KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hayatım ALLAH yardımcın olsun inş tez zamanda düzene girer..eminimki zordur ama bütün bebeklerin sanırım ilk ayların da uyku problemi oluyo..peki cnm senin ilk bebeğinmiydi bu yanlış değilsem bi tane daha vardı doğrumu uydurmadım inş eskisi gibi vakıf olamıyorum konulara

ben düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

evet bazılarında olmuyormuş meme ucu benim vardı problem olmadı senin yoksa hazalın dediği gibi yap

selam kızlar epey yazışmışsınız okuması zor oluyor yaa
sadrazm33 bebişin hayırlı olsun (yeni okudumda)
yeni yaşında kutlu olsun nice yıllara.
20 gibi durmuyorum derken neyi kastettin
büyükmü duruyorsun küçük mü anlamadımda :))

cnm benim uçlarım kendiliğinden çıktı ama sağ göğsümün üzeri soyuldu kaşıntı kanama falan oldu şimdiden kremliyorum arada ama uçlarım çıktı yani umarım yeterli olur...

çok tşk ederim cnm...küçük duruyorum 18 falan yani...

selam canım hoş geldin

buda benim cirkin oglum iste

anammmm
tam ısırmalık ama insan kıyamaz heralde..ayy bende kızlar kendimi anlayamıyorum ya içimde bi vahşilik mi var ne eşimide hep döverek seviyorum yeter dio artık bebeğime naparım bilmiyorum...
hazalcım RABBİM sana ve eşine bağaşlasın en güzel günler sizin olsun inş

evet cnm zor ama dunyaninda en guzel hissi babasiyla ben yicez oglumu resmen gerci babamiz hafta icleri salona kacio uyumak icin ama cok sevioz oglumuzu
gulu seven dikenine katlanir cnm insallah tez zamanda duzene girer oglumun uykusu benim ilk bebegim cnm ilk hamileligim 2.5 aylikken sonlandirildi bebegimin kalbi durmustu zaten daha 23 yasindayim taze anneyim cnm

cnm benim uçlarım kendiliğinden çıktı ama sağ göğsümün üzeri soyuldu kaşıntı kanama falan oldu şimdiden kremliyorum arada ama uçlarım çıktı yani umarım yeterli olur...

iyi cnm uclarin buyukse sorun yok bende benimkilerin buyklugu yeter diodum ama oglum agzina alamadi bir turlu bos emiodu yavrum simdi el pompasida kullaniorum sut sagmak icin onunda faydasi oldu baya iyi cikti uclari umarin sen ayni sorunu yasamazsin cnm

ay maşallah Allah nazardan saklasın pek bi çirkinmiş

Hazal maşallah çook şekerr :)

sagolun teyzoslar masallah ogluma

sadrazamcim bende senin gibi vahsiyim cnm yigenlerimi isirarak agizlarina vurarak sevrdim anneleri kizardi ama dinlemez bildigimi yapardim ama simdi oglum olunca kiyamiyom daha cok kucuk biraz buyusun oda vahsiligimden yararlanacak ne yapiim ole seversem daha tatli oluolar gozumde delimiyim neyim

poffff iki satır yazacam diye anam ağladı . ikide bir düşüyom

daha çok erken canım 6 aydan sonra düzene giriyo gazıda bitiyo. erkekler biraz daha fazla gazlı oluyo.

yani 1,5 yasina kadar geceleri yatmiomu simdi benim oglum 2 satte bir uyanio hep bolemi surecek yaww valla korktum masallah oglunada kizinada cnm buyutmussun ne guzel

tam olarak oturmuyo . acıkıyolar ya gece uyanıyolar haliyle. yoksa eskiksi kadar sık uyanmıyolar tabi.

hmm anladım hazalcım ilk bebeğin demekki çok güzel...ağrıların falan geçti dimi cnm kalmadı bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…