KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sen içini ferah tut canım o sıcaklasa terler zaten biz yeğenimin üşüyüp üşümediğini burnundan anlıyoruz üşüyünce burnunun ucu buz gibi oluyo

bende kontrol ediyorum bazen evet buz gibi oluyor hemen sariyorum isiniyor.
insallah hemen gecer noktaciklar

nihanim sormussun yilbasinda hiiiic bisi yapamicaz biz
buranin baska sehirinden bizimkilerin bi akrabasinin gelme ihtimali var yil basina evdeyiz galiba.
ama yilbasindan sonra yapacagimi biliyorum kayinvalidemlerle türkiyeye gelmeyi düsünüyorum annemi cok özlediiimmm

Son düzenleme:
bende kontrol ediyorum bazen evet buz gibi oluyor hemen sariyorum isiniyor.
insallah hemen gecer noktaciklar

geçer canım sen merak etme
şimdi napıyo uyuyumu minik hanım
ışıl ışılmış sizin oraları yeni yıl diye ne güzeldir dimi kar da var
napıyosunuz yılbaşında dışardamı oluyosunuz evdemi nası geçiyo orda

anladım canım inşallah gelirsin türkiyeye hasret giderirsin anneciğinle canım

inşallah gelirsin canım annenler içinde çok iyi olur torunlarını görürler sanada deişiklik olur

uyanmisti canim ciktim ondan karnini doyurdum.
evet isil isil canim valla yilbasinda burda adim atacak yer olmuyorki milleti bi görsen nasil egleniyorlar.
insallah gelirim evet

polyanan cnm benim nasılsın almirada isilik çıkmış galiba cnm..ama bu soğukta nasıl çıktıki aslında çokda giydirmemişsin olması gerekenler yani bebekler daha fazla üşürmüş aslında öle derler ama şimdi nasıl peki

iyim canim sen nasilsin gece yelegiyle yatirmistim onan olmus sanirim gecti baya ama cok sükür.
evet bebekler cok üsür derler

bende iyiyim çok tşk ederim aman bebeğimiz iyi olsunda..
cnm ben bebeğime kilotlu çorap almıştım çok minik ondan küçüğüde yoktur heralde hastaneye götürcem yanımda giydirebilirim dimi olur yani..

bende iyiyim çok tşk ederim aman bebeğimiz iyi olsunda..
cnm ben bebeğime kilotlu çorap almıştım çok minik ondan küçüğüde yoktur heralde hastaneye götürcem yanımda giydirebilirim dimi olur yani..

tabi canim istersen giydirirsin cok kullanisli oluyor.
bende turkiyeden almistim.minicikse tamamdir yeni dogan bebislerin 1-2 karis zaten bacak uzunluklari

tabi canim istersen giydirirsin cok kullanisli oluyor.
bende turkiyeden almistim.minicikse tamamdir yeni dogan bebislerin 1-2 karis zaten bacak uzunluklari

aynen polyanan minnacık bittim zaten inanırmısın bakıp bakıp gülüyorum hem bacak boyu 1 karış hemde ayak boyu minnacık..ablamda baktığında şunun ayak boyuna bak demişti..giydiririm bende sıcak tutsun cnm

Günaydıınnnnn bende ikinci oldum :)))

Hazal'cım epey erkencisin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…