- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.581
aman büyük konuşma kız. mütevazi takıl o zamana kadar. zamanı gelince patlatın bombayı
aman Allahım bi benim sanıyordum bu erkeklerin hepsi aynı benimkinin babası gıcıktır ben oğlumu okuttum düğünü yaptım ama borcunuzu ödeyin dedi benim altınlarımı aldı 6 ay boyunca eşimin maaşını aldı bide yaptığı düğün düğün olsaydı neler çektim ah ulan ah benimde şimdiki aklım olsa 1 sene para biriktiti kendim yapardım eşimle eşimde mecburdu napsın okul bittiği askerden gitti geldi parası yoktu boyun eğdi off off çok sinir oluyorum hatırladıkça ama varya oğlum olursa sünnetinde çıkartçam acısını durumumuz iyi olursa tabi yer yerinden oynıcak
aynen nihan bende bi oğlum olursa ona bi sünnet yapıcam çok elit olucak şimdiden onu düşünüyorum içimde ne kaldıysa hepsini yapıcam tabi Allah izin verirse
hepsi oldu bitti ama şimdi olsaydı bi sene geç evlenirdim ama her istediğimi yaptırırdım çünkü bunlar hayatta bi kere oluyo ve şimdi aklıma geldikçe içimde bi acı üzüntü oluyo güzel bi düğüne gittiğim zaman falan çok üzülüyorum benim böyle düğünüm olmadı diye
kızlar aynı sorun bendede var hatta eminim benimki daha vahimdir gıcık kaynanam ve görümcelerim beni istemediler istemedikleri içinde hiçbirşey yapmadılar ne geldiler ne gittik nede bana bişey aldı herşeyi eşim annem ve ben yaptık.şu andada maddi sıkıntılarımız var kadının 4 tane evi var kızlarının hepsi çalışıyo kira alıyo babaları vefat etti ordadnda maaş alıyolar hatta bunun üstüne bide bankada 100 milyar parası var şuanda eşim arıyo para istiyo kadın yok diye yemin ediyo hiç yardımı yok ama işi düştüğü zaman oğlu oluyo yeni düğümün olduğu zaman ben çalışıyodum ve 13 milyar civarı sadec eşya borcumuz vardı neyse eşimle beraber ödedik o sırada hamileliğim kötü geçtiği için araba çok lazım oluyodu eşim kredi çekti araba aldık ve şu anada satıyoruz..ha bu arada bütün bileziklerim gitti,küçük altınlarımız gitti,takı setim gitti ve en sonunda bana çok koyan alyanslarımız gtti artık ondan bundan borç yiyoruz maasta oraya gidiyo bize hiç bişey kalmıyo o ş.......... kaynanam azcık yardım etse bunlar olmayacaktı.ilk torunu benim oğlum daha hiç bişey almadılar görmeye bila gelmez ve çok yakınımda oturuyo evimi arıyolardı benim halimi hatrımı sormak yok fatih yokmu diyolardı hepsinden nefret ediyoorum bide görümcemden 2 kez dayak yedim onları asla affetmeyeceğim oğlu yalvarıyo para istiyo var olduğu halde yok diye yemin ediyolar ve bu kadın kurana gidip müslümanlıktan bahsediyo...bunların hepsi istenmeyen gelin olduğum içindii......dahasıda var aslında ama terbiyem müsade etmiyoo..ya düşünebiliyomusunuz bizim düğünümüzde kaynanam olacak pislik kocama kız bakıyo ve bunu güğünden 2 gün sonra bana söylüyooooooo hepsini öldürmek istiyorummmmmmmm
ben hiç eşya felanda alırdımadım. şimdi yeni evlilerin evine gidiyorum a dan z ye herşeylri tam. valla takdir ediyom. ben 10 yıllık evliyim hala salon takımım yok.
kimsenin yardım etmemesi herşeyi kendi başınıza yapıyo olmanız gerçekten çok zor oluyo.
kızlar aynı sorun bendede var hatta eminim benimki daha vahimdir gıcık kaynanam ve görümcelerim beni istemediler istemedikleri içinde hiçbirşey yapmadılar ne geldiler ne gittik nede bana bişey aldı herşeyi eşim annem ve ben yaptık.şu andada maddi sıkıntılarımız var kadının 4 tane evi var kızlarının hepsi çalışıyo kira alıyo babaları vefat etti ordadnda maaş alıyolar hatta bunun üstüne bide bankada 100 milyar parası var şuanda eşim arıyo para istiyo kadın yok diye yemin ediyo hiç yardımı yok ama işi düştüğü zaman oğlu oluyo yeni düğümün olduğu zaman ben çalışıyodum ve 13 milyar civarı sadec eşya borcumuz vardı neyse eşimle beraber ödedik o sırada hamileliğim kötü geçtiği için araba çok lazım oluyodu eşim kredi çekti araba aldık ve şu anada satıyoruz..ha bu arada bütün bileziklerim gitti,küçük altınlarımız gitti,takı setim gitti ve en sonunda bana çok koyan alyanslarımız gtti artık ondan bundan borç yiyoruz maasta oraya gidiyo bize hiç bişey kalmıyo o ş.......... kaynanam azcık yardım etse bunlar olmayacaktı.ilk torunu benim oğlum daha hiç bişey almadılar görmeye bila gelmez ve çok yakınımda oturuyo evimi arıyolardı benim halimi hatrımı sormak yok fatih yokmu diyolardı hepsinden nefret ediyoorum bide görümcemden 2 kez dayak yedim onları asla affetmeyeceğim oğlu yalvarıyo para istiyo var olduğu halde yok diye yemin ediyolar ve bu kadın kurana gidip müslümanlıktan bahsediyo...bunların hepsi istenmeyen gelin olduğum içindii......dahasıda var aslında ama terbiyem müsade etmiyoo..ya düşünebiliyomusunuz bizim düğünümüzde kaynanam olacak pislik kocama kız bakıyo ve bunu güğünden 2 gün sonra bana söylüyooooooo hepsini öldürmek istiyorummmmmmmm
nasıl bir insan müsvetteleridir onlar yaagörümcen snei dödümü onun ben varyaa ciğerini sökerim beni dövecek Allah yardımcın olsun bacım :18:
benimde bulaşık makinem yok elimde yıkıyom hala bulaşıkları
üzüldügün seye bak benim varda ne oluyor 2 kisiyiz zaten makinayi tam dolduramiyoz diye bende elimde yikiyorum
evet canım hatta bosanıyduk bide bunun üsütne çok kötü çağanın gözünün önünde eşimden öldüresiye dayak yedim baba evine gttim ama olmadı sevgimiz yine ağır bastı barıştık biz eşimle 6 sene çıktıkten sonra evlendik kaynanam ve görümcelerim tarafından iftiralar neler neler..diyorumya terbiyem müsade etmiyo gerisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?