KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o yaptıklarından dolayı hala eşimin ailesinden nefret ediyorum çok kızgınım onlara bak yine aklıma geldi dellendim ha

allah iyiliğini versin emi. sevindirik olmuşun oğlanı kaptım diye

bende salaklaşmıştım . eşim ne dese kabul ettim. demekki biz hipnoz ediyolar o dönem.

gurbetteydik tamam dedim kabul ettim. buraya geldik burda yapalım bari dedim. üzerinden kaç sene geçmiş olurmu öyle dedi.
çok bilmiş

dğün resimleriniz sinidmi bari içinize. benim onlar bile hiç güzel olmamıştı

yaprak bende ilk dansımızı yaparken duvağım açıktı nikah kıyılırken kapatmıştım sadece onun için üzülme canım

bizde öyle. ailesi hiç karışmadı. zatende çok borçluymuş. o olmasın, bu olmasın, şu kalsın , bu kalsın dye azalttık masraflları

hepsi oldu bitti ama şimdi olsaydı bi sene geç evlenirdim ama her istediğimi yaptırırdım çünkü bunlar hayatta bi kere oluyo ve şimdi aklıma geldikçe içimde bi acı üzüntü oluyo güzel bi düğüne gittiğim zaman falan çok üzülüyorum benim böyle düğünüm olmadı diye

amannn geldi geçti deldi geçti.
benim eşim para konusunda çok.hassastır çok korkar parasız kalmaktan. bi bakıma haklı. ama bazen çok abartıyo, delirtiyo beni

he valla aynen. bende çok hevesleniyom.

aman Allahım bi benim sanıyordum bu erkeklerin hepsi aynı benimkinin babası gıcıktır ben oğlumu okuttum düğünü yaptım ama borcunuzu ödeyin dedi benim altınlarımı aldı 6 ay boyunca eşimin maaşını aldı bide yaptığı düğün düğün olsaydı neler çektim ah ulan ah benimde şimdiki aklım olsa 1 sene para biriktiti kendim yapardım eşimle eşimde mecburdu napsın okul bittiği askerden gitti geldi parası yoktu boyun eğdi off off çok sinir oluyorum hatırladıkça ama varya oğlum olursa sünnetinde çıkartçam acısını durumumuz iyi olursa tabi yer yerinden oynıcak

ben hiç eşya felanda alırdımadım. şimdi yeni evlilerin evine gidiyorum a dan z ye herşeylri tam. valla takdir ediyom. ben 10 yıllık evliyim hala salon takımım yok.
kimsenin yardım etmemesi herşeyi kendi başınıza yapıyo olmanız gerçekten çok zor oluyo.

aman büyük konuşma kız. mütevazi takıl o zamana kadar. zamanı gelince patlatın bombayı

Son düzenleme:
neyse kızlar sohbet çok şahane ama ben çıkmak zorundayım. işler beni bekler hadi öptm sizi. pazartesi görüşürüz inş.
iyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…