- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.361
anladım canımgeçmiş olsun
Canım benim cildim karma yani sadece t bölgesi yağlı ki sivilcelerim de hep orada zaten..Ben sabunla yıkadıktan sonra t bölgem dışındaki yerlere hafif krem sürüyorum o yüzden kurutmuyor.Ama t bölgesine inanılmaz iyi geldi..Eğer cildin kuruysa bir şey diyemiyorum hani belki benim gibi yıkadıktan sonra krem sürebilirsin.[/COLOR
Canım ben kozmetik satan ufak bir dükkandan aldım,büyük ihtimal eczanelerde vardır..Ama dikkat et ben 5 tl ye aldım internetten bir baktım 2 tl.Ama üzülmüyorum işe yarasın da önemli olan o.Avonu hiç sorma resmen facia.En son 3'ü bir arada yüz temizleme jelini aldım 25 senedir sivilce nedir bilmeyen ben sayesinde tanışmış oldum..Bir de çok güzel harika diye övdüler 2 şişe aldım 1 şişesi evde duruyor öyle bir daha hayatta sürmem suratıma..
Arkadaşlar ben artık bütün kozmetik ürünleri bıraktım..Anladım ki yüklü bir bütçe ayırmadıkça hepsi para tuzağı..Her gün 2 defa zeytinyağlı sabunla yıkıyorum..Akşam yatmadan önce göz altı morluklarım için üzüm çekirdeği yağı sürüyorum o kadar 2 günde bile cildim toparlandı,canlandı havası değişti..Kırışıklıklar derseniz ona başka bir başlıkta jojoba yağı önermişlerdi onu bir araştırın derim.
ajdarın yeni şarkısı çıkmışşş çatla patlaaaaa.
en son tugba tugba dıye bı sarkı yapmıstı ondan beri adımdan nefret etti
en son tugba tugba dıye bı sarkı yapmıstı ondan beri adımdan nefret ettim
en son tugba tugba dıye bı sarkı yapmıstı ondan beri adımdan nefret ettim
ya bene dün burda bi topicte onun şarklısı hakkında bi yorum aokudum ondan sonra midem kalktı ondan
hadi ya çok şükür ben duymadım daha
ni didiler gıııı :44:
"Aslında grup seksin ilk sinyallerini bize Ajdar vermişti, ama biz mesajı almadık sanırım. Yazımı size bu nadide şarkının sözlerini hatırlatarak bitirmek istiyorum; grup olalım grup, ben hudut sen haydut, gizli gizli gelme, her derde deva şifasın şifa, çok çektim cefa, vitamini havuz, ben küfte sen tuz, ah buz gibiyim buz buz, oh muz gibiyim muz muz. Çikita muz, çikita muz! "
nihan bebem uludağda karvarmiki acep
ivet canım Tugba
bende duymedim aslada duymak istemem ama bu bizim televizyonlar retink yapacagiz diye her yere cagirirlar kesin duyarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?