KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben özel bi firmada çalışıyorum canım işim çok şükür çok çok iyi Allah herkesin gönlüne göre bi iş nasip etsin bundan önceki işyerimde neler çektim çok zordu şartlarım Allahım mükafatlandırdı sanırım şimdi beni nazar değmesin :))))

anladım canım ben şimdi çıkıyorum tosuncuk uyandı ona bakayım aksama girebilirsen 8 den sonra devam edeirz ama ben ara ara girmeye calışırım

selam millet

bizimkiler geliyomuş. yoldalarmış bende eve gittim yemek yaptım gelince yesinler diye (son dakka hebrleri gibi oldu. flash flash flash. . bizimkilerden son dakka hebrleri.)

selam millet

bizimkiler geliyomuş. yoldalarmış bende eve gittim yemek yaptım gelince yesinler diye (son dakka hebrleri gibi oldu. flash flash flash. . bizimkilerden son dakka hebrleri.)

evet
ellerine sağlık bacım açlardır tabi
neler yaptın kız

Son düzenleme:
evet
ellerine sağlık bacım açlardır tabi
neler yaptın kız

karnı yarık yaptım. oğlum çorba içer diye sulu köfte yaptım. daha doğsusu ön hazırlığını yaptım . öğlen arasında ancak bunlar yetişti. arada da karnımı doyurdum

ooo benim 17 senem bitti 3 de çoçuk ikisi ikiz ben büyüttüm kafama göre takılıyorum artık :))
oh ne güzel bi taşla iki kuş vurmuşsun. daha doğsusu eşin vurmuş

kaç yaşlarındalar şu anda ayrıca sen kaç yaşındasın canım

çağanın karnını doyurdum oynuyo şimdilik fırsat buldum bakalım ama karnım çok acıktıııı şöle patates biber kızartması olsa üzerine domates sos bide sarımsaklı yoğurt bide sıcacık çay ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…