- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.521
degismez kiz artik
hoşbulduk kızlar. size yazdım ve kızım uyandı pöfff uyku tutmuyor çocuğumu :)
sizlerde benim gibi kilolardan mı muzdaribsiniz
hoşgeldin cnm cım...
benim kilo sorunum yok cnm 7 aylık hamileyim ve olması gereken kilodayım ne fazla ne eksik bebeğimde güzel gelişiyo maşallah..senin bebeğin kaç aylık...
o zaman sana maşallah diyelim. benim kızımda 5 aylık olmak üzere.. şimdiden bebişin için hayırlı sağlıklı ömürler dilerim. zaten hamilelikte ister istemez oluyor kaldı ki hamilelik btün bayanlara çok yakışır bence tabi gerçi ben az daha kızım içerde kalsaydı, patlayacaktım sanırım
ay ne güze iyi olmuşcanim benim valla cocugum uslu masallah bana bi zorlugu olmuyor.
buralari bi süslemislerki valla muhtesem görülmeye deger yilbasi geliyor diye yapmislar isil isil her yer karda ayri bi güzellik katiyor.
dün yagarken yürüdük kocamla biraz cok güzel ya
maşallacanım ben çok iyiyim merak etme..kızım da maşallah 1.320gr oldu
ben şuan 62 kiloyum 53 le hamile kalmıştım cnm..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımalmirammmnasıl peki iyimi kilo alıyomu çok ağlamıyo dimi...
gülümsüyo demişsin toparladımı kendini ısırabiliyomusun o önemli ben dayanamam ısırıklara boğarım benimkini yaa dün ultrasonda gördüm elleri yumuk yumuktu cnm..benim şafak 74 bu arada..
74gün sonra omayram kucağımda nasipse
amin cnm..kızın şuan tam ısırmalık desene..ayy benim içimdede hep bi vahşilik var ya kimin bebeğini görsem ısırasım geliyo..delimiyim neyim?
kendi kızıma kıyamam heralde kimseye de ısırttırmam..
bu arada bencede hamilelik her bayana çok yakışıyo ben kendimi çok şanslı hissediyorum ve çok beğeniyorum..
bende prima kullandım. ve hala kullanıyom . memnunumpirima kullaniyorum canim memnunum hic pisik olmadi simdiye kadar
maşallah,omayra 29.haftasına giricek cnm...
merhabalar. hep görüyordum bir kafamı sokayım içeri dedim
sarılma smili kız ne öpmesi kucaklıyor smilide öpmüyor nen aaa
anam utandım valla:78:
günaydın bilge naparsın bea
öputanma kız gel bende seni öpeyim
iyiyim bea napam hep aynı işteiyiyim bea. sen nasılsın bea
öyle canım valla oda yok şükür:97:olumsuz bi değişiklik olmasında tek aynı olsun.
günaydın canım burdayız kız biyere gitmedik 2 dk da nereye gitçez
günaydınn ben geldim üzledinizmi beni beya
günaydınn ben geldim üzledinizmi beni beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?