- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.561
en basidi bide kimse gelipte yanıma demediki ilk dansa çıkarken duvağını ört mal gibi atladık pistin ortasına yaa niye kimse yanımda değilmiş benim kimse uyarmamış beni yaaaaaoffffff geldi yine aklıma hepicii daha neler neler yaaa
herşey kaldı içimde çok acele oldu benim temmuzda nişanlandık ekimde evlendik ama temmuzun sonunda abimin eşi doğum yaptı babamlar dükkan açtı ağustosta mevlüttü dükkandı derken nişanlılığımdan hiç bişey anlayamadım bide ben ozaman çok salak olmuştum eşimin tarafından herşeyi kabul ediyodum ne derlerse tamam diyodum ah şimdiki aklım olsaydı varya neeler yapardım ama iş işten geçti olan oldu
kız sünneti bana diyosan gıcık eşim onuda yaptırmadı. acil ameliyat olmak zorunda kaldı oğlum öyle geçiştirdik
allah iyiliğini versin emi. sevindirik olmuşun oğlanı kaptım diye
hemide ne sevinidirikkkkkkkkkkkkkkkkk
.
dğün resimleriniz sinidmi bari içinize. benim onlar bile hiç güzel olmamıştı
herşeyi eşim yaptığı için herşeyin ucuzuna kaçtık
aman eşlerimiz benziymuş birbirlerine. sende kıyamdın tabi
hepsi oldu bitti ama şimdi olsaydı bi sene geç evlenirdim ama her istediğimi yaptırırdım çünkü bunlar hayatta bi kere oluyo ve şimdi aklıma geldikçe içimde bi acı üzüntü oluyo güzel bi düğüne gittiğim zaman falan çok üzülüyorum benim böyle düğünüm olmadı diye
amannn geldi geçti deldi geçti.
benim eşim para konusunda çok.hassastır çok korkar parasız kalmaktan. bi bakıma haklı. ama bazen çok abartıyo, delirtiyo beni
aman Allahım bi benim sanıyordum bu erkeklerin hepsi aynı benimkinin babası gıcıktır ben oğlumu okuttum düğünü yaptım ama borcunuzu ödeyin dedi benim altınlarımı aldı 6 ay boyunca eşimin maaşını aldı bide yaptığı düğün düğün olsaydı neler çektim ah ulan ah benimde şimdiki aklım olsa 1 sene para biriktiti kendim yapardım eşimle eşimde mecburdu napsın okul bittiği askerden gitti geldi parası yoktu boyun eğdi off off çok sinir oluyorum hatırladıkça ama varya oğlum olursa sünnetinde çıkartçam acısını durumumuz iyi olursa tabi yer yerinden oynıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?