- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.541
sadrazamcim cok uykusuz kaliom cnm benimle ayni dogum yapan arkadaslarda ole (kasim anneleri) oglum 2 saatte 1 uyanio emzir altini degistir uykuya dalmasini bekle derken 1,5 saatde onla ilglenoorum bazen satte bir uyanio
bende hamisken sabirsizlaniodum cnm dogsun die aha dogdu ama kafami kasiyacak zamanim yok bende sabaha kadar deliksiz uyur saniodum ne biliim kurulmus saat gibi zirt pirt kalkacagini belki senin kiz uslu olur cnm ama sen simdi uykunun tadini cikar kocaninda tabiki dogum sonrasi kocayla pek ilgilenemiyorum ben kendime zamanim olmuoki kocaya olsun
ben düşünüyorum ama bakalım hayırlısıanammmmmmmmmm şimdi bebeğimi karnımdan alcam ayy ne şirin ne güzel şeyler bular her dakikam onu düşünmekle geçiyo zaten..
aman ne bilim hayatım ben korkarım bide acemilik olsa gerek napcağımı pek kestiremiyorum da...ama sizden tüyolar alırım artık...
bu arada bebek mi düşünüyosun cnm
he cnm benimki aynen 2 satte bir uyanio doymadigi zaman1 saat sonra uyanio simdide gaz sancisi cikti yatirana kadar anam aglio valla
heheh sadrazamcim durtmeye gerek kalmadan uyanio zaten ama ilk 1 2 gun surekli uyuyo o zaman kaldirman gerekecek
ha cnm bide sana tavsiye gogus uclarin yoksa simdiden cikarmaya bak ben ilk basta emziremedim slikon gogus ucu kullnadim gogus uclarim cikana kadar yapay ucla emzirdiginde bebek az emio emerkende yoruldugu icin kilosunda dusus oluo ben cok zorluk cektiuclari yara oldu kanadi filan. hamile iken uc cikartici seyi kullansaydim o kadar zorlanmazdim cnm bilgin olsun
he cnm benimki aynen 2 satte bir uyanio doymadigi zaman1 saat sonra uyanio simdide gaz sancisi cikti yatirana kadar anam aglio valla
heheh sadrazamcim durtmeye gerek kalmadan uyanio zaten ama ilk 1 2 gun surekli uyuyo o zaman kaldirman gerekecek
ha cnm bide sana tavsiye gogus uclarin yoksa simdiden cikarmaya bak ben ilk basta emziremedim slikon gogus ucu kullnadim gogus uclarim cikana kadar yapay ucla emzirdiginde bebek az emio emerkende yoruldugu icin kilosunda dusus oluo ben cok zorluk cektiuclari yara oldu kanadi filan. hamile iken uc cikartici seyi kullansaydim o kadar zorlanmazdim cnm bilgin olsun
buda benim cirkin oglum iste
selam kızlar epey yazışmışsınız okuması zor oluyor yaa
sadrazm33 bebişin hayırlı olsun (yeni okudumda)
yeni yaşında kutlu olsun nice yıllara.
20 gibi durmuyorum derken neyi kastettin
büyükmü duruyorsun küçük mü anlamadımda :))
selam canım hoş geldinselam kızlar epey yazışmışsınız okuması zor oluyor yaa
sadrazm33 bebişin hayırlı olsun (yeni okudumda)
yeni yaşında kutlu olsun nice yıllara.
20 gibi durmuyorum derken neyi kastettin
büyükmü duruyorsun küçük mü anlamadımda :))
çok tşk ederim cnm...küçük duruyorum 18 falan yani...
buda benim cirkin oglum iste
anladım :)) olsun oda güzel ilerki yaşlarda çok işe yarar
kaç aylık bebiş
hayatım ALLAH yardımcın olsun inş tez zamanda düzene girer..eminimki zordur ama bütün bebeklerin sanırım ilk ayların da uyku problemi oluyo..peki cnm senin ilk bebeğinmiydi bu yanlış değilsem bi tane daha vardı doğrumu uydurmadım inş eskisi gibi vakıf olamıyorum konulara
cnm benim uçlarım kendiliğinden çıktı ama sağ göğsümün üzeri soyuldu kaşıntı kanama falan oldu şimdiden kremliyorum arada ama uçlarım çıktı yani umarım yeterli olur...
ay maşallah Allah nazardan saklasın pek bi çirkinmiş
Hazal maşallah çook şekerr :)
anammmm
tam ısırmalık ama insan kıyamaz heralde..ayy bende kızlar kendimi anlayamıyorum ya içimde bi vahşilik mi var ne eşimide hep döverek seviyorum yeter dio artık bebeğime naparım bilmiyorum...
hazalcım RABBİM sana ve eşine bağaşlasın en güzel günler sizin olsun inş
sagol cnm benim ALLAH dayanma gucu versin bana ve ben gibi olanlara uykusuzluk cok zor annelikte tabii valla genelde 3 aydan sonra yada 40 i ciktiktan sonra duzene girio diolar benim sipama 40 ciktiktan sonra duzene girer insaallah
ay datlucadum senin iki bebginmi var ben bi oglun var saniodum ee sen tecrubelisin yaa anlat bana bu uykusuzlukla nasil bas edecem oglumunda gazi var ay ben her cocugu olana soruom bu seyleri yaa teslli verirler die benimkide zugurt tesellisi iste
yani 1,5 yasina kadar geceleri yatmiomu simdi benim oglum 2 satte bir uyanio hep bolemi surecek yawwvalla korktum masallah oglunada kizinada cnm buyutmussun ne guzel
kızlar ben geldim benide aranıza alırmısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?