KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hadi ya yaramaz şey Allah kolaylık versin sana bi yandan da gözüm korkmuyo değil he çocuk yapmaya

günaydın hoşgeldin

bende iki tane canım. tek fazla sorun olmuyoda sayıları arttıkç adurum vahimleşiyo

böcüümün bebişi yok daha düşünmüyor onun yerine ben cevaplıyım küstü bize gitti
a ben başkasıyla karıştırdım o zaman. özür:26:
iyiym teşekkürler

allah iyilik versin canım

valla hepsinin ayrı problemi var canım , yaş farkı çok oluncada büyük küçüğü eziyo, helede oğlansa büyük

valla helede oğlansa dediğin çok doğru benim abimle aramda 7 yaş var küçükkende büyükkende hep abimin gerisinde kaldım herşeyde ilk önce abim vardı bende hep geri planda kaldım bu yüzden ilk çocuğumun kız olmasını istiyorum valla:93:

iyiyim napim hep aynı işte karnım ağrıyo ağrı kesici içtim geçmesini bekliyorum sen napıyon

yok öle çok şükür ağrı olmuyo bi ilk gün olursa oluyo biraz ama dayanılmıcak kadar deil çok şükür bazısının ağrılı oluyomuş bide çocuk doğurunca geçer derler bak senin geçmemiş hala

normal doğum yapılırsa o ağrı geçermiş benim dayanılmaz oluyo ağrı kesici içtim hala geçmedi off ya
şehnaz gelmiyo dimi bayadır birkaç gündür polyananda gelmedi inşallah kötü bişey yoktur

o geldi dün yada ondan önceki gün ufaklıkla uğraşıyordur şehnazla bayadır görüşmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…