KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kk'da daha kankamı bulamadım bi bakıyım dedim benim kanka buralardamıhoşbulduk canım

ben çıkıyorum canlar mesaim bitti yarın görüşürüz byyyy

Son düzenleme:

çıkma canım ya daha çok küçük Allah korusun hasta filan olur 1 aylık filan olsa neyse dicem ama çok minik daha biraz sabret

ebemiz hicbisi olmaz siki giydirip arabasina koydunmu diyor ama bilmiyorum ya.
mecbur cikicaz bu hafta ama minigin doktor kontrolu var.

polyanan canım yaa içim bi tuhaf oldu valla..daha düne kadar karnındaydı..şimdi yanında valla doğumdan korkuyorum ama sen beni cesaretlendiriyosun hayatım mutlu oluyorum ucunda ölüm yok ALLAH ın izniyle kalkarım altından

ebemiz hicbisi olmaz siki giydirip arabasina koydunmu diyor ama bilmiyorum ya.
mecbur cikicaz bu hafta ama minigin doktor kontrolu var.

doktor kontrolüne mecbur gidiceksin tabi
canım sen bilirsin ebe dediyse

bebeğin kaç aylık polyanan görüşürüz yarın nihancım

günaydın

ucunda mutlu bi olay var canım anelerimiz nasıl doğurduysa doğurcan sende korkulcak bişey yok merak etme bak polyanan kurtuldu şimdi o acıları hatırlamaz bile

Son düzenleme:
4 sendir kk üyesiyim ve hala kankimi bulamadım.
çok mu seçiciyim ne

bende katılabilir miyim:93:

kız günnüşte okudum doğum gününmüş bugün
doğum günü çocuğu seni
nice yıllara inşallah

iyiyim bende çok sağol :80:
nerden canım

arkedeşin doğum günü kutlu olsun. nice mutlu yıllar. yokmu pastanız ayol

yozgat canım :92:

Son düzenleme:
gunaydin herkese nasilsiniz bakiim benim sipamdan firsat bulup giremiorum valla oglum firsat verdikce kafami yastiga koyup yatmaya calisiyorum yani sadece calisiyorum yatamiyorum

gunaydin herkese nasilsiniz bakiim benim sipamdan firsat bulup giremiorum valla oglum firsat verdikce kafami yastiga koyup yatmaya calisiyorum yani sadece calisiyorum yatamiyorum

günaydın hazalım iyiyz Allaha şükür...
Allah kolaylık versin canım
ee seninkinin göbüşü düştümü polyananınki düşmüş yıkamış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…