KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin canımcım geçmiş olsun
dikkat et kendine hasta olma sakın

hg hazal gecmis olsunnn

saolun kizlar dikkat ediom ama insaallah nuksetmez yoksa halimi dusunemiorum gece kemiklerim agriodu hao ictim terledim iyi gibiyim simdi ee -11 12 derece hava dahada soguyacak insallah hastalanmadan geciririm su kara kisi.

benim iş yerim oldukça müsait. evde de çocuklara örnek olma adına istiyom. benden görüp onlarda eline bişey alırlar bl

oku cnm ne guze cocuklara ii ornek oluosun

olsun canım seninde çok vaktin olur daha çok küçük oğluşun acık büyüsün rahatlarsın
buarada dikkat et kendine hasta olma ıhlamur falan iç bol bol
teolog ada çok sevindim oda kurtulmuş demek

insallah cnm sag salim atlatiyim su 1 kac ayi sonra oglumda bende duzene gireriz dikkat ediom ama iste olacagi varsa oluo hic disarida cikmiom halbuki nasil usuttum anlamadim
teolagda daha net baglatmadi galiba evine hic ugramio en kisa sirede gelir insaallah

sen çalışan birisin canım. bu vakitte haber veren biri çok beklentiyle geliyosa ayıp eder yani

hımmm. en kısa zamanda temin etmeli.öncelikle AŞK'ı , çok ihtiyacım var bu aralar öyle bi kitaba.

ben kitap okumaya başlayınca tazeleniyorum sanki. kitap bittiğinde yeni bir ben çıkıyo ortaya . çok mu yel akıllıyım acep

bende okudum aşk ı mevlanayı anlatıyo genelde bide birden çok kişinin hayatları anlatılıyo kitap güzel ama bazılarına karışık gelmiş tek bi olay yada kişi yok o bakımdan

bu arada bende seni tanimis odum cnm malum bebek yuzunden pek giremiom girdigimdede yeni arkadaslar gelmis oluo ben tanimiom

bende okudum aşk ı mevlanayı anlatıyo genelde bide birden çok kişinin hayatları anlatılıyo kitap güzel ama bazılarına karışık gelmiş tek bi olay yada kişi yok o bakımdan

Kitap çoğu kişiye ağır geliyor hatta okudum hiçbirşey anlamadım diyende var :)
edebiyat yazarlarının genelde anlatım tarzları ağır oluyor...

hımm bildiğimiz aşk değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…