- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.521
nasılsınız bakalım eyimisiniz
nası geçti hafta sonu neler yaptınız tek tek anlatın bakalım baa
datlu cadım geçmiş olsun aşı yaptırmışın çok ağladımı yawrum ya yazık ona
oğlunada geçmiş olsun inşallah canı yanmaz
evet cnm ya ne muhabbetlerdi bende sabirsizlanoodum oglum dogsun die al dogdu iste wc ye girmeye bile firsat yok
valla yataginda kendi kendine sesler cikario kalkmaya hazirlanio cnm senin oglun var galiba ne zaman duzene girdi oglun yani geceleri duzgun uyumaya kacinci ayda baslio bu sipalar
anama gittiydi sabah kocik tükkandaydı bende oraya gittim şimdi geldim
2 gün tatil yaparsanız çıkamazsınız tabe bakın bana dün hiç oturamadım mesela yorgunluktan ölüyom tatildemiyim çalışmaktamı hiç fark etmiyo:86:
Allah kolaylık versin hazalım çocuktan çocuğa değişir bence canım
oğlum 8 yaşında kızım 1,5 yaşında. kızımın uykusu hala tam olarak oturmadı canım. yanımda yatırmaya alıştım bi kere yatağına götürünce uyanıyı. yanımda da uyandıkça ağzına meme veriyom. idare ediyoz şimdilik. sana tavsiyem kesinlikle yanında yatırma .kokuna alışıyo bırakmıyo. oğlumda da aynı hatayı yapmıştım. koca oğlan hala bizim yanımızda yatmaya bayılıyo.gece kalkıp geliyo. sabah bi kalkıyoz 4 kişi.
güle güle canım yine gel yine buyurkızlar arkadaşım geldi ben gidiyom
iyi ela sen nasılsın onun bebikte şımarık galiba pek uğramıyo bizde özledikkızlar mrb nasılsınız bakalım polyanan çok uğrayamıyo galiba çok özledim onu yaa..neler yapıyo acaba..kızı nasıl..
zamanı nasıl geçiyo çok merak ediyorum
yirim senin o kızan halini:86:
nasılsınız bakalım eyimisiniz
nası geçti hafta sonu neler yaptınız tek tek anlatın bakalım baa
datlu cadım geçmiş olsun aşı yaptırmışın çok ağladımı yawrum ya yazık ona
oğlunada geçmiş olsun inşallah canı yanmaz
höytttttt ben senin bildiğin kızlardan değilimyani çıtır değilim etim sertleşti yiyemen o baimden yane:78:
sağol canım ağlamazmı. babsıyla araba kullanınca susutu ancak. babasıda gurulanıyo. kızm benim kollardımda kendini güvende hissediyo diye. amanında amannnn. asıl benim memede kendini güvende hissediyo.kocişimede bil dil
yavruşkalarım her bebek 2 saatte bi uyanır emmek için karnı acıkıyor doktor bana uyanmazsa kendisi sen uyandır demişti
hazalcım seni bulmuşken sana sorıyim bari oğluşungece kaçkere kalkıyo acaba?
çok mu uykusuz kalıyosun bana bebeğim gece uyicak bi yada 2 kere uyancak sonra yine uyicakmış gibi geliyoda...:)))
iyiyim ne yapayım hep aynı bende mi başlasam o maraton hazırlığına daha karar veremedimiyiyim nihancım nasıl olalım evdeyim bol bol dinleniyoruz şimdilik bi kaç ay sonra bende sıkı bi maratona başlicam sanırım...sen neler yapıyosun cnm
hadi yaa nasıl uyandırıyosun dürtünce uyanırmıki kıyamam ki ben...
günaydın kızlar sadrazam geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ne güzel 20 yaşına girdin ve bibebişin olcak genç yaşta anne olcaksın bak bana 25 yaşındayım3 ay sonra 26 olcam ben napıyım hem bebişimde yok ne mutlu sana genç anne olcaksın hemde kızın olcak kızınla arkadaş gibi olursun
İlahi güldürdün beni ya dürtünce uyanırmı he
yok kız uyanmıyor masaj yapıyordum kucağıma alıyordum hafiften burnunu sıkıyordum biraz uyanır gibi oluyordu memeyi veriyordum hemen alıyordu zaten hem uyuyodu hem emiyodu
he cnm benimki aynen 2 satte bir uyanio doymadigi zaman1 saat sonra uyanio simdide gaz sancisi cikti yatirana kadar anam aglio vallayavruşkalarım her bebek 2 saatte bi uyanır emmek için karnı acıkıyor doktor bana uyanmazsa kendisi sen uyandır demişti
hadi yaa nasıl uyandırıyosun dürtünce uyanırmıki kıyamam ki ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?