KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Hoşgeldin böcüğüm;
shaggy halı özellikle çalışan bayanların kurtarıcısı düşen seyi belli etmemesi bir yere kadar güzel canım.
ne bu halılardan çektiğimiz ya,sabahın 7 sinde halı silen tek kadınımdır heralde adamı postaladım
hemen başladım silmeye bakalım neolacak,fırcalıyorumda zaten bu gidişle ben halıyı bırakmazsam halı beni bırakacak

bende kokulara karsı aşırı düşkünüm
gerek üstüm başım gerekse evim herşeyim güzel kokmalı.
ben bu eve neyaptıysam ne aldıysam geçici oldu
hala daha paketını açmadıgım kokular var ev için.
ama eğer ki baştan bu air wick'i alsaymısım ya
diğer modellerini denedim ama bu en son cıkan harika.

reklamlarda dediğiherşey doğru
konu komşu hayran kalsın
airwick fıslasın temızlik kokusu kalsın

selam kizlar nabersiniz
gece nobetteydim oglum hic yatirmadi sagolsun mizmizlanip durdu simide kafam catlicak gibi agrio oglum uyudu bu seferde benim kahvalti yapmam lazim yani uyuyamicam yine ah annem olsada versem cocugu sole deliksiz bir uyku ceksem cokmu sey istiyorum yaa

Son düzenleme:

brovnim bende bayilirim ustum basim evim temiz kokmasina ama dogumdan sonra adam akilli temizliyemiom evimi buda cok canimi SIKIYOR bir sure daha pasakli olcam sonra evi kaldirip yeniden duzenlicem pak gibi temiz olsun

Son düzenleme:
aslına bakarsan hiç memnun değilim. çalışana göre değil kesinlikle. Boşaltmak çok sorun oluyo. Millet klozete döküyomuş ben kıyamıyom. Neticede bi sürü ekmek kırıntısı felan çekiliyo günah onu oraya dökmek . Her seferinde boşalt yıka temizle çok zahmetli

Son düzenleme:

dediğin koku ne aromalı canım

bizde sueda büyüyene kadar pasaklı takılcaz. Iki dakika temiz duruyo ardından savaş alanı gibi, oğlum desen ayrı dağınık kocamda onlara uyunca tamnam işte

Son düzenleme:
bende şimdiye kadar yumoşşun kokosunu alıyodum bu sefer airwick aquamist aldım yumoştan memnundum ama daha bunu denemedim inşallah güzeldir

hoşgeldin canım çok şey istemiyosun canım ama napalım biraz daha sık dişini kayınvaliden gelse biraz eşin söylesin gel biraz yardım et diye

dediğin koku ne aromalı canım

canım ben ,Aqua Mist Freshmatic, Magnolia & Cherry BLossom olanı kullanıyorum pembe kapaklı.
manuel olarak sıkılan değil,pille çalışan belli zaman aralıgına ayarlanabilen aparatıyla kullanıyorum.
netten yaz çıkar gittiğinde ona göre olırsın çünkü çok çeşidi var.
hatta ben carrefour'dan indirimli aldım 2 yedek şişe+makina 15TL'di çok ucuzuma geldi aldım
.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

DatluCadu,hatice sen,hazal87,yprksnn+,Brownim,

Kızlar cilt bakımı yapıyor musunuz düzenli olarak?
Yapıyorsanız kullandığınız ürünler neler?
Birazda bunlardan bahsedelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…