KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay polyanan k.validen yardima geldi dimi ne guzel yaa benimkiler burda yasiolar ama gelip gittikleri yok soguk ve uzak die gelmiolar bugun misafirlige gelecekler ahh ahhh anam bacim gibi varmi beee keske birinden biri burda olsaydi ne olurdu yanii

ahh kiyamam icim bi tuhaf oldu bunu okuyunca kuzum sendmei yurt disindaydin yokmu hic kimse yardim eden tek basinamisin off ya

ay kimse 1 kelime yazmadan bakip cikmis
neyse ben hemn banyoya isinlanayim
esim gelcek gezmeye gidicezz oglusuma bayramlik ciciler alcaz
insallh güüzel birseyler bulurum
foto eklerim sonra sizlere aldiklarimin
haydi mucuk mucukkkk

ay masaallah arda kaana cnm az kalmis iki yasina girmeye bende oglumun yas gunlerini gorurum insaallah

valla rahatladim biraz yetisemiyordum ya onuda birak yalnizlik cok sikmisti beni.

seninkinede masallah annesi olacak okadar artik. baten benimkininde gece huysuzlugu tutuyor.normal artik olacak o kadar sana öyle geliyordur.
evet katlancaz artik uykusuzluga

haa uykusuzluk problemini unutmusum canim
nasil uykusu gunduz uyuyo gecemi uyanik
kac saatte bir uyaniyo
bende ilk dogum yapptigimda ruh gibi geziniyordum bi o kadarda sinirli

ahh kiyamam icim bi tuhaf oldu bunu okuyunca kuzum sendmei yurt disindaydin yokmu hic kimse yardim eden tek basinamisin off ya

evet cnm gunduz iyi uyuyo gece 2 saatte 1 kalkio dayancam tabikide oglum icin dedigin gibi bende sinirli oluorum elimde deil ama sinirleniorum iste

yok cnm benim kimsem burda esimin ailesi var ama faydalari pek yok k.validem hastaneden ciktigimda gelmisti bebegi yikadi gidis o gidis birde bugun gelecekler iste yine yikamaya ailemden biri burda olsaydi keske ama esim var saolsun oda yardimci olmaya calisio ama sabah 4 te ise gidioo onuda rahatsiz etmek istemiom

neyse kizlar ben cikiorum hepinizi optum kendinize ii bakin

hazalım ayy bi tuhaf oldum ben yaa harika ve çok eğlenceli bi şekilde doğurmuşun yada öle anlatmışın..ağrıların mutlakaki olmuştur ama harika bi hikaye cnm

ay polyanan k.validen yardima geldi dimi ne guzel yaa benimkiler burda yasiolar ama gelip gittikleri yok soguk ve uzak die gelmiolar bugun misafirlige gelecekler ahh ahhh anam bacim gibi varmi beee keske birinden biri burda olsaydi ne olurdu yanii

geldi canim benim.
kayinvalidenler biraz bencil galiba soguk kar kis olsun isterse senin yardima ihtiyacin var ilk günden beri gelmeleri lazimdi.
dogru valla insanin anasi bacisi gibi yok ahh ahh bende cok isterdim simdi yanimda olsunlar gözlerim doluyor valla

haa uykusuzluk problemini unutmusum canim
nasil uykusu gunduz uyuyo gecemi uyanik
kac saatte bir uyaniyo
bende ilk dogum yapptigimda ruh gibi geziniyordum bi o kadarda sinirli

benim bebisim 2,5 3 saatte bir uyaniyor cok uykusuz kalmiyorum yada beynim alisti farkinda deilim

bebeğin resmini koymuşun canım çok güzel bi bebek amannn karnındaydı şimdi yanında

evet sehnazım çok gezdim yaaama arada olsun dimi polyanan bebeğin ne şeker yaa maşallah onaa tü tü tü nazar değmesin

çok canım ya sorma ayaklarıma kara sular indi ama güzeldi olsun canım bebişinle vakit geçirmek ne güzel keşke benimde olsada bütün gün bebişle dursam

cok güzel bir duygu yaaa
evlenince yaparsin hemen canim benim.
ben kaciyorum canim yaaa kizim uyandiiii
yarin görüsürük..

evet sadrazamcim o ismi cok begendim

gece yeli iyi yaptin kuu bende cok gezdim bögün aksam
simdi dinlenmekle mesgulum kikiki

hazal cok uzuldum ya neden gelmiyoki araniz ncok mu uzak veya calisiyomu kayinvaliden ay yakininda olsam ben gelirdim ya insna kiyabilirmi size
cok uzuldum

hazalım ayy bi tuhaf oldum ben yaa harika ve çok eğlenceli bi şekilde doğurmuşun yada öle anlatmışın..ağrıların mutlakaki olmuştur ama harika bi hikaye cnm

ay cnm insallah sende bi avazda dogurursun benimki zordu tabi tum normal dogumlar gibi ama bebegi kucagina attilarmi hersey kafandan siliniyor cok guzel duygu cok yakinda sende hissedeceksin insaallah

yok cnm calismiyor 50 yasinda ama iste gelemk isteseler gelirler dun geldi eviniz yakin olsaydi hergun gelirdim diyo otibus ve tramvay var onla gel dedim bilet parasi gider dedi e ne dicenki bole diyen birine once aramiz bozuktu yeni baristik ondan dolayida kendilerini geri cekiolar aman ben bakiom ogluma ne yapiim kimsedende bisey beklemem artik anam bacimmi sanki bana aciyip gelecek

uzulme cnm yaa herkes kaderini yasio iste bizim kaderimizde gurbette yalniz olmak varmis iyiki olmus oglum ya bebegim hic olmasaydi beterin beteri var eninde sonunda buyucek oglum bu zor donemleride atlatacaz artik ama ikinci bebegimde annemi mutlaka davet etcem buraya 3 ayligina gelsin mis gibi bakar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…