KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gunaydin herkese nasilsiniz bakiim benim sipamdan firsat bulup giremiorum valla oglum firsat verdikce kafami yastiga koyup yatmaya calisiyorum yani sadece calisiyorum yatamiyorum

allah analı babalı büyütsün bu günler iyi günlarin canım. gözünü korkutmak gibi olmasın ama büyüdükçe haşarı oluyolar benden söylemesi

günaydın hazalım iyiyz Allaha şükür...
Allah kolaylık versin canım
ee seninkinin göbüşü düştümü polyananınki düşmüş yıkamış bile

saol cnm

bizim gobek dustu iki gun once ama zaten biz hastaneden ciktiktan sonra evde yikadik oglumu
yine uyandi benim sipam yaa poffff hadi ben kactim gorusuruz kizlar :26:

saolasin cnm
bu gunlerim iyi gunler haa anam neresi iyi yaww uyku haram oldu bana :85:

benim kızım 1.5 yaşnda oğlumda 8 dört gözle uykunun helal olacağı günleri bekliyorum canımcım.
şöyle sabaha kadar deliksiz uyumak istiyorum ama bi onun üstünü ört bi diğerinin kızı emzir derken pek mümkün olmuyo

allah sabır versin sanada

nihan cım senin işlerin yoğunmu. ben okulda görev yapıyom çok yoğun olmuyo işlerim.

evet nihanim yaa kucuk parmaginda oynatiyor beni sipaa bide 3 4 saat yatsa tam uykumu alacam ama kurulmus saat gibi 2 saatte bir kalkior bilerek yapio sanki yaa

evet canım yapar o minik parmağını yerim onun ben
birde şey yapar tam yemek yicen o sırada bi başlar ağlamaya Allaahhh
kalkıp emzirirsin o sırada da zaten iştahın kaçar yapıy dimi tamam yemek yicen sırada

Allah bağışlasın yavrularını canım

iyiyim bende nihan nasıl olayım ev hali

Benimde iş hali işte

nihan cım senin işlerin yoğunmu. ben okulda görev yapıyom çok yoğun olmuyo işlerim.

benim bazen yoğun oluyor bazen olmuyor kamuda çalışıyorum
ama memur değilim ben

neyse canımcım ben kaçar, kzım hasretle beni bekliyodur. afiyet olsun byeeee

bebeğin kaç aylık polyanan görüşürüz yarın nihancım
selam canim bebegim daha minnacik aylik bile deil 29 ekimde dogdu

kalkarsin tabi altindan canim anne oluyorsun kolay deil.en fazla 2 gün canin aciyor ama bir ömür boyu dünyanin en güzel seyine sahip oluyorsun.
allahim dayanma gücü verir sen hic endiselenme.

doktor kontrolüne mecbur gidiceksin tabi
canım sen bilirsin ebe dediyse

canim bugun ciktim bile disim felaket egiriyordu doktora gittik dolgu yapilacak ve 20liklerim cekilecek onlarda baski yapip sikistiriyormus
anestezi sütüme geciyormus sütü yarin sagip ögleden sonra tekrar gidip dolgumu yaptiricam.

canim bugun ciktim bile disim felaket egiriyordu doktora gittik dolgu yapilacak ve 20liklerim cekilecek onlarda baski yapip sikistiriyormus
anestezi sütüme geciyormus sütü yarin sagip ögleden sonra tekrar gidip dolgumu yaptiricam.

lokal anestezi dimi polyanan
ee şişer emzirmezsen göğüslerin anestizeden sonra o sütüde sağıp atçanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…