KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

inşallah.

ben iyiyim cnm oglum burnu tikali hiriltili nefes aliyor. cok sagol teyzesi oksuruyorda ilerlemden biter hastaligi ins.
sen nasilsin bocugum

biter canım merak etme sen böyle ufak rahatsızlılkar olsun rabbim korusun onu bu kadarla gelsin geçsin
bende iyiyim canım işte oturuyorum çok soğuk valla lahana gibi giyindim kat kat genede donuyorum sizin orası nasıl kar varmı çok

iyiyim canım bu arada sen nasılsın?
çalışıormusun sende
nerde oturuorsun?

hayırlı olsun işin canım bende özel bi firmada çalışıyorum.. ankaradayım. izmirde halamlar var severim izmiri ama uzun zaman oldu gitmeyeli.. halamlar en son şirinyerdeydi taşındılar ama nereye unuttum

dilekcim kayfaltı yaptınızmı ne yidiniz bakim kıs

hee yaptık gülüm yımırta haşladıydım evde onları yidik köy yımırtası vardı ekmek peynir işte bugün evden getirdim aşam fazla kaçırmışımda gene hamur işi yemiyim dedim
sen nassın kar varmı angarada:93:

saol cnm ya cabuk gecer insallah.
ay cnm ya bide calision sen ALLAH hepimizin yaedimcisi olsun valla zor isimiz.
burada kar bitmez canim nisana kadar bole gider su anda -8 derece soguk bu iyi hali tabi -20 leride gorduk gorecezde kis boyu hep icerde olcam oglum kucuk ama yazin baya buyucek oglum onunla gezecez insallah hayirlisi ile

dilekcim kayfaltı yaptınızmı ne yidiniz bakim kıs

hee yaptık gülüm yımırta haşladıydım evde onları yidik köy yımırtası vardı ekmek peynir işte bugün evden getirdim aşam fazla kaçırmışımda gene hamur işi yemiyim dedim
sen nassın kar varmı angarada:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…