- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.501
belli oluyo tek satır yazmamşınız. ne sendrommuş ama
selam canım.. oğlunmu kalktıoglum kalkti poffff
pazartesi günleri hariç galibaselam hazal valla çocuklar size göz açtırmıyo yaramazlar minicikler ama nasıl baktırıyorlar kendilerine he
polyananda yok sende eskiden ne muhabbetler ederdik ah ahh bugün böcüğümde gelmedi
selam hazal valla çocuklar size göz açtırmıyo yaramazlar minicikler ama nasıl baktırıyorlar kendilerine he
polyananda yok sende eskiden ne muhabbetler ederdik ah ahh bugün böcüğümde gelmedi
geldim geldim ama kimse yokki gelsem nolcak
selam hazal valla çocuklar size göz açtırmıyo yaramazlar minicikler ama nasıl baktırıyorlar kendilerine he
selam canım.. oğlunmu kalktı
nerde kaldın kız dadlu cadıyla sabahtan beri bakışıyoz bakışıyoz pazartesi olduğu içün bi türlü sendromdan çıkamadık daha doğrusu ben çıkamadım
aha bak şimdide kendisi gitti
evet cnm ya ne muhabbetlerdi bende sabirsizlanoodum oglum dogsun die al dogdu iste wc ye girmeye bile firsat yok
ne zaman duzene gircek bu sipalar yaa
valla yataginda kendi kendine sesler cikario kalkmaya hazirlanio cnm senin oglun var galiba ne zaman duzene girdi oglun yani geceleri duzgun uyumaya kacinci ayda baslio bu sipalar
aaa üsütüme eyilik sağlık , ben bi kerem taa nerelere gittimde geldim. kızıma aşı yaptırdım, misafir için alışveriş yaptımmm.
sendromdan çıkmayan sensinal sanada bi dil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?