KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nasılsınız bakıyım. burda yağmurlu bir hava var. bende çay içiyorum. gece doğru dürüst uyutmadı sıpalar. kız sabaha kadar emdi. oğlan habire üstünü açtı havada yağmurlu olunca yataktan çıkasım yoktu valla.

günaydınn canım. ay sormuşmuydum hatırlamıyorum ama neredendin sen. gece bende deliksiz uyumuşum sanırım bizim buralarada yağmur yağdı sabahtan ıslaktı heryer. banada yatağı bırakıp kalkmak çok zor oldu Allahtan bugün haftanın son günü 2 gün evdeyimm yarın uyucam öğlene kadarr

nispetmi yapıyon kız

bizim haftasonumuz felan yok. çocuklar sussa sağolsun eşim susumaz.
kalk acıktım. kalkkk kahvatıyı hazırla

ben her akşam annemlerdeyim nerdeyse eşim vardiyalı çalıştığı için o yokken ordayım hep
evet ama yarın ben nöbetçiyim:95:

benimde eşim bazen gececi oluyor o zaman bende gidiyorum kalmaya. ama bu aralar gecede çalışmıyorr o yüzden böle 2 haftada 1 falan gidiyorum anacığımaaa

ticker ekleme bölümü var orda daha ayrıntılı yazıyo canım ben daisypoint adresinden yaptım tickerı sonrada çıkan url sini profile eklemiştim

cnm tickerfactory den yapabilirsiniz diye bir uyarı alıyorum sürekli oraya girip oluşturuyorum da ama ondan sonra pin gelmiyor pin yüklemem lazımmış deli olucam

yazdım tam nöbet sırası değişmiş bidahaki haftaya ben
gözün aydın hadi gene iyisin
ayy yok ayyy valla öle bi niyetim yoktuu... bende eşimi uyutmam uyanınca kalk kalk hadi diye oda benden çekiyoo
şaka yaptım kız. he he

bekarkende babam uyutmazdı

benim eşimde vardiya ya gidiyo ama bizimki farklı

Son düzenleme:
cnm tickerfactory den yapabilirsiniz diye bir uyarı alıyorum sürekli oraya girip oluşturuyorum da ama ondan sonra pin gelmiyor pin yüklemem lazımmış deli olucam
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bu mübarek günde gönlünüzde olan dileklerinizi muradlarınızı versin inşallah
canım ne pini ki anlamadım ben öyle bişe demedi ben yaparken tickerı oluşturup çıkan url yi profildeki ticker bölümüne kopyaladım sadece ben

Amin canımmmmm... sanada hayırlı bereketli bol kazançlı cumalarr....

benimkide bi 10 aylik olsada konusmaya baslasa yaa.
böcügüm yeni bi film var cinemalarda newyorkda 5 minare diye bi fikrin varmi güzelmi gitmeye degermi

kusura bakma canım yazdığını görmemişim fragmanını gördüm sadece ama bişey anlamadım ben gitmedim ama yakın arkadaşım gitti ona sorayım ben söylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…