KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyiz cnm biz yuvarlanip gidioz bebegimde buyuyor teyzesi ama benim gogus uclarim cok fna acio ne yapcam yaa

ben iyiyim canım işte tatil sonrası işe alışmaya çalışıyorum sıkıntıdan patlıyorum
göğüs uçların yaramı oldu canım çok acıyomuş o teyzemin olmuştu bağırıyodu valla emzirirken canım onun için bi krem varmış adını hatırlamıyorum ama doktoruna eczaneye sorsan söylerler bide hazır uçlar satılıyomuş eczanelerde göğüs ucuna takıyomuşun bebek onu çektiği için acımıyomuş

ay cnm sen isle ben bebisle ugrasiom ikiside zor valla cnm uclarini koparacak nerdeyse
var cnm o slikon uc bende ama bebek onla emince tam doymuyor emmekten yorulunca hemen uyuyo
dr. dedim meme uclarim acio diye kendi sutunu syr dedi krem vermedi zor oluo ama oglumun beslenmesi lazim

günaydın arkadaşlar ben iyiyim siz nasılsınız datlu cadı inşallah sende çok güzel bi gün geçirirsin
nihan valla bi denk gelemiyoz bi gelen bi daha hiç gitmesin hep beklesin öyle olarmıki:82:

biz ona yaramaz sueda diyoz. dün yine kalmele duvarları karalamış. daha geçen silmiştim. kas yapacam duvar sile sile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…