- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.801
afiyet olsun nihancımmmben portakal yiyorum
evlerimizde yakınmış gel vallaha...tek başıma yiyemiyorum zaten oğluşumla ben varım kimsecikler yok
evet canım. 2 dk.apla evle işyeri yakın sanırım
hoşgeldin canımben geldimmmm millettttttttttttttt
çağanın karnını doyurdum oynuyo şimdilik fırsat buldum bakalım ama karnım çok acıktıııı şöle patates biber kızartması olsa üzerine domates sos bide sarımsaklı yoğurt bide sıcacık çay ohhhhhhhh
evlerimizde yakınmış gel vallaha...tek başıma yiyemiyorum zaten oğluşumla ben varım kimsecikler yok
ben portakal yiyorum
bi bayanın en büyük şansı evinin işyerine yakın olması benim 2 saat sürüyo
anamm ben güçükken bi yerde sallanıyodum sen düşevet ya. çocuk düştü kaç kere dedim bi dişçiye götür ne olur diye. bişey olmaz ne olacak dedi götrümedi. tabi bende de var. alıp ben gitmeliydim bende ona uydum neyseki çok ciddi boyutta değil
salam millet naber
slm böcüğüm sen nasılsın
hoş geldin şeker
topic çok yavaş. bende ancak yazdım
anamm ben güçükken bi yerde sallanıyodum sen düşön dişlerim kırılmıştı o gün pazardı doktorada götürmediydiler beni şimdi ön dişlerim yamuk tedavisini yaptırın valla inşallah bişey olmaz
geçmişi okuyorum ne çok yazmışınız he
kızlar size hamiş fotomu ekliyorum göbişim ve ben:
http://img232.imageshack.us/img232/7086/73868462223344823582129.jpg
yuh yane . kaç sene geçti kız aradan.
iyiyim canım saol sen nasılsın kocem tükkandaydı bende anneme gittiydim geldim gelincede emlak sitesine girdiydim orda takılı kalmışım bilge ablam sayesinde kendime geldim
sana sorcak sorularım var
nası yane 5-6 yaşlarındaydım çıkan dişlerim yamuk çıktı önden 2 dişim çapraz:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?