KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanan canım nasılsın hoşgeldin yoktun bi sorun yok dimi kızçen nası

hosbulduk caniiim cok iyim cok sükür sen nasilsin takip ediyorum ama yorum yazamadan cikiyorum hep.
kizim iyi teyzesi sütünü iciyor buyuyor.bu aralar pek fazla disari cikiyoruz ondanda giremiyoruuum ama artik iyice soguklar geldi evdeyim artikimmm.
sen nasilsin ne var ne yok görüsmeyelii.

bugün kizim tam 4 haftalik olduuuu
40nida döktük. bu 40 dökme neyse hic anlamam sacmada gelir bana ama kayinvalidem yapalim nolcek diyince kiramadim

adıyla yaşasın bebişin Allah size bağışlasın. evet canım ankarada yaşıyorum yenimahalle tarafındayım.sendemi ankaradansın

amin canim.
yok ben almanyadayim.kocam ankarali ve kayinvalidemler ankarada oturuyor keciören etlikde bende 7 ay yasadim ankarada.keske ankarada olsaydim ama isterdim yani.

bekarlığım orada geçti etlik ççokkkkkkkk güzel bi semt yaa.. keşke ankarada olsaymışsın gurbetlik zordur. bu arada kaç yaşındasın

bugün kizim tam 4 haftalik olduuuu
40nida döktük. bu 40 dökme neyse hic anlamam sacmada gelir bana ama kayinvalidem yapalim nolcek diyince kiramadim
maşallah canım zaman nası geçiyo daha dün doğmasını bekliyoduk maşallah kocaman oldu bile rabbim hayırlı güzel uzun ömür versin inşallah

ya böcügüm nereye gittin ama yaa:95:

kusura bakma canım teyzem aradı onla konuştuk biraz sonrada bankaya gitmeme gerekti gittim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…