KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım benimki koyu kahve ve krem karışımı o yüzden kiri çok belli etmiyo sanırım :)) gerçi sereli 5 ay oldu o yüzden henüz bi işlem yaptırmadım temizlik adına...mutfakta shaggy zor oluyodur ya bende ilk başta istiyodum mutfağa ama mutfakta sürekli yere bişiler düşüyo ediyo temizliği zor olur aralarda kırıntılar kalır diye vazgeçtim... ama shaggy halınını şöle bi yararı oldu bize yeni evimize taşınmıştıkki biz evde yokken mutfak lavabo borusu patlamış evi su basıyo öğlen 12 den akşamın yedisine kadar patlayan borudan su fışkırmış biz eve bi geldikki koridor su içinde..bu akan suyu bizim koridordaki shaggy halılar çekmiş çekmiş çekmiş emmiş hepsini ne yatak odamıza ne salona bi gram su geçmemiş.. işte o gün shaggy halı aldıma bi mutlu oldum kiii anlatamam yoksa salona geçseydi tv ünitesinin ayakları yok yere yapışık gibi hepsini çekerdi suyun eşyalarımız mahvolurduuu neyseki ucuz atlattık şegilerimiz sayesindeeeee

ya mutfakta ne olursa olsun hemen kirleniyor habire bişeyler damlıyor falan
bend ekaldırdım mutfaktakini kırçıllı ipten elde örme ufacık bi yolluk ördüm attım mutfağa :82:
mis gibi atıyom makinaya srkeliyorum

Bende koridor ve yatak odası için hevesleniyom o halılara ya bakalım.
Bizim evde bişeyler alabilmek için kaymakmdan onay çıkarmamız gerekiyo.

Geçmiş olsun canım yaşadığın korkunç bir durum :))
demek shaggy çekmiş çekmiş emmiş hepsini ay alemsin güldürdün beni
sen yenisin evet daha temizletmemiş olman normal birde koyu renkmiş.
ben nedemeye mutfaga açık renk aldım onu da bilmiyorum.

diğer yerler temiz mutfaktayım sürekli ondan kirleniyor
çalısırken bukadar değildi şu 1 aydır sinir oluyorum halıya.
birde dediğin gibi herşeyiiçine çekiyor,süpürsende içinde kalıyor.
4. katta oturuyorum halıyla cebelleşip zar zor silkeliyorum...
birgün aşşağı uçaçağım

Son düzenleme:
Benim evimde çok tozlanıyo. Süpürüyom iki saat sonra her yer toz

aynen canım ya süpür 2 saati bulmuyor,benim yerlerde bembeyaz her dakka elimde mopla dolaşıyorum
sildiğim halde sürekli terlik altlarını görmen lazım:2:

Geçmiş olsun yaprak aynı dönemlerde benim evimide su basmıştı.

Browni bence değiştir o halını kız ne o na mı himetçilik edcen

ay bende sadece bende bi gariplik var sanıyodum:44: ya haftasonları alıyorum ediyorum tozumu diğer odaya geçiyorum bi önceki odadaki yer tozlanmış oluyo tekrar normalmıi bu yaa neden olabilir kiiiii :44:

Bu arada kızlar hepinize tavsiyede bulunayım
mobilya tozu alırken eğerki su hazırlıyorsanız
suyun içine yarım kapak yumuşatıcı koyun
hem evmis gibi kokuyor hemde tozlanmayı geçiktiriyor
ben biyerdeokumustumo gün bugun tozları öyle alıyorum.

valla canım shaggnin o ipleri çekmiş suyu içerlere göndermemiş sağolsun mutfağa o kadar rahat bi halı aldımki ne dökülse yere kabak gibi meydanda gösteriyo aralarda sıkışığ kalmıyo makineylede çok rahat alıyorum uğraştırmıyo imkanın varsa mutfak halını değiştir.bebiş olunca daha zor olur uğraşması

teşekkür ederim canım çok zordu ya yeni evin herşeyin yeni eve bi girdimki bi ağladım anlatamam. neyse bunla atlattık Allah beterinden saklasın sanada geçmiş olsun bilge ablacım

sabah sildim attım balkona akşama kadar kuru bakalım nasıl olucak
inşallah temizlenmiş olur,şuan temiz görünüyor ama kuruyunca ortaya çıkacak.

cadum dünya para verdim adam beni gebertir değiştirelim dersem

evlilik yıl dönümü hediyesi olarak halı mı istesem
yılın hediyesi olur valla

imkan varda kociş ve anniş diyecek ki
okadar istedin dünya para verdin aldın
bukadar kısa sürede halımı değişir :2:

tozu hiç öle denemedim akşam gidince bi yapim hele bende şey okumuştum burda konuların birinde boş cam sil şişelerinin içine yumuşatıcı koyup suyla karıştırıp evin içine sıkıyodu bi bayan koltuklarımın üstüne falan sıkıyorum demişti. bende denedim gerçekten mis gibi kokuyo ve kalıcı oluyo gidip o kadar para vermeye gerek yok ev kokularına onuda deneyebilirsiniz bayanlar

Ben bide sulu süpürge kullandığım halde böyle .

benim süpürgede bozuldu cadum sulu süpürgeden memnun musun?
bende yeni süpürge alıcam,ne alsam bilmiyorum.
sulu kullananlar koku falan yapıyor her süpürmeden sonra haznesini temizlemek ugrastırıyor diyor.
doğrumu sen memnun musun sence almalımıyım,diğerlerine kıyasla ne gibi rahatlıgı var yazar mısın acaba?

o fıs fıs karısımını bende yapıyorum burda okumustum :)
çamasır dolaplarımızın içinede sıkıyorum,havlu dolaplarıma her yere mis gibi ohh.
ama gecen alısverıste Airwick aqua mist aldım şimdi kulanıyorum
reklamlarda söyledikleri kadar varmış müthiş ötesi birşey
ve çok kalıcı her gelen ne güzel kokuyor evin diyor tavsiyemdir.

günaydınn arkadaşlar ben geldim ne çok kaynatmışınız hee yaprak valla ALlah korumuş ha halılar olmasaydı napardınız çok geçmiş olsun
browni ay bende mutfak halımdan çok dertliyim ya benimkide altı kaymayan inceler varya ondan ama illallah ettim halıdan evime taşınayım ilk onu deiştircem açık renk benimde bi görsen halıyı 2 senede kaç kere sildim kaç kere yıkandı fırçalanmaktan üstü tülendi o derece açık renk bide ne düşse leke oluyo elimden su damlasa o bile leke oluyo benim girişte shaggy var çok memnunum evime geçince mutfağada shaggy almayı düşünüyom ne leke belli oluyo ne üstüne bişey düşse belli oluyo

ay ben tam bir koku hastasıyım. kıyafetlerim yumuşatıcı kokmassa giyemiyorum tekrar yıkıyorum bendeki hastalık anacım ya ayda 3-4 defa parfüm alırım markete gidince bütün temizlik ürünlerinini ağzını açar koklarım hiç üşenmem bugün alışverişe gidicem o dediğin kokuya bakıyım bi aklıma soktun bi kere

sağol canım ya sorma yatak odası salon her yer mahvolurdu hoşgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…