- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.561
poffff iki satır yazacam diye anam ağladı . ikide bir düşüyom
daha çok erken canım 6 aydan sonra düzene giriyo gazıda bitiyo. erkekler biraz daha fazla gazlı oluyo.
tam olarak oturmuyo . acıkıyolar ya gece uyanıyolar haliyle. yoksa eskiksi kadar sık uyanmıyolar tabi.
arkadaşlar ben çıkıyom . oğluşla kocişi yolcu edeyim. :79:
yavaş yavaş söleyin yüreğine inecek kızın$
anaaa sende alti ay dedin pofff
1 yasina kadar bize uyku yasak demekki
hmm anladım hazalcım ilk bebeğin demekki çok güzel...ağrıların falan geçti dimi cnm kalmadı bişi
yavaş yavaş söleyin yüreğine inecek kızın
cnm ben normal dogurdum biliosundur belki, ilk gun ayaklandim zaten dikisleri 1 hafta aciodu ama sukur gecti kanamamda 20 gun surdu hic biseyim yok cok sukur
sagol cnm darisi senin basinaşükür cnm çok sevindim herşeyin tamamen normale dönmesine...
sagol nihanim beni dusundugun icin zaten uykusuzum bayilazagim simdik :90:
yaaaaaaa kızlar özendiriyosunuz
yaaaaaaa kızlar özendiriyosunuz
canım klasik müzik dinletmeyi denedinmi benimki uyutmaya çalıştığım bi gece uyumuyordu mp3üme onun için mozart filan yüklemiştim açtım müziği bi daldı uykuya hem müzik zihinlerini açıyor çocukların hafif bi sesle çalabilir yanında ama tlf olmasın he radyasyon yayıyor
bbegemi ozenion cnm anlamadim :26:
yaa ise yario demek yaa bende deniyim bi yararsa cok mikemmel olur saol cnm
heee bebeğe özendim ya olsunda uykusuz kalim nolcak
dene tabi denemekten bişey olmaz tutarsa ne ala
mp3 çaların varmı ben kısık ses ile yanına koymuştum işe yaramıştı seninki pek seçici demekkianladim cnm insallah seninde bir bebgin olur daha evli deilsin dimi nisan yildonumunu yazmistin evlenince sizede nasip olur insallah bu guzel duygu
bilgisayardan dinlettim banamisin demedi yaa sevmedi galiba :44:
yap tabi canım görüşmek üzere:80:pek secici olacak oglum galiba yaa simdi kendi kendine uyudu o uyumusken bende kalkip yemek yapiim opuyorum sizi kendinize ii bakin
hazalcım bişi sorcam sana benim şekerim 147 çıktı 140 sınır olması gerek sanırım...sence önemli bi sorunmu doktora gidicem tabi yine ama sence endişe etmelimiyim yoksa kendimde düzene sokabilirmiyim beslenmemle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?