- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.141
bu arada bende seni tanimis odum cnm malum bebek yuzunden pek giremiom girdigimdede yeni arkadaslar gelmis oluo ben tanimiom
malesef yurtdisindayim evet almanya duisburg sehrinde ikamet ediyorum canim
Kitap çoğu kişiye ağır geliyor hatta okudum hiçbirşey anlamadım diyende var :)
edebiyat yazarlarının genelde anlatım tarzları ağır oluyor...
hımm bildiğimiz aşk değil yani.
Kitap çoğu kişiye ağır geliyor hatta okudum hiçbirşey anlamadım diyende var :)
edebiyat yazarlarının genelde anlatım tarzları ağır oluyor...
malesef yurtdisindayim evet almanya duisburg sehrinde ikamet ediyorum canim
ana sende benim gibi gurbetcimisnbende norvecteyim 3 senem olacak ama hala alisamadim bazen seviom burasini bazen cok nefret ediorum [/QUOT
sen 3 senedir alisamamissin ben 19 senedir burdayim halaa alisamadim memleket gibisi yok allah sabir versin sanada canim gurbetlik zorr
hiçbişey anlamadım diyenler zaten pek kitap okumayan kesim genelde bu kitabın adı çok duyulduya o bakımdan alıp okuyolar ama alışkın olmadıkları için hiç bişey anlamıyolar doğal olarak bilmiyorum ama bana karışık gelmedi
yprksnn hg sen eskilerdensin sanirim ben yeniyim
ana sende benim gibi gurbetcimisnbende norvecteyim 3 senem olacak ama hala alisamadim bazen seviom burasini bazen cok nefret ediorum [/QUOT
sen 3 senedir alisamamissin ben 19 senedir burdayim halaa alisamadim memleket gibisi yok allah sabir versin sanada canim gurbetlik zorr
evet gurbette olmak çok zor
sizi çok iyi anlıyorum
Merhaba ;
Bende kankamı bulmak istiyorum:26:
Beni de alır mısınız aranıza?
saol canım bende çok eski değilim 1 haftalık falan olmuşumdur :))) sende hoşgeldinnnnn
e cnm demir attik buraya omrumuz burda gececek memleket hasreti ile senede 1 kez gidebilioz ancak RABBIM sabir versin bize ne diimana sende benim gibi gurbetcimisnbende norvecteyim 3 senem olacak ama hala alisamadim bazen seviom burasini bazen cok nefret ediorum [/QUOT
Merhaba ;
Bende kankamı bulmak istiyorum:26:
Beni de alır mısınız aranıza?
hg cnm sendeburda kankadan bol ne var gel sende katil bize
bu aralar bende OLASILIKSIZ isimli kitabı merak ediyorum okuyanınız varmı
yok canım okumadım duymadım da yazarı kim?
hb canimben eskiyimde bu sayfada yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?