KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam hazal valla çocuklar size göz açtırmıyo yaramazlar minicikler ama nasıl baktırıyorlar kendilerine he
polyananda yok sende eskiden ne muhabbetler ederdik ah ahh bugün böcüğümde gelmedi

Son düzenleme:
selam hazal valla çocuklar size göz açtırmıyo yaramazlar minicikler ama nasıl baktırıyorlar kendilerine he
polyananda yok sende eskiden ne muhabbetler ederdik ah ahh bugün böcüğümde gelmedi
pazartesi günleri hariç galiba

Son düzenleme:
nerde kaldın kız dadlu cadıyla sabahtan beri bakışıyoz bakışıyoz pazartesi olduğu içün bi türlü sendromdan çıkamadık daha doğrusu ben çıkamadım

evet cnm ya ne muhabbetlerdi bende sabirsizlanoodum oglum dogsun die al dogdu iste wc ye girmeye bile firsat yok
ne zaman duzene gircek bu sipalar yaa

selam canım.. oğlunmu kalktı

valla yataginda kendi kendine sesler cikario kalkmaya hazirlanio cnm senin oglun var galiba ne zaman duzene girdi oglun yani geceleri duzgun uyumaya kacinci ayda baslio bu sipalar

anama gittiydi sabah kocik tükkandaydı bende oraya gittim şimdi geldim
2 gün tatil yaparsanız çıkamazsınız tabe bakın bana dün hiç oturamadım mesela yorgunluktan ölüyom tatildemiyim çalışmaktamı hiç fark etmiyo:86:

nerde kaldın kız dadlu cadıyla sabahtan beri bakışıyoz bakışıyoz pazartesi olduğu içün bi türlü sendromdan çıkamadık daha doğrusu ben çıkamadım

aaa üsütüme eyilik sağlık , ben bi kerem taa nerelere gittimde geldim. kızıma aşı yaptırdım, misafir için alışveriş yaptımmm.
sendromdan çıkmayan sensin al sanada bi dil

Allah kolaylık versin hazalım çocuktan çocuğa değişir bence canım

nasılsınız bakalım eyimisiniz
nası geçti hafta sonu neler yaptınız tek tek anlatın bakalım baa
datlu cadım geçmiş olsun aşı yaptırmışın çok ağladımı yawrum ya yazık ona
oğlunada geçmiş olsun inşallah canı yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…