KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşbulduk kızlar. size yazdım ve kızım uyandı pöfff uyku tutmuyor çocuğumu :)

sizlerde benim gibi kilolardan mı muzdaribsiniz

degismez kiz artik

hehe...ayy almiramı öp ozman ama nazik nazik..haklısın cnm minnacık şey nasıl ısırılırki..
cnm senin kırkını çıkarmış olmana bile çok şaşırıyorum nasılda geçti zman..inş gelsin valla sabırsılıkla bekliyorum..

hoşbulduk kızlar. size yazdım ve kızım uyandı pöfff uyku tutmuyor çocuğumu :)

sizlerde benim gibi kilolardan mı muzdaribsiniz

hoşgeldin cnm cım...
benim kilo sorunum yok cnm 7 aylık hamileyim ve olması gereken kilodayım ne fazla ne eksik bebeğimde güzel gelişiyo maşallah..senin bebeğin kaç aylık...

hoşgeldin cnm cım...
benim kilo sorunum yok cnm 7 aylık hamileyim ve olması gereken kilodayım ne fazla ne eksik bebeğimde güzel gelişiyo maşallah..senin bebeğin kaç aylık...

o zaman sana maşallah diyelim. benim kızımda 5 aylık olmak üzere.. şimdiden bebişin için hayırlı sağlıklı ömürler dilerim. zaten hamilelikte ister istemez oluyor kaldı ki hamilelik btün bayanlara çok yakışır bence tabi gerçi ben az daha kızım içerde kalsaydı, patlayacaktım sanırım

amin cnm..kızın şuan tam ısırmalık desene..ayy benim içimdede hep bi vahşilik var ya kimin bebeğini görsem ısırasım geliyo..delimiyim neyim?
kendi kızıma kıyamam heralde kimseye de ısırttırmam..
bu arada bencede hamilelik her bayana çok yakışıyo ben kendimi çok şanslı hissediyorum ve çok beğeniyorum..

Son düzenleme:
ay ne güze iyi olmuşromantik romantik
yılbaşında ne yapçanız

canım ben çok iyiyim merak etme..kızım da maşallah 1.320gr oldu
ben şuan 62 kiloyum 53 le hamile kalmıştım cnm..
maşalla Allah nazardan saklasın canım

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

bende de var o vahşilik
hamilelik çok yakışmış canım zaten güzelsin daha bi güzel olmuşun

günaydın kızlar nabersiniz:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…