KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla iyiyiz RABBİM e şükür..26 haftalık olduk teyzeleri..büyüyoruz günden güne tekmeleri artıyo kızımın..bide doğsa özlüyorum onu çünkü...
doğar doğmaz ısırıcam onu ağlasada ağlasın napim içim bi tuhaf oluyo valla..polyanan ve hazal gibi bana da sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip eder inş yüce RABBİM...
bu arada dün benim doğumgünümdü 20 yaşıma bastım..üzülüyorum ama olsun her yaşın ayrı bi güzelliği var tabiki....

ay canım ya bilirim o heyecanları ama geçer merak etme hazal ve polyanan 1 ay oluyor nerdeyse sende hayırlısıyla doğurcan inşallah
bu arada geç oldu ama doğum günün kutlu olsun

günaydın kızlar

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

günaydın kızlar sadrazam geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ne güzel 20 yaşına girdin ve bibebişin olcak genç yaşta anne olcaksın bak bana 25 yaşındayım3 ay sonra 26 olcam ben napıyım hem bebişimde yok ne mutlu sana genç anne olcaksın hemde kızın olcak kızınla arkadaş gibi olursun

doğum günün kutlu olsun. bebeğini sağlılka kucağına alırsın inşallah.

kzım sen 20 mime bastın diye üzülüyon bizim canıız yok bi ay sonra 31 olcemmm

valla yaş gittikçe herşeyi düşünüyosun ya ben çocuk yapmayı hiç düşünmüyorum aslında çevremdeki arkadaşların hep çocukları var ben onları gördükçe iyice korkuyorum çocuk yapmaktan şimdi çok rahatım diyorum çocuk olunca bütün rahatım bozulcak :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…