KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sen yenisin heral gecmiside okuyamiyorum kusura bakma resimdeki melek cok güzeelll.

aslinda eskiyim ama bu sayfada yeniyim canim kisaca kendimi tanitayim sana 37 yasinda ev hanimi iki cocuk annesi aslen mersinliyim almanyada yasiyorum avatardakide kizim ismi melek bu kadar yeterli sanirim bende seni taniyabilirmiyim

yapma kiz yeter haftada 1 kere ben 2 günde 1 yapiyorum ama evde 4 kisi yasadigimiz icin cabuk kirleniyor ondan tek olsak yapmazdim bende.dolap icine bende gicik oluyorum benimkide daginikaman bosver is iste yaptikca yenisi cikar.
böyle iyiysen sorun yak zaten bosver.benim vermem lazimdi zaten iyi oldu böyle.

aslinda eskiyim ama bu sayfada yeniyim canim kisaca kendimi tanitayim sana 37 yasinda ev hanimi iki cocuk annesi aslen mersinliyim almanyada yasiyorum avatardakide kizim ismi melek bu kadar yeterli sanirim bende seni taniyabilirmiyim

anaam melek derken tam tutturmusum ha adiyla yasasin.cok memnun oldum canim aslen karsliyim bende 21 yasindayim almanyada yasiyorum neresindesin sen

Son düzenleme:
yok kız şaka yaptım. zaten pro kartlılar yorum yapabiliyo ancak. biz kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz ancak

oh ne güzel yardımcın da var.

aman orda yorumumda eksik kalsin yani kk pro olsamda yazmam

ay cnm bende titizlik hastaligi var galiba hamile iken iyi kotu yapiodum ama simdi hic firsat yok esim sagolsun bi crez yedimi tamam heryer kabuk oluo ozellikle kabak cekirdegi valla sinir oluyom yaa bide yardim etse yok onuda yapmio

ela canım maşallah sana ya çok tatlısın çok yakışmış hamilelik gerçekten hiç yirmi yaşında gibi deilsin inşallah kızında senin kadar güzel olur

canım bnim geç yazıyorum herzaman girme fırsatım olmuyo çok tşk ederim hayatım...

ayyyy polyanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mı gelmiş çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaa......
canım benim nasılsın..nasıl gidiyo

polyanan cnm benim sende 21 yaşındaymışsın kız yeni öğreniyorum ne güzel ama genç yaşta anne olduk..

nihanim benim valla özür dilerim görmedim canim iyim cok sükür üzmüyor beni teyzesi gündüz cok güzel uyuyor ama gece bi uyandimi dahada yatmiyor

ayyyy polyanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mı gelmiş çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaa......
canım benim nasılsın..nasıl gidiyo

iyim canim beniiim cok iyi ve yogun gidiyor sen nasilsin yasimi yenimi ögrendin evet genc yasta anne oldum her isterdim zaten

erkekten yardim beklemek büyük hata zaten heleki bu tür ince isler icin.

nihancım resmimiz için yorum yapmış çok tşk ederim canım benim...
nedemek canım ya gerçekleri söledim ben
nihanim benim valla özür dilerim görmedim canim iyim cok sükür üzmüyor beni teyzesi gündüz cok güzel uyuyor ama gece bi uyandimi dahada yatmiyor
önemli değil canım şaka yaptım birbirimize nazımız geçer
İnş düzene girer uykularıda
dikişlerin ne alemde

kizlar acil kacmam lazim benim insallah birazdan yine gelirim kusura bakmayin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…