KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Valla yeni üye sayılırım kimsem yok. Kendimden bahsedim çalışıyorum iş yerindeyim. Evliyim kayınvalidemlerle oturuyrm çocuğum yok zaten 2 ay oldu evlenelide öle iştem sen kendinden bahsedermisin ?

hoşgeldin tatlım..bende yeni sayılırım..bayadır üyeyim fakat çok takip etme şansım yoktu..artık yeni yeni takip ediorum..

Günaydıınnnnn bende ikinci oldum :)))

Hazal'cım epey erkencisin yahu
oglumdan oturu cnm o yatmayinca bnede erkenci luyom iste

aaa nihanim nerden aldin haberi cnm yaa kasim annelerinden bir arkadasta teologun dogurdugunu yazmisti facede gormus. aman yarabbim yaa cok uzuldum cnm arkadasim benim ne haldedir simdi keske yaninda olabilsem

sabah özel mesajla mesajlaştık canım bende aynı durumu yaşadığım için bana söylemiş
keşke yanında olabilsek insanın bu zamanlarda insana çok ihtiyacı oluyor hemde çok

sabah özel mesajla mesajlaştık canım bende aynı durumu yaşadığım için bana söylemiş
keşke yanında olabilsek insanın bu zamanlarda insana çok ihtiyacı oluyor hemde çok
yazık yaa çok üzüldüm. doğduktan sonramı kaybetmiş.

Son düzenleme:
yazınsana kızzz, millete rezil oluyozzz:96:

ayy bişi dicem faceden bi video izledimde haberlerdede göstermişler bakıcının bebeği banyo yaptırıkenki işkence gibi dayak atar gibi davranışlarını çekmişler kamerayla.. Allahım nasıl insan bunlar yaa içim acıdı resmen savunmasız bi bebeğe nasıl yapıyo bunu offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…