- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.761
13 aylık oğlum var yaşım 25...
5 ay olacak canım evleneli. bi yandan istiyorum bi yandanda çok erken diyorum borç harç var daha bitiremedik :)))). şuan çalışıyorum hamile kalsam çok zorlanırız bunları düşünüce vazgeçiyorum en azından 1. yılımızı bi dolduralım diyoruz. kısmet bakarsınız hamileyim haberleriyle gelirim Allahım nasip ederse
yprksnn ankaranın nersindensin canım
hmm 5 ay kısa bi zaman cnm ben 2 sene sonra hamile kaldım birazdaha beklemek daha iyi olur çünkü en azından herşey tam olarak oturur ve bebeğinize daha iyi bi ortam hazırlarsınız...sen ne zaman istersen RABBİM kısmet eder sana zaten...inş
evet canım akderede oturuyorum
amin canımmm darısı sana olsunnn inşşşşş
canım yeni evlendiğimizde bende çalışıyodum ve çok borcumuz vardı sevgili kaynanacığım hiç yardım etmedi biz herşeyimizi eşimle ikimniz aldık ve 2 sene önce 13 milyar sadece eşya borcumuz vardı bende hep ALLAHım ya borcumuz bitince yada azalınca hamile kalayım diye dua ediyordum öylede oldu boırcumuz azalınca hamile kaldım çok şükür bitti o borçlar bu seferde kredi çekip araba aldık ama bn çalışmıyorum iş bulamadım malesefffffffsaol canım zamanı gelince inşallahhhhhhhhhh
ay çok güzelsin elacım ya maşallah sizekızlar size hamiş fotomu ekliyorum göbişim ve ben:
http://img232.imageshack.us/img232/7086/73868462223344823582129.jpg
artık yazamıyoruz hiç bişekildeblog kaldırıldı artık[/Q yazacağın şeyleri nereye yazıyosun ozaman nereden giripyazacam bi açıklama please
oo maşallah ya baya eskimiş evlilikler de yıllandıkça oturuyor zatenooo benim 17 senem bitti 3 de çoçuk ikisi ikiz ben büyüttüm kafama göre takılıyorum artık :))
niye kız arka arkaya çok zor olur çıldırırım herhalde beneğer ikinciçoçuk düşünüyosan araya fazla zaman koyma tecrübeyle sabittir:))
evet gerçekten öylehmm 5 ay kısa bi zaman cnm ben 2 sene sonra hamile kaldım birazdaha beklemek daha iyi olur çünkü en azından herşey tam olarak oturur ve bebeğinize daha iyi bi ortam hazırlarsınız...sen ne zaman istersen RABBİM kısmet eder sana zaten...inş
bizim evliliğimizn ilk yıllarıyla şimdi arasında çok fark var
selam kızlar ne çok yazmışınız
anca okudum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?