KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dayak atar gibi değil atıyo dayak

Artık insanlık denen bişe kalmadı malesef. Annesine babasına işkence eden, öldüren ne insanlar var. Kaldı ki başkasının yavrusuna yapmıcaklar. Bu zamanda güven çok zor Allah herkese yardım etsin.

Artık insanlık denen bişe kalmadı malesef. Annesine babasına işkence eden, öldüren ne insanlar var. Kaldı ki başkasının yavrusuna yapmıcaklar. Bu zamanda güven çok zor Allah herkese yardım etsin.

malesef acı ama gerçek işte.. o bebeğin sana gücü yetermi ağlamaktan başka ne gelirki elinden yavrunun.. sıcak suyu yüzüne yüzüne döküyo ya ((

yazının başında niye güldün kız bende komik bişey dicen sandım
malesef acı ama gerçek işte.. o bebeğin sana gücü yetermi ağlamaktan başka ne gelirki elinden yavrunun.. sıcak suyu yüzüne yüzüne döküyo ya ((
Allah böylelerini nasıl biliyosa öyle yapsın insanlıktan nasibini almamışlar

ben öle şeyleri izleyemiyom yaprakım, yüreğim kaldırmıyo

yazının başında niye güldün kız bende komik bişey dicen sandım

Allah böylelerini nasıl biliyosa öyle yapsın insanlıktan nasibini almamışlar

ay he orası olmamış sana güldüydüm gı yazınsana rezil oluyoz dedin ya o ara güldüm sona bu konu geldiydi aklıma.. hürriyet habere girinde bakın ama içiniz el verirse ((((

yaniii, en ufak bi şeyi onlara yoruyom ben . allah esirgesin cümlenin evladını.

ayy yeni evlisin dahaa ( gerçi bende çok eski değilimm :)))

kayınvalidenle oturmak nasıl bi duygu

Kusura bakma yprksnn dikkat etmemişim iyi yanları da var kötü yanları da . İşten gidince yemeğim hazır, iyilerde kendi evimden çok ilgi görüyorum. Ama rahat olamıyorsun işte. İstediğin gibi davranamıyrsun. İdare etmeye çalışıyoruz. Sen ne kadardır evlisin nasıl gidiyor

mutluysan sorun yok ben 6 ayda nasıl kaçtığımı bilememiştim
ayyy ne güldüm kıs yineee
delüüüü bu kız ya bide kinci he:90:

kesinlikle istediğin gibi hareket edemiyosundur.. özelin yoktur yatak odan dışında.. ama şartlar onu gerektirdiği için oturuyosunuzdur yoksa isteyerek değildir eminim..

benim yarın tam 5 ay oluyor zaman ne çabuk geçmiş yaa düne kadar düğün için şafak sayıyordukk vay anasınııııııı

mutluysan sorun yok ben 6 ayda nasıl kaçtığımı bilememiştim

delüüüü bu kız ya bide kinci he:90:

VAlla bende 2.ayda sabredemiyorum ama yapacak yok. Kendi kendime bşler yapmayı özledim rahat hareket etmeyi özledm daha neler neler ama çok dayanılmıcak kadar değiller çok şükür

Urbetemhem

BEN NİZKİ MERAK ETTİM YA. ÇOK KARIŞIK NERDEN BULDUN BUNU KUZUM:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…