- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.321
kalça çıkıklığı bendede olmuş Allahtan bebekken farkedilmiş benimkide tedavisini olmuşum Allahıma şükürler olsun.
sendedemi varmış ameliyat falan oldunmu yaprak
onun adına bencevap veriyim onun kk pro kartı var ondan
evet canım bendede varmış ama ameliyat olmamışım değişik bi korse vermişler bana çok acı çekmişim ama zormuş o korseyle durmak bide bebeğim hiç hareket edememişim
tskler canim bilgilendirdigin icin
ewet çok zordur canım geçmişya çok şükür bende düşünüyorumda şimdi bile biyerimiz kesilse nası acıyo ozaman nası dayanmışım diyorum o acılara kuçücük halimle bide 2 bacağımdan olmuşum:85:
Rabbim bizim evlatlarımızada kimsenin evladınada göstermesin inşallah herkese sağlık versin rabbim
ewet çok zordur canım geçmişya çok şükür bende düşünüyorumda şimdi bile biyerimiz kesilse nası acıyo ozaman nası dayanmışım diyorum o acılara kuçücük halimle bide 2 bacağımdan olmuşum:85:
Rabbim bizim evlatlarımızada kimsenin evladınada göstermesin inşallah herkese sağlık versin rabbim
bişey deil nedemek resimdeki kızınmı maşallah çok tatlı gözleri renkli galiba adıne
evet canim kizim mavi gözleri ismi melek teyzesi
Allah bağışlasın ne güzel bi ismi var bende beğeniyorum o ismi çünkü adımla çok uyuyu dilek-melek
kendiside melek gibi maşallahçok güzel
benimde yeğenim var 3 aylık oldu hala gözlerinin ne renk olcağı belli deil siyahta deil böyle sanki ela gibi olcak inşallah ele olur adıda ela çünkü
aminnn canimm evet gercekten uyumlu dilek melek allahim sanada versin insallahta melek koyarsin
allah anali babali büyütsun yiyenini ismide güzelmis allahim tüm kötülüklerden korusun bütün cocuklarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?