KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anamur. okadar uzağız kii herkes beni antalyalı sanıyo sölediğimde

aa anamurmu biz bu yaz ordaydık . bayıldım ben anamura. bu senede gelmeyi düşünüyoz inşallah
derfat sizede geçmiş olsun canım.inş önemli bişeyi yotur oğluşunun

canım ya . sende küçükken baya cefalar çekmişin. tüm cefa stoklarını bitirmişindir umarım. gelecek günlerin güzel ve sağlıklı olur inş.

canım ya . sende küçükken baya cefalar çekmişin. tüm cefa stoklarını bitirmişindir umarım. gelecek günlerin güzel ve sağlıklı olur inş.

bilmem valla hala o dört dörtlük rahat bi günüm yok insanın yüzü gülmedimi gülmezmişya hep bisıkıntım oluyo rahat yok yani gene bugünümüze şükür Rabbim bugünlerimi aratmasın inşallah

Son düzenleme:
aa böcüüm bilmiyordum ben hala çekiyoruım derken ağrı filanmı oluyor bebekim:82:

ewetya bacağımın birinin ameliyatı güzel yapmış doktor birini yapamamış oda kireçleme yapmış ağrı yapıyo yorulunca yürüyünce falan 40-50li yaşlarda ameliyat olcakmışım tekrar şimdi olmuyomuş nekadar geç olursam okadar iyimş:85:

türk malını izliyonuzmu abiyenin yerine bkm deki büşra gelcekmiş
geçen akşam takıldım biraz. baya güldüm uçak sahnesine . ama o kadından başka sı tutturamaz o rolü ya

allah beterinden esirgesin canım

Son düzenleme:
bende denk gelirse bakıyom benim herif bende çok dizi izliyo herakşam bidizisi var ondan bana fırsat kalırsa bakıyom anca

bizimkide bana kızar hep ne anlıyon yaprak dökümünden diye (ki ben artık sevmiyorum ve izlemiyorum) benden önce o açar izler

anladım canım geçmiş olsun

canim bu dedigin her türlü cilde yariyormudur acepp mesela benim cildim kuruu

Canım benim cildim karma yani sadece t bölgesi yağlı ki sivilcelerim de hep orada zaten..Ben sabunla yıkadıktan sonra t bölgem dışındaki yerlere hafif krem sürüyorum o yüzden kurutmuyor.Ama t bölgesine inanılmaz iyi geldi..Eğer cildin kuruysa bir şey diyemiyorum hani belki benim gibi yıkadıktan sonra krem sürebilirsin.

Canım ben kozmetik satan ufak bir dükkandan aldım,büyük ihtimal eczanelerde vardır..Ama dikkat et ben 5 tl ye aldım internetten bir baktım 2 tl.Ama üzülmüyorum işe yarasın da önemli olan o.Avonu hiç sorma resmen facia.En son 3'ü bir arada yüz temizleme jelini aldım 25 senedir sivilce nedir bilmeyen ben sayesinde tanışmış oldum..Bir de çok güzel harika diye övdüler 2 şişe aldım 1 şişesi evde duruyor öyle bir daha hayatta sürmem suratıma..

Arkadaşlar ben artık bütün kozmetik ürünleri bıraktım..Anladım ki yüklü bir bütçe ayırmadıkça hepsi para tuzağı..Her gün 2 defa zeytinyağlı sabunla yıkıyorum..Akşam yatmadan önce göz altı morluklarım için üzüm çekirdeği yağı sürüyorum o kadar 2 günde bile cildim toparlandı,canlandı havası değişti..Kırışıklıklar derseniz ona başka bir başlıkta jojoba yağı önermişlerdi onu bir araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…