- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.641
sen içini ferah tut canım o sıcaklasa terler zaten biz yeğenimin üşüyüp üşümediğini burnundan anlıyoruz üşüyünce burnunun ucu buz gibi oluyo
bende kontrol ediyorum bazen evet buz gibi oluyor hemen sariyorum isiniyor.
insallah hemen gecer noktaciklar
öle oraya buraya gidersen çok yazarız hiç boş bırakmıcan o yüzden
iyiyim şükür canım sen nasılsın iyimisinnihan nasısın canım hiç konuşamadık he bi türlü birazdanda eve gidersin nevar ne yok eyüsün dimi
anladım canım inşallah gelirsin türkiyeye hasret giderirsin anneciğinle canımnihanim sormussun yilbasinda hiiiic bisi yapamicaz biz
buranin baska sehirinden bizimkilerin bi akrabasinin gelme ihtimali var yil basina evdeyiz galiba.
ama yilbasindan sonra yapacagimi biliyorum kayinvalidemlerle türkiyeye gelmeyi düsünüyorum annemi cok özlediiimmm
yok kız müşteri geliyi bazen ondan bakamıyorum
iyiyim şükür canım sen nasılsın iyimisin
yılbaşı için kandırdınmı seninkini
nihanim sormussun yilbasinda hiiiic bisi yapamicaz biz
buranin baska sehirinden bizimkilerin bi akrabasinin gelme ihtimali var yil basina evdeyiz galiba.
ama yilbasindan sonra yapacagimi biliyorum kayinvalidemlerle türkiyeye gelmeyi düsünüyorum annemi cok özlediiimmm
kızlar ben hafiften yavaş yavaş tüyer
ezanda okunuyo zati
hadi iyi akşamlar canlarım:81::80:
geçer canım sen merak etme
şimdi napıyo uyuyumu minik hanım
ışıl ışılmış sizin oraları yeni yıl diye ne güzeldir dimi kar da var
napıyosunuz yılbaşında dışardamı oluyosunuz evdemi nası geçiyo orda
polyanan cnm benim nasılsın almirada isilik çıkmış galiba cnm..ama bu soğukta nasıl çıktıki aslında çokda giydirmemişsin olması gerekenler yani bebekler daha fazla üşürmüş aslında öle derler ama şimdi nasıl peki
bende iyiyim çok tşk ederim aman bebeğimiz iyi olsunda..
cnm ben bebeğime kilotlu çorap almıştım çok minik ondan küçüğüde yoktur heralde hastaneye götürcem yanımda giydirebilirim dimi olur yani..
tabi canim istersen giydirirsin cok kullanisli oluyor.
bende turkiyeden almistim.minicikse tamamdir yeni dogan bebislerin 1-2 karis zaten bacak uzunluklari
aynen polyanan minnacık bittim zaten inanırmısın bakıp bakıp gülüyorum hem bacak boyu 1 karış hemde ayak boyu minnacık..ablamda baktığında şunun ayak boyuna bak demişti..giydiririm bende sıcak tutsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?