KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim haftasonumda sıkıcıydı ya evdeydim öf öff hayattan zevk almıyorum şu günlerde

oğlum 8 yaşında kızım 1,5 yaşında. kızımın uykusu hala tam olarak oturmadı canım. yanımda yatırmaya alıştım bi kere yatağına götürünce uyanıyı. yanımda da uyandıkça ağzına meme veriyom. idare ediyoz şimdilik. sana tavsiyem kesinlikle yanında yatırma .kokuna alışıyo bırakmıyo. oğlumda da aynı hatayı yapmıştım. koca oğlan hala bizim yanımızda yatmaya bayılıyo.gece kalkıp geliyo. sabah bi kalkıyoz 4 kişi.

ben cumartesi pazarda evde ek iş ( hizmetçilik ) yaptığım için her daim randımanlıyım canım

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin hazalım çocuktan çocuğa değişir bence canım

sagol cnm benim ALLAH dayanma gucu versin bana ve ben gibi olanlara uykusuzluk cok zor annelikte tabii valla genelde 3 aydan sonra yada 40 i ciktiktan sonra duzene girio diolar benim sipama 40 ciktiktan sonra duzene girer insaallah

ay datlucadum senin iki bebginmi var ben bi oglun var saniodum ee sen tecrubelisin yaa anlat bana bu uykusuzlukla nasil bas edecem oglumunda gazi var ay ben her cocugu olana soruom bu seyleri yaa teslli verirler die benimkide zugurt tesellisi iste

kızlar mrb nasılsınız bakalım polyanan çok uğrayamıyo galiba çok özledim onu yaa..neler yapıyo acaba..kızı nasıl..
zamanı nasıl geçiyo çok merak ediyorum

hazalcım seni bulmuşken sana sorıyim bari oğluşungece kaçkere kalkıyo acaba?
çok mu uykusuz kalıyosun bana bebeğim gece uyicak bi yada 2 kere uyancak sonra yine uyicakmış gibi geliyoda...:)))

yani 1,5 yasina kadar geceleri yatmiomu simdi benim oglum 2 satte bir uyanio hep bolemi surecek yaww valla korktum masallah oglunada kizinada cnm buyutmussun ne guzel

yirim senin o kızan halini:86:

höytttttt ben senin bildiğin kızlardan değilim yani çıtır değilim etim sertleşti yiyemen o baimden yane:78:

sağol canım ağlamazmı. babsıyla araba kullanınca susutu ancak. babasıda gurulanıyo. kızm benim kollardımda kendini güvende hissediyo diye. amanında amannnn. asıl benim memede kendini güvende hissediyo. kocişimede bil dil

Son düzenleme:
yavruşkalarım her bebek 2 saatte bi uyanır emmek için karnı acıkıyor doktor bana uyanmazsa kendisi sen uyandır demişti

iyiyim nihancım nasıl olalım evdeyim bol bol dinleniyoruz şimdilik bi kaç ay sonra bende sıkı bi maratona başlicam sanırım...sen neler yapıyosun cnm

kız sende ne nazlı çıktın hee:26:
sanki çok yaşlısın

hazalcım seni bulmuşken sana sorıyim bari oğluşungece kaçkere kalkıyo acaba?
çok mu uykusuz kalıyosun bana bebeğim gece uyicak bi yada 2 kere uyancak sonra yine uyicakmış gibi geliyoda...:)))

sadrazamcim cok uykusuz kaliom cnm benimle ayni dogum yapan arkadaslarda ole (kasim anneleri) oglum 2 saatte 1 uyanio emzir altini degistir uykuya dalmasini bekle derken 1,5 saatde onla ilglenoorum bazen satte bir uyanio
bende hamisken sabirsizlaniodum cnm dogsun die aha dogdu ama kafami kasiyacak zamanim yok bende sabaha kadar deliksiz uyur saniodum ne biliim kurulmus saat gibi zirt pirt kalkacagini belki senin kiz uslu olur cnm ama sen simdi uykunun tadini cikar kocaninda tabiki dogum sonrasi kocayla pek ilgilenemiyorum ben kendime zamanim olmuoki kocaya olsun

hadi yaa nasıl uyandırıyosun dürtünce uyanırmıki kıyamam ki ben...

İlahi güldürdün beni ya dürtünce uyanırmı he
yok kız uyanmıyor masaj yapıyordum kucağıma alıyordum hafiften burnunu sıkıyordum biraz uyanır gibi oluyordu memeyi veriyordum hemen alıyordu zaten hem uyuyodu hem emiyodu

cnm benim geç oldu anca okuyabildim çok tşk ederim iyi dileklerin için...ben 20 gibide durmuyorum inş bebeğim doğduğunda ben fotomu eklicem buraya..ozaman şaşırıcağınıza eminim kimsenin inanmıcağını düşünüyorum..
allah sanada nasip eder inş tez zamanda

anammmmmmmmmm şimdi bebeğimi karnımdan alcam ayy ne şirin ne güzel şeyler bular her dakikam onu düşünmekle geçiyo zaten..
aman ne bilim hayatım ben korkarım bide acemilik olsa gerek napcağımı pek kestiremiyorum da...ama sizden tüyolar alırım artık...

bu arada bebek mi düşünüyosun cnm

yavruşkalarım her bebek 2 saatte bi uyanır emmek için karnı acıkıyor doktor bana uyanmazsa kendisi sen uyandır demişti
he cnm benimki aynen 2 satte bir uyanio doymadigi zaman1 saat sonra uyanio simdide gaz sancisi cikti yatirana kadar anam aglio valla

hadi yaa nasıl uyandırıyosun dürtünce uyanırmıki kıyamam ki ben...

heheh sadrazamcim durtmeye gerek kalmadan uyanio zaten ama ilk 1 2 gun surekli uyuyo o zaman kaldirman gerekecek
ha cnm bide sana tavsiye gogus uclarin yoksa simdiden cikarmaya bak ben ilk basta emziremedim slikon gogus ucu kullnadim gogus uclarim cikana kadar yapay ucla emzirdiginde bebek az emio emerkende yoruldugu icin kilosunda dusus oluo ben cok zorluk cektiuclari yara oldu kanadi filan. hamile iken uc cikartici seyi kullansaydim o kadar zorlanmazdim cnm bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…