- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.621
Evet canım genelde sıcaktan oluyo. Sıkı sıkı giydirdiysen
bebeklarde oluyo canım hep üşümesin diye çok giydiriyodan sıcaklıyodur ondan olur merak etme sen
yok ben anamur muz muz yaparım. bugün yerli malı , bunun anlam ve önemine binaen anamur muz muzajdara rakipmi gelcen cikita muz muz:89:
düet bile yapıyolarmış
hep elleri soguk kizimin dün bi yelek giydirmistim onla uyudu gece omu yapti yoksam
cok siki giydirmiyom alttan bi cit citli badi kilotlu corap ve üsttende kadife tulumu ve ustu cok deil demi
hep elleri soguk kizimin dün bi yelek giydirmistim onla uyudu gece omu yapti yoksam
cok siki giydirmiyom alttan bi cit citli badi kilotlu corap ve üsttende kadife tulumu ve ustu cok deil demi
yok ben anamur muz muz yaparım. bugün yerli malı , bunun anlam ve önemine binaen anamur muz muz
hain sırtımdan bıçakladıninsan destek çıkar ablasına
yok ben anamur muz muz yaparım. bugün yerli malı , bunun anlam ve önemine binaen anamur muz muz
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
bugün yerlimalı haftasımı yedinizmi yerli malını ilk okula giderken meyve leblebi kuruüzüm götürüyoduk yerli malı haftasında
ay yerim ben onun kilotlu çorabını miniciktir yaaaa
neyse hanımlar herekeze iyi akşamlar ben çıkıyom.
şarkı sölerek çıkıyım bari
neyse hanımlar herekeze iyi akşamlar ben çıkıyom.
şarkı sölerek çıkıyım bari
gece terlemiştir yazık. ondan olmuştur. pek hasaas oluyo ciltleri annesi. tulum kullansan rahat oluyo
evinizin ısısı nası bilmiyorum ama normal giydiriyosun
nen sizide 2 dk boş bırakmaya gelmiyo he ne çok yazmışınız hangisine cvp vercemi şaşırdımziyaretçimiz gene iş başında kazene şikayet etçem ben bunu bilgisayarının ıp numarasını dan kim olduğunu ulsun
demi cok deil yani bide battaniyesi tamam evin ici normal cok sicak deil.
nen sizide 2 dk boş bırakmaya gelmiyo he ne çok yazmışınız hangisine cvp vercemi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?