KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur
hayırdır senin düğünündemi istediğin gibi olmadı düğünüm istediğim gibi oldu diyen varmı ki

üşütmüş canım burunm felan akıyodu, gecede boğazlar gitmiş. farz oldu anlayana doktoru ziyaret etmek. iğnemizi yedik geldik

benim düğünüm çok acayipti. oldu bittiye geldi. insan neyi çok ister hayal edrse o ondan o kadar uzak oluyo.
ben ya çok geleneksel adetli , töreli yada çok havalı istiyodum ikiside olmadı arada kalmış eciş bücüş bişey oldu

aynen ya benimkideee içimde kaldıı herşeyy

hadi ya inşallah oğlunun sünnetini gönlüne göre yaparsın canım ya benimkide hiç güzel olmadı ekim ayı soğuk olur dediler açık havada yapamadık bide benim gerizekalı kayınvalidem ve gerizekalı kayınpederim tutturdular belediye düğün salonu diye çok iğrenç biyer sanki köyden kız aldılar bizim kendimize göre bi çevremiz vardı ama eşime çok dedim orda yapmayalım diye oda bişey diyemedi ailesine öyle oldu düğünden sonra çevremdeki biçok kişi düğün salonun hiç güzel deildi dedi hala içim acıyo üzülüyorum

aman resimlerden öle gözüküyo hiç içime sinmedi masaları bi görseydin millet yanyana oturmak zorunda kaldı birbirlerinin kafalarından pisti göremiyolardı

en basidi bide kimse gelipte yanıma demediki ilk dansa çıkarken duvağını ört mal gibi atladık pistin ortasına yaa niye kimse yanımda değilmiş benim kimse uyarmamış beni yaaaaa offffff geldi yine aklıma hepicii daha neler neler yaaa

herşey kaldı içimde çok acele oldu benim temmuzda nişanlandık ekimde evlendik ama temmuzun sonunda abimin eşi doğum yaptı babamlar dükkan açtı ağustosta mevlüttü dükkandı derken nişanlılığımdan hiç bişey anlayamadım bide ben ozaman çok salak olmuştum eşimin tarafından herşeyi kabul ediyodum ne derlerse tamam diyodum ah şimdiki aklım olsaydı varya neeler yapardım ama iş işten geçti olan oldu

kız sünneti bana diyosan gıcık eşim onuda yaptırmadı. acil ameliyat olmak zorunda kaldı oğlum öyle geçiştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…