- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.781
evet canım geçinmek biraz zor sağolsun kendi ailem çok yradımcı oluyo bebeğimin masrafalrına filan yardım ediyolar inş bi iş bulurumda biraz rahat ederiz..sen ne iş yapıyosun canım nerde çalışıyosun
anladım canım ben şimdi çıkıyorum tosuncuk uyandı ona bakayım aksama girebilirsen 8 den sonra devam edeirz ama ben ara ara girmeye calışırımben özel bi firmada çalışıyorum canım işim çok şükür çok çok iyi Allah herkesin gönlüne göre bi iş nasip etsin bundan önceki işyerimde neler çektim çok zordu şartlarım Allahım mükafatlandırdı sanırım şimdi beni nazar değmesin:))))
selam kızlar ne çok yazmışınız
anca okudum geldim
anladım canım ben şimdi çıkıyorum tosuncuk uyandı ona bakayım aksama girebilirsen 8 den sonra devam edeirz ama ben ara ara girmeye calışırım
hoşbulduk yevruuumm iyiyim sen nasılsınslm bidenem hoşgeldin. nasılsın hatıngız
napim tatlım oturuyorum guguman kuşu gibi
selam millet
bizimkiler geliyomuş. yoldalarmış bende eve gittim yemek yaptım gelince yesinler diye (son dakka hebrleri gibi oldu. flash flash flash. . bizimkilerden son dakka hebrleri.)
evet canım aynen herşey bi otursun. iyi bi gelecek hazırlayalım elimizden geldiğince ondan sonra Allahım kısmet ederse inşallah olur..
evet
ellerine sağlık bacım açlardır tabi
neler yaptın kız
oh ne güzel bi taşla iki kuş vurmuşsun. daha doğsusu eşin vurmuşooo benim 17 senem bitti 3 de çoçuk ikisi ikiz ben büyüttüm kafama göre takılıyorum artık :))
kız o emzikmiydi. bende fhotoshop sandımdı:44:
ne cahilim ulan
karnı yarık yaptım. oğlum çorba içer diye sulu köfte yaptım. daha doğsusu ön hazırlığını yaptım . öğlen arasında ancak bunlar yetişti. arada da karnımı doyurdum
evlerimizde yakınmış gel vallaha...tek başıma yiyemiyorum zaten oğluşumla ben varım kimsecikler yokben hazırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?