KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

[ı]kızlar cilt bakımı yapıyor musunuz düzenli olarak?
Yapıyorsanız kullandığınız ürünler neler?
Birazda bunlardan bahsedelim
[/ı]
bir ara yaptım iyi gelmedi bıraktım. Kozmetik yaramıyo bana . Ama şu aralar bi kil maskesi yapmak istiyom. Siyah noktalara bire bir. Banyodan sonra her zaman olmasada gül suyu sürüyom yüzüm. Ardından nemlendirici.

ben yapmiyorum malesef senelerdir düsünüyorumm ama bir türlü baslayamadim ( hangi markayi kullanacami bilemiyorum birde cildimine hangisi uygun olacani bilemiyorum aslin da cok gec kaldim yapmak icin göz kenarlarimda kirisikliklar oldu bilem (

Kızlar cilt bakımı yapıyor musunuz düzenli olarak?
Yapıyorsanız kullandığınız ürünler neler?
Birazda bunlardan bahsedelim

Canım ben dermotoloğuma sormuştum. Cilt bakımı yaptırmalımıyım diye? Hayır yaptırma demişti . O günden sonra yaptırmayı düşünmedim hiç . Yağlı ve akneye meyilli cildim var çünkü. Sabun kullanmıyorum . Yüz yıkama jeli vermişti doktor onu kullanıyorum işte. :26:

dove den başka bişi kullanmıyorum şuan cildime ama bakım yapmam şart siyah noktalarım arttı bişey önerirseniz memnun olurum bende

Arkadaşım merhaba,ben 2 gün önce kırlangıçın saf zeytinyağı sabununu aldım.Günde 2 defa onunla yıkadım bu kadar kısa süre içine bile büyük farklar oldu,şiddetle tavsiye ederim.Ben de alnımdaki sivilceler için almıştım bu kadar etki etmesine çok şaşırdım..Dove u yıllarca kullandım hiç bir işe yaramıyor..

dove den başka bişi kullanmıyorum şuan cildime ama bakım yapmam şart siyah noktalarım arttı bişey önerirseniz memnun olurum bende

garnier saf ve temiz 3'ü bir arada olan ürün
Avondan clearskin peeling+tonik öere bilirim.

ancak yaprakcım hiçbirürün varolan siyah noktaları gidermez
sadece yenilerinin oluşumunu engeller.
var olanları önce temizletmelisin sonra düzenli ürün kullanmalısın

canim bu dedigin her türlü cilde yariyormudur acepp mesela benim cildim kuruu

sen 37 sin demi
ben 30 ama bende çoktandır var
bide gidiyosunzu eczaneye felan. Resmen moralinizi bozuyolar:26: ürün satmak için. Ay ne kadar bozulmuş cildin , ay ne kadar siyah noktan var , ay kırışıklıkların ne kadar bellien iyisi hiç gitmemek

bir ara yaptım iyi gelmedi bıraktım. Kozmetik yaramıyo bana . Ama şu aralar bi kil maskesi yapmak istiyom. Siyah noktalara bire bir. Banyodan sonra her zaman olmasada gül suyu sürüyom yüzüm. Ardından nemlendirici.

Kil maskesini bende yapıyorum haftada 2 defa banyo öncesinde

Bende doktoruma sormuştum normalde asla yüzümüzü sabunla yıkamamamız gerekıyormus
çünkü sabun cilde zarar veriyormus bende sabun kullanmıyorum temizleme sütüyle yıkıyorum

haklisin canim herkes kendi cebini düsündünden yardimlarinin olacani bende düsünmüyorum ancak tanidigin birisi olursa calisan gercekleri söyler belkii :)))

ayyyy canımm çok sağol ya mutlaka deneyeceğim. dediğin gibi avon hiç bi işe yaramıyor ama alışkanlıkmıdır nedir yıllardır kullanırım. ama bu dediğin sabunu mutalaka alıcam aktarlardamı bulunur yoksa marketlerdende bulabilirmiyim

Satıcı bana bir ürün hakkında abartılı davranıyorsa asla o ürünü almıyorum.
çünkü biliyorum ki yalan,bende ki kusurları saymasıda yalan.
morel bozacak ki satışa yönlendirecek :)

arastırırım cildime uygun olanı secerim kullanırım

sabun bende kullanmıyorum çünkü cildi kurutuyo benimde siyah nokta problemim var bide yanaklarımda yağ bezesi var yıllardan beri hiç geçmiyo siyah noktalarım olduğu için yıllardır denemediğim ürün kalmadı hiçbiride geçirmedi geçen anneler gününde kipada cilt ürünlerinde yüzde 50 indirim vardı indirimi görünce kendimi kaybederekten birsürü ürün aldım şuan niveanın oksijen li bişeyi var onla yüzümü yıkıyorum ardından niveanın toniğini ve enson nemlendiricisini kullanıyorum bunlardan hariç cildim için nutricina loreal clean and clearyüz temizleyicisi nivea temizleme sütü var ve diederminın makyaj temizleyicisi var bide kil maskesi alıcam browni sen memnunmusun hangi markayı kullanıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…