- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.581
saol cnm ya cabuk gecer insallah.
ay cnm ya bide calision sen ALLAH hepimizin yaedimcisi olsun valla zor isimiz.
burada kar bitmez canim nisana kadar bole gider su anda -8 derece soguk bu iyi hali tabi -20 leride gorduk gorecezde kis boyu hep icerde olcam oglum kucuk ama yazin baya buyucek oglum onunla gezecez insallah hayirlisi ile
hee yaptık gülüm yımırta haşladıydım evde onları yidik köy yımırtası vardı ekmek peynir işte bugün evden getirdim aşam fazla kaçırmışımda gene hamur işi yemiyim dedim
sen nassın kar varmı angarada:93:
enammm ne yağı gıı yağ olmasın diye hafif yiyem diyom buda yağ olsun diiyi
burdada kar yok pazartesi lapa lapa bi yağdı sadece arabaların camlarını tuttu okadar şimdide buz gibin soğuk var bide yağmur var donuyorum valla çok soğuk 4 kat var içimde bide kaşe montum var genede üşüyom lahana gibisin diyo eşim bana:44::17
site gene gelgit yaşıyo ha bi düzelemedi ya nolcakki böle hep böylemi olcak bundan sonra eşim geldi beni pcnin başından heran sepetleyebilir söyliyim
aman afiyet olsun kız. bende oruç tuttuyomhee yaptık gülüm yımırta haşladıydım evde onları yidik köy yımırtası vardı ekmek peynir işte bugün evden getirdim aşam fazla kaçırmışımda gene hamur işi yemiyim dedim
sen nassın kar varmı angarada:93:
aman afiyet olsun kız. bende oruç tuttuyom
ama sen unut orucu,
çarşıda iki simit aldım canım nası çekti. yanına peynir almaya markete girdim. hayalimde simit, dumanı tütten çay ve üçgen peynir birazda zeytin var.
anah peyniri bulunca kafa dank ettioruç olduğum geldi aklıma.
kös kös çıktım
ben iyiyim cnm oglum burnu tikali hiriltili nefes aliyor. cok sagol teyzesi oksuruyorda ilerlemden biter hastaligi ins.
sen nasilsin bocugum
amanın kötü olmuş gıı... Allah kabul etsinn orucunu bilge abla
aman afiyet olsun kız. bende oruç tuttuyom
ama sen unut orucu,
çarşıda iki simit aldım canım nası çekti. yanına peynir almaya markete girdim. hayalimde simit, dumanı tütten çay ve üçgen peynir birazda zeytin var.
anah peyniri bulunca kafa dank ettioruç olduğum geldi aklıma.
kös kös çıktım
heheh tmm ses gelmezse sende anlaruk
amin . inşallah.ANAA kız unutmuşun ha iyi aklına gelmiş son anda Allah kabul etsin orucunu canım daha çok sevap aldın sen şimdi canın istedi ama Allah için yemedin bak
kocem sepetledi beni bende babamın tükkanına gittim hehee
amin . inşallah.
ohh ne üzel kız . sizde tükan çok desene :)
:97:
hem esnaf kızıyım hem esnaf karısıyım
esnaf karısı binnaz
gerisini sölemeyim.uyduruyum
esnaf kızı binnaz
binnnnaz binnaazzz
nihan nere gtiiti yawww. bi rapor hazırlayacam dedi kayboldu
ne rapor ediyosa:44:
taa uzaklardan duydum sesini cadım ben çağırıyo bi koşu gidem dedim ve geldim
iyi oldu böcüğümde gelmiş
delüye bak kulağını kapatıyo, benim sesim billur gibidir bi kerem hemde çok güçlüdür. bak teee bursaya duyurdun sesimi
hoş geldinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?