- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.161
çıkıyorum ben arkadaşlarım evime gidiyorumm bitti mesai şükürryarında gelirim görüşmek üzere ööpüyorummmmmmmmm
Evet,hatta o kadar çok şey var ki,hiç pc başından kalkmadan okumak istiyorum hepsini :)
slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla iyiyiz RABBİM e şükür..26 haftalık olduk teyzeleri..büyüyoruz günden güne tekmeleri artıyo kızımın..bide doğsa özlüyorum onu çünkü...
doğar doğmaz ısırıcam onu ağlasada ağlasın napim içim bi tuhaf oluyo valla..polyanan ve hazal gibi bana da sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip eder inş yüce RABBİM...
bu arada dün benim doğumgünümdü 20 yaşıma bastım..üzülüyorum ama olsun her yaşın ayrı bi güzelliği var tabiki....
slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla iyiyiz RABBİM e şükür..26 haftalık olduk teyzeleri..büyüyoruz günden güne tekmeleri artıyo kızımın..bide doğsa özlüyorum onu çünkü...
doğar doğmaz ısırıcam onu ağlasada ağlasın napim içim bi tuhaf oluyo valla..polyanan ve hazal gibi bana da sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip eder inş yüce RABBİM...
bu arada dün benim doğumgünümdü 20 yaşıma bastım..üzülüyorum ama olsun her yaşın ayrı bi güzelliği var tabiki....
günaydın hanımlarrr
slm kızlar nasılsınız...
canım şuan düşünmediğin içinmi bi bebeğin yok
günaydın canım nasılsın
27 birinciyi yaparsın oiki yaşındaykendi 2. yaparsınewet canım düşünmüyoruz daha ama bazende üzülüyorum yaşım geçiyo daha birinciyi yapmadık ikinciyi kaç yaşında yapçam diye:89:
dimi biz napalım bende şubatta 26 olcam:89::89:
valla bizde 2-3 yıl sonra düşünüyoruz..bende 27-28 olurum.normal heralde o yaş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?