KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam cnm hosgeldin yada oncemi geldin ben tanimiom seni

yaprak yeni katıldı aramıza canım o yüzden tanımıyosundur

hosbulduk bocugum oglum kucagimda emio bende yaziom ne guzel dimi

çok güzel canım güzel olmazmı hiç ne mutlu sana rabbim isteyen herkese tattırsın anne olmayı inşallah

canım ben sekreterlik yapıyorum. çok yoğun değilim onun için bütün gün buradayım :))) sizin işiniz ne üzerine dükkanınız

bilgisayar güvenlik sistemleri canım bizim bende bütün gün dükkan bekliyorum işte tek başıma eşim dışarda oluyo genelde:93:

ben 2 gündür buradayım yeniyim daha :78:

anladim cnm hosgeldin o zaman
bocugum insallah ALLAHIM isteyen herkese yasatir bu duyguyu az once bi konu acilmis kizin teki erkek arkadasindan hamile kalmis yazin ayrilmislar 3 bucuk aylik hamileymis ve yeni ogrenmis ziplasam dusermi nefret ediom karnimdaki bebekten yazmis valla agiz dolusu laf edecektim zor tuttum kendimi yani buraya yazarak ne gibi bir yardim beklio anlamadim kim git cocugu aldir die destek cikacakki o kadar isteyen ve bebgi olmayan varken sinirimi bozdu kadin yaa

pangadan gelirken çekirdek aldım gıı hadi gelin çay da demliyekte hep beraber içek kıı hem muhabbet ederuk:89:

hadi ya görmedim ben manyakmı o 3 ay geçinceye kadar nerdemiş aklı madem bi halt yedin belki yalan atıyodur ya öyle çok fake konu açıyolar

ay evet iyiki gormemisiin dayanamayip yorum yazardin bencede insan bilmezmi hamile oldugunu yaa yaparken keyifleri gicir sonrada poh yemise donuyorlar

valla ya şöyle hepimiz biraraya gelsek negüzel olurdu senin ve polyananın bebişlerinizi görmeyi sevmeyi çok isterim valla

dediğin gibi Allahın gücüne gitmesin ama bebek için ne yanıp tutuşan çiftler var yazık günah değilmi o bebeğede günahına girmişler meleğin yazık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…