- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.261
bir ara yaptım iyi gelmedi bıraktım. Kozmetik yaramıyo bana . Ama şu aralar bi kil maskesi yapmak istiyom. Siyah noktalara bire bir. Banyodan sonra her zaman olmasada gül suyu sürüyom yüzüm. Ardından nemlendirici.[ı]kızlar cilt bakımı yapıyor musunuz düzenli olarak?
Yapıyorsanız kullandığınız ürünler neler?
Birazda bunlardan bahsedelim[/ı]
Kızlar cilt bakımı yapıyor musunuz düzenli olarak?
Yapıyorsanız kullandığınız ürünler neler?
Birazda bunlardan bahsedelim
dove den başka bişi kullanmıyorum şuan cildime ama bakım yapmam şart siyah noktalarım arttıbişey önerirseniz memnun olurum bende
hoşgeldinnnn
dove den başka bişi kullanmıyorum şuan cildime ama bakım yapmam şart siyah noktalarım arttıbişey önerirseniz memnun olurum bende
Arkadaşım merhaba,ben 2 gün önce kırlangıçın saf zeytinyağı sabununu aldım.Günde 2 defa onunla yıkadım bu kadar kısa süre içine bile büyük farklar oldu,şiddetle tavsiye ederim.Ben de alnımdaki sivilceler için almıştım bu kadar etki etmesine çok şaşırdım..Dove u yıllarca kullandım hiç bir işe yaramıyor..
sen 37 sin demiben yapmiyorum malesef senelerdir düsünüyorumm ama bir türlü baslayamadim( hangi markayi kullanacami bilemiyorum birde cildimine hangisi uygun olacani bilemiyorum aslin da cok gec kaldim yapmak icin göz kenarlarimda kirisikliklar oldu bilem (
bir ara yaptım iyi gelmedi bıraktım. Kozmetik yaramıyo bana . Ama şu aralar bi kil maskesi yapmak istiyom. Siyah noktalara bire bir. Banyodan sonra her zaman olmasada gül suyu sürüyom yüzüm. Ardından nemlendirici.
Canım ben dermotoloğuma sormuştum. Cilt bakımı yaptırmalımıyım diye? Hayır yaptırma demişti . O günden sonra yaptırmayı düşünmedim hiç . Yağlı ve akneye meyilli cildim var çünkü. Sabun kullanmıyorum . Yüz yıkama jeli vermişti doktor onu kullanıyorum işte. :26:
sen 37 sin demi
ben 30 ama bende çoktandır var
bide gidiyosunzu eczaneye felan. Resmen moralinizi bozuyolar:26: ürün satmak için. Ay ne kadar bozulmuş cildin , ay ne kadar siyah noktan var , ay kırışıklıklarınne kadar bellien iyisi hiç gitmemek
Arkadaşım merhaba,ben 2 gün önce kırlangıçın saf zeytinyağı sabununu aldım.Günde 2 defa onunla yıkadım bu kadar kısa süre içine bile büyük farklar oldu,şiddetle tavsiye ederim.Ben de alnımdaki sivilceler için almıştım bu kadar etki etmesine çok şaşırdım..Dove u yıllarca kullandım hiç bir işe yaramıyor..
sen 37 sin demi
ben 30 ama bende çoktandır var
bide gidiyosunzu eczaneye felan. Resmen moralinizi bozuyolar:26: ürün satmak için. Ay ne kadar bozulmuş cildin , ay ne kadar siyah noktan var , ay kırışıklıklarınne kadar bellien iyisi hiç gitmemek
üff çok yazmışınız geçmişe bi bakim kızlar
[ı]kil maskesini bende yapıyorum haftada 2 defa banyo öncesinde [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?