KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hmm 5 ay kısa bi zaman cnm ben 2 sene sonra hamile kaldım birazdaha beklemek daha iyi olur çünkü en azından herşey tam olarak oturur ve bebeğinize daha iyi bi ortam hazırlarsınız...sen ne zaman istersen RABBİM kısmet eder sana zaten...inş

evet canım aynen herşey bi otursun. iyi bi gelecek hazırlayalım elimizden geldiğince ondan sonra Allahım kısmet ederse inşallah olur..

saol canım zamanı gelince inşallahhhhhhhhhh
canım yeni evlendiğimizde bende çalışıyodum ve çok borcumuz vardı sevgili kaynanacığım hiç yardım etmedi biz herşeyimizi eşimle ikimniz aldık ve 2 sene önce 13 milyar sadece eşya borcumuz vardı bende hep ALLAHım ya borcumuz bitince yada azalınca hamile kalayım diye dua ediyordum öylede oldu boırcumuz azalınca hamile kaldım çok şükür bitti o borçlar bu seferde kredi çekip araba aldık ama bn çalışmıyorum iş bulamadım malesefffffff

bizde herşeyimiz kendimiz yaptık takılarımın hepsini bozdurduk eşyalarımızı aldık elde avuçta bişi kalmadı. bende diyorum azcık daha toparlanalım azda olsa birikim yapalım ondan sonra çalışmalara başlarızz :))) bide ben böyle plan program yapıyorum ama kısmet rabbim ne derse o. ama gönlümden geçiyo şartlarım el verse hemencik isterim bidene..
sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun umarım. tek maaşla zor gerçekten hele bide bebişiniz var sizin Allah yardımcınız olsun canım

evet canım geçinmek biraz zor sağolsun kendi ailem çok yradımcı oluyo bebeğimin masrafalrına filan yardım ediyolar inş bi iş bulurumda biraz rahat ederiz..sen ne iş yapıyosun canım nerde çalışıyosun

ay çok güzelsin elacım ya maşallah size
bende 5 kilo almıştım hamileliğim boyunca sende almamışın çok iyi oluyor almazsın umarım daha
çocuk beslenip büyüse yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…