- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.261
kimse ses etmeyince şettirdim
napıyon tatlımm
iyi canım sen napıyon
nbr datlucadu
günaydınn canım. ay sormuşmuydum hatırlamıyorum ama neredendin sen. gece bende deliksiz uyumuşum sanırım bizim buralarada yağmur yağdı sabahtan ıslaktı heryer. banada yatağı bırakıp kalkmak çok zor olduAllahtan bugün haftanın son günü 2 gün evdeyimm yarın uyucam öğlene kadarr
ben her akşam annemlerdeyim nerdeyseçok iyiyim tatlım hem bugün cumaaa son iş günü hemde akşama anneme gidiyorummmmmm
yeni geldim kankam diil arkadaşım bile yok
yazdım tam nöbet sırası değişmiş bidahaki haftaya benben her akşam annemlerdeyim nerdeyseeşim vardiyalı çalıştığı için o yokken ordayım hep
evet ama yarın ben nöbetçiyim:95:
nispetmi yapıyon kız
bizim haftasonumuz felan yok. çocuklar sussa sağolsun eşim susumaz.
kalk acıktım. kalkkk kahvatıyı hazırla
ben her akşam annemlerdeyim nerdeyseeşim vardiyalı çalıştığı için o yokken ordayım hep
evet ama yarın ben nöbetçiyim:95:
ticker ekleme bölümü var orda daha ayrıntılı yazıyo canım ben daisypoint adresinden yaptım tickerı sonrada çıkan url sini profile eklemiştim
gözün aydın hadi gene iyisinyazdım tam nöbet sırası değişmiş bidahaki haftaya ben
şaka yaptım kız. he heayy yok ayyy valla öle bi niyetim yoktuu... bende eşimi uyutmam uyanınca kalk kalk hadi diye oda benden çekiyoo
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bu mübarek günde gönlünüzde olan dileklerinizi muradlarınızı versin inşallahcnm tickerfactory den yapabilirsiniz diye bir uyarı alıyorum sürekli oraya girip oluşturuyorum da ama ondan sonra pin gelmiyor pin yüklemem lazımmış deli olucam
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bu mübarek günde gönlünüzde olan dileklerinizi muradlarınızı versin inşallah
canım ne pini ki anlamadım ben öyle bişe demedi ben yaparken tickerı oluşturup çıkan url yi profildeki ticker bölümüne kopyaladım sadece ben
benimkide bi 10 aylik olsada konusmaya baslasa yaa.
böcügüm yeni bi film var cinemalarda newyorkda 5 minare diye bi fikrin varmi güzelmi gitmeye degermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?