyorum yani sadece calisiyorum yatamiyorum
günaydın hazalım iyiyz Allaha şükür...
Allah kolaylık versin canım
ee seninkinin göbüşü düştümü polyananınki düşmüş yıkamış bile
saol cnm
bizim gobek dustu iki gun once ama zaten biz hastaneden ciktiktan sonra evde yikadik oglumu
yine uyandi benim sipam yaa poffff hadi ben kactim gorusuruz kizlar :26:
allah analı babalı büyütsün bu günler iyi günlarin canım. gözünü korkutmak gibi olmasın ama büyüdükçe haşarı oluyolar benden söylemesi
tmm canım bak sen oğluşa
minicik ama nasıl baktırıyo kendine
saolasin cnm
bu gunlerim iyi gunler haaanam neresi iyi yaww uyku haram oldu bana :85:
evet nihanim yaa kucuk parmaginda oynatiyor beni sipaa bide 3 4 saat yatsa tam uykumu alacam ama kurulmus saat gibi 2 saatte bir kalkior bilerek yapio sanki yaa
benim kızım 1.5 yaşnda oğlumda 8 dört gözle uykunun helal olacağı günleri bekliyorum canımcım.
şöyle sabaha kadar deliksiz uyumak istiyorum ama bi onun üstünü ört bi diğerinin kızı emzir derken pek mümkün olmuyo
allah sabır versin sanada
iyiyim bende nihan nasıl olayım ev hali
nihan cım senin işlerin yoğunmu. ben okulda görev yapıyom çok yoğun olmuyo işlerim.
Allah bağışlasın yavrularını canım
Benimde iş hali işte
benim bazen yoğun oluyor bazen olmuyor kamuda çalışıyorum
ama memur değilim ben
isim neydi canım ve yaşın kaç
ben 24 yaşındayım
isim bilge yaş 30, yolun yarısına 5 senem kaldı
sen güzel yaşlardasın , keyfini çıkar
neyse canımcım ben kaçar, kzım hasretle beni bekliyodur. afiyet olsun byeeee
öyle her yaşın ayrı bi güzelliği vardır çok memnun oldum tanıştığıma
yine bekleriz canım sohbete güle güle
evet her yaş bir papatya yaprağı gibi kopara kopara ilerliyoruz bakalım.
selam canim bebegim daha minnacik aylik bile deilbebeğin kaç aylık polyanan görüşürüz yarın nihancım
polyanan canım yaa içim bi tuhaf oldu valla..daha düne kadar karnındaydı..şimdi yanında valla doğumdan korkuyorum ama sen beni cesaretlendiriyosun hayatım mutlu oluyorum ucunda ölüm yok ALLAH ın izniyle kalkarım altından
doktor kontrolüne mecbur gidiceksin tabi
canım sen bilirsin ebe dediyse
canim bugun ciktim bile disim felaket egiriyordu doktora gittik dolgu yapilacak ve 20liklerim cekilecek onlarda baski yapip sikistiriyormus
anestezi sütüme geciyormus sütü yarin sagip ögleden sonra tekrar gidip dolgumu yaptiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?