KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

saol datlucadum evet kizim oldu onunla evle ilgilenmekten giremiyorum daha.:84:

kk nın + 18 ini bilmiyonmu şeker. ne kadar cahilsin

ay simdik orendim cnm hic girmem ben o bolume sayende girmis oldum

kumpirle uğraşma zaten yoruluyon bütün gün çalışan insansın sen yorma kendini kolay bişey yap aşkitom

selam kizlar napiyonuz sizi cok özledim ya öyle yogunumki giremiyorum hic
demistinizde inanmamistim

hoşgeldin canım ya size diyoduk bugünlerin kıy*****i bilin yatın uyuyun diye biriniz temizlik yaptınız biriniz bebek gelsin diye tutturdunuz nasımış şaka canım olsun geçicek bunlar ilk aylar zor olur ama sonra düzene girer herşey onların canları sağ olsun anneler

hosbulduk hazalim.valla ugrasiyoz iste.iyim saol sen nasilsin.evet geldi canim saolsun cok yardimi oluyor yemek yapiyor bebisime bakiyor.ama ev isiyle ben ilgileniyorum biraz titizimde.
cok yorulmuyom kiz eskisi gibiyim artik.okadar cok hareket ediyorumki eski kilomdan asagi düstüm

Son düzenleme:
hosbulduk böcügüm sizi cok özledim valla.
haklisin gii ama neyse artik bi süre daha böyle gececek.

bend eiyiyim cnm ugrasiom iste oglumla 1 ayi doldurduk bile hemen buyuselerde bizde kendimize gelsek. ay ne guzel bir yardim edenin var ben ev isini yapamiorum haftada birkez anca yapiyorum nerde o eski ev duzenim gardrobun ici ana baba gunu esim iyi karistirmis ama firsat yok bi duzeltmeye off

cnm eski kilona donmussun ne guzel ben 76kiloydum dogurduktan sonra 64 de dustum bende eski kiloma donmek istiyom 53 kiloya ama esim bole daha iyisin dio

hahhaha fazla kurcalamadim bolumu ama ajdarla yazilanlarida bulamadim. niye ole dedin cokmu mustehcen seyler yazio bir grupseks yazisi okudum sonrada ciktim zatii hec sevmedim o bolumu
yok kız şaka yaptım. zaten pro kartlılar yorum yapabiliyo ancak. biz kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz ancak

oh ne güzel yardımcın da var.

Nihan gı senin işçiler halandaha kOşuyorr :86::86:
he çalışsınlar tabe onca para veriyos işlerine koştursunlar bütün gün birbirlerini depiklesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…