- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.121
bişey yapamıcam bugün haber verdi hazır bişeyler aldım eve gidincede börek yaparım bide patates salatası yetişebilirsem
allah yardimcimiz olsun canim yapacak birsey yok kocaman insanlar bile birbirini kiskaniyor´cocuklarda gayet normal tabiicanım benim oğlum 8 yaşında oda aynısını yapıyo. ve kızı çok hırpalıyo.
hasetinden yarılacak
browni sen hangi şehirdesin canım
aman dikkat et canım çok geçmiş olsun. c vitamini takviyesi yap bol bol.gecede bizim kız ateşliydi. kalktık şurup içtik biraz dolandık yattık. sabaha terleyip atmıştı şükür ama şimdi burun dolu. ememiyo
hoşgeldin canımcım geçmiş olsun
dikkat et kendine hasta olma sakın
hg hazal gecmis olsunnn
benim iş yerim oldukça müsait. evde de çocuklara örnek olma adına istiyom. benden görüp onlarda eline bişey alırlar bl
yes:128:
aman daha ne olsun , akşam akşam pek bişey yenmiyo zaten
aa olsun işte daha ne yapıcaksın börek salata hazırşeyler
daha ne olsun canım benim :)
olsun canım seninde çok vaktin olur daha çok küçük oğluşun acık büyüsün rahatlarsın
buarada dikkat et kendine hasta olma ıhlamur falan iç bol bol
teolog ada çok sevindim oda kurtulmuş demek
ne bileyim ya hazırlıksız yakalandım bu sefer:87:
bende mersinliyim ama senede ancak gidebiliyoruz oda bazen hersene bilem gidemiyoruz memleketin tadini cikart benim yerimede brovnim
hımmm neyse sizin için bir daha kendimi tanıtayım :)
22 yaşındayım,Mersinde yaşıyorum
11 aylık evliyim,henüz bebek sahibi değilim.
çalışıyordum yakın zamanda işimden istifa ettim.
şuanda ev hanımlığına alışmakla meşgulum.
sen çalışan birisin canım. bu vakitte haber veren biri çok beklentiyle geliyosa ayıp eder yani
bende okudum aşk ı mevlanayı anlatıyo genelde bide birden çok kişinin hayatları anlatılıyo kitap güzel ama bazılarına karışık gelmiş tek bi olay yada kişi yok o bakımdan
hımmm. en kısa zamanda temin etmeli.öncelikle AŞK'ı , çok ihtiyacım var bu aralar öyle bi kitaba.
ben kitap okumaya başlayınca tazeleniyorum sanki. kitap bittiğinde yeni bir ben çıkıyo ortaya .çok mu yel akıllıyım acep
bende okudum aşk ı mevlanayı anlatıyo genelde bide birden çok kişinin hayatları anlatılıyo kitap güzel ama bazılarına karışık gelmiş tek bi olay yada kişi yok o bakımdan
malesef yurtdisindayim evet almanya duisburg sehrinde ikamet ediyorum canim:)) peki ozaman
sen yurt dısındasın sanırım nerde yasıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?