KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayy polyanan canım varya rüyamda hergün doğuruyorum artık dün yine doğurmuştum...
rüyada bide o zevki yaşamak bambaşka bişidi anlatamam sana..kalktığımda içim huzur doluydu..yaşın da çok iyi cnm bende 20 ye yeni girdim..güzel yaşlarda anne olduk demekki

bencede cok güzel genc yasta anne olmak bende istemistim genc yasta olmayi ama allahim bana 14 sene nasip etti sikayet degil verdiya allahima cok sükür allahim acilarini göstermesin sadrazamcigim profilinide yeniden düzenle bence orda hala cocuk yok yaziyorr :))

ay kizlar ya hep sikayet ediom sanki oglumu simdi yanimda ole guzel uyuyorki melegim benim yaa sukurler olsun onu veren RABBIME herkes anne olsun valla herseye deger anne olmak biraz buyudumu daha guzel ocak herseyy canim oglum benim

valla dogru polyanancim erkekten yardim istenmez valla yardimi gectimde bari batirmasa evi yahu

sadrazamcim bende gordum resmini cok tatlisiniz kiznla masallah cnm bende hamile iken oglumu gorurdum ruyamda dogurmus seviordum cok guzel hisler bunlar herkes tadar bu hissi insaallah

evt canım değiştirmedim ama bebeğim bi sağlıkla doğsunda ondan sonra değiştiricem..bi gelsinde hayırlısıyla....

sadrazamcim bende gordum resmini cok tatlisiniz kiznla masallah cnm bende hamile iken oglumu gorurdum ruyamda dogurmus seviordum cok guzel hisler bunlar herkes tadar bu hissi insaallah

tşk ederim hazalcımmmmmm senden bunları duymak çok hoş hayatım...canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…