- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.421
gel kız gel. takımın altı bende:92::92::92::92::92:
selam kizlar napiyonuz sizi cok özledim ya öyle yogunumki giremiyorum hic
demistinizde inanmamistim
kk nın + 18 ini bilmiyonmu şeker. ne kadar cahilsin
yok bocugum ne yatmasi emzirmeye calisiorum emmiyorda gaz sancisi var yaa kendini cok SIKIYOR OFFF OFFF EMZIK VERIOM ATIO YAA ZIRLIYIP DURUYOR
küçük sıpa alsaya emzik biraz sen rahat edersin oyalanır sırtına vurinmi canım yavaş yavaş pıtpıtla sırtını bide benim yeğenime gaz için doktor bi ilaç vermişti sende doktora bi sorsan
ay yok hem sabahtan beridir emmio memyi verincede geri cekilio sipa yaa daha neler cikaracak basima bakalim
afiyet olsun bayılırım patlıcan kurusuna
ohh afiyet olsunn canimm
saolun kizlar oglum firsat verirde yerim insallah
h.g cnm ugrasioz iste kucuk sipalarla sen nasilsin k.validende geldi cnm nie ole cok yoruluosun yardimi olmuyormu sana
kumpirle uğraşma zaten yoruluyon bütün gün çalışan insansın sen yorma kendini kolay bişey yap aşkitom
nihana katılıyom . yorma kendini
patates salatası yapim ozaman o kolay
allah anali babali büyütsünn allah bütün kötülüklerden korusun insallah
ay simdik orendim cnm hic girmem ben o bolume sayende girmis oldum
kumpirle uğraşma zaten yoruluyon bütün gün çalışan insansın sen yorma kendini kolay bişey yap aşkitom
bundan sonra olacaklardan ben mesul değilim ama
bundan sonra olacaklardan ben mesul değilim ama
ay cok tesekkür ederim haticecim.amin cümlemizin bebislerini korusun allahim insallah
ayy datlum cok komiksin allahim ya cok güldüm allahta seni güldürsün daima canimm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim
hosbulduk hazalim.valla ugrasiyoz iste.iyim saol sen nasilsin.evet geldi canim saolsun cok yardimi oluyor yemek yapiyor bebisime bakiyor.ama ev isiyle ben ilgileniyorum biraz titizimde.
cok yorulmuyom kiz eskisi gibiyim artik.okadar cok hareket ediyorumki eski kilomdan asagi düstüm
yok kız şaka yaptım. zaten pro kartlılar yorum yapabiliyo ancak. biz kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz ancakhahhaha fazla kurcalamadim bolumu ama ajdarla yazilanlarida bulamadim. niye ole dedin cokmu mustehcen seyler yazio bir grupseks yazisi okudum sonrada ciktim zatii hec sevmedim o bolumu
hosbulduk hazalim.valla ugrasiyoz iste.iyim saol sen nasilsin.evet geldi canim saolsun cok yardimi oluyor yemek yapiyor bebisime bakiyor.ama ev isiyle ben ilgileniyorum biraz titizimde.
cok yorulmuyom kiz eskisi gibiyim artik.okadar cok hareket ediyorumki eski kilomdan asagi düstüm
he çalışsınlar tabe onca para veriyos işlerine koştursunlar bütün gün birbirlerini depiklesinlerNihan gı senin işçiler halandaha kOşuyorr :86::86:
evet öle yap canımnihana katılıyom . yorma kendini
patates salatası yapim ozaman o kolay
sen yenisin heral gecmiside okuyamiyorum kusura bakma resimdeki melek cok güzeelll.
kız polyanan bende özledim seni sen ve bebik nasılsınız yeğenim üzüyou seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?