- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.341
amin canım inşallah istediğimiz zaman verir Rabbim kimseyi bizide evlat hasreti çektirmesin inşallah isteyen herkese versin
anamur. okadar uzağız kii herkes beni antalyalı sanıyo sölediğimde
hosgeldin datkicadumm nerelerdeydinn
selam kızlar:82: çok uzun geçmiş okuyamadım aman geçmiş geçmişte kalmış zaten
merak etme canım önemli bişey deil o küçükken bende içe basıyodum kalıp vermişti ayakkabının içine koyuyoduk geçmişti sonra kalça çıkığı olmamasınada çok sevindim canım Allah kimsenin başına vermesin bende de varmış 2 bacağımdada ameliyat olmuşum ben 15 aylıkken 25 yaşındayım hala çekiyorum valla:85:
canım ya . sende küçükken baya cefalar çekmişin. tüm cefa stoklarını bitirmişindir umarım. gelecek günlerin güzel ve sağlıklı olur inş.
afiyet olsun canım yarasın yediklerin löp löp et olsunhoş buldum.evdeydim canım. öğle arası malum.
ben okudumselam kızlar:82: çok uzun geçmiş okuyamadım aman geçmiş geçmişte kalmış zaten
türk malını izliyonuzmu abiyenin yerine bkm deki büşra gelcekmiş
aa böcüüm bilmiyordum ben hala çekiyoruım derken ağrı filanmı oluyor bebekim:82:
iviiiit dün gördüm haberlerde okudum yani
ben son bölümlerini izlemedim saçmaladılar diye ama büşralı bölümlerini izlerim merakımdan
geçen akşam takıldım biraz. baya güldüm uçak sahnesinetürk malını izliyonuzmu abiyenin yerine bkm deki büşra gelcekmiş
allah beterinden esirgesin canımbilmem valla hala o dört dörtlük rahat bi günüm yok insanın yüzü gülmedimi gülmezmişya hep bisıkıntım oluyo rahat yok yani gene bugünümüze şükür Rabbim bugünlerimi aratmasın inşallah
bende denk gelirse bakıyom benim herif bende çok dizi izliyo herakşam bidizisi var ondan bana fırsat kalırsa bakıyom anca
ewetya bacağımın birinin ameliyatı güzel yapmış doktor birini yapamamış oda kireçleme yapmış ağrı yapıyo yorulunca yürüyünce falan 40-50li yaşlarda ameliyat olcakmışım tekrar şimdi olmuyomuş nekadar geç olursam okadar iyimş:85:
canim bu dedigin her türlü cilde yariyormudur acepp mesela benim cildim kuruu
ayyyy canımm çok sağol ya mutlaka deneyeceğim. dediğin gibi avon hiç bi işe yaramıyor ama alışkanlıkmıdır nedir yıllardır kullanırım. ama bu dediğin sabunu mutalaka alıcam aktarlardamı bulunur yoksa marketlerdende bulabilirmiyim
geçen akşam takıldım biraz. baya güldüm uçak sahnesine. ama o kadından başka sı tutturamaz o rolü ya
encede ya çok güzel yapıyo rolünü bende çok gülüyorum onlara ya çok komikler
allah beterinden esirgesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?