- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.701
ayy bişi dicem faceden bi video izledimde haberlerdede göstermişler bakıcının bebeği banyo yaptırıkenki işkence gibi dayak atar gibi davranışlarını çekmişler kamerayla.. Allahım nasıl insan bunlar yaa içim acıdı resmen savunmasız bi bebeğe nasıl yapıyo bunu offff offf
ayy bişi dicem faceden bi video izledimde haberlerdede göstermişler bakıcının bebeği banyo yaptırıkenki işkence gibi dayak atar gibi davranışlarını çekmişler kamerayla.. Allahım nasıl insan bunlar yaa içim acıdı resmen savunmasız bi bebeğe nasıl yapıyo bunu offff offf
Artık insanlık denen bişe kalmadı malesef. Annesine babasına işkence eden, öldüren ne insanlar var. Kaldı ki başkasının yavrusuna yapmıcaklar. Bu zamanda güven çok zor Allah herkese yardım etsin.
yazının başında niye güldün kız bende komik bişey dicen sandımayy bişi dicem faceden bi video izledimde haberlerdede göstermişler bakıcının bebeği banyo yaptırıkenki işkence gibi dayak atar gibi davranışlarını çekmişler kamerayla.. Allahım nasıl insan bunlar yaa içim acıdı resmen savunmasız bi bebeğe nasıl yapıyo bunu offff offf
Allah böylelerini nasıl biliyosa öyle yapsın insanlıktan nasibini almamışlarmalesef acı ama gerçek işte.. o bebeğin sana gücü yetermi ağlamaktan başka ne gelirki elinden yavrunun.. sıcak suyu yüzüne yüzüne döküyo ya((
ettim ya kızsen kendinden bahsetcektin datlucadıcum :)
evliyim, 2 çocuğum var. çalışıyorum devlte dairesinde
işte böyle
ayy yeni evlisin dahaa ( gerçi bende çok eski değilimm :)))
kayınvalidenle oturmak nasıl bi duygu
ben öle şeyleri izleyemiyom yaprakım, yüreğim kaldırmıyoAyy bişi dicem faceden bi video izledimde haberlerdede göstermişler bakıcının bebeği banyo yaptırıkenki işkence gibi dayak atar gibi davranışlarını çekmişler kamerayla.. Allahım nasıl insan bunlar yaa içim acıdı resmen savunmasız bi bebeğe nasıl yapıyo bunu offff offf
yazının başında niye güldün kız bende komik bişey dicen sandım
Allah böylelerini nasıl biliyosa öyle yapsın insanlıktan nasibini almamışlar
ay benim yazdıkalrıma güldüyazının başında niye güldün kız bende komik bişey dicen sandım
ben öle şeyleri izleyemiyom yaprakım, yüreğim kaldırmıyo
ay benim yazdıkalrıma güldü
her zamanki gibi
ettim ya kız
ayrıca bak yaprakcımda sana bi soru sormuş
he anam cem yılmaz bayan versiyonu
çok şükür allahıma. allah herkeze nasip etsingörmemişim datlucadu ne güzel evli mutlu çocuklusun yanim Allah selamet versin.
ayy yeni evlisin dahaa ( gerçi bende çok eski değilimm :)))
kayınvalidenle oturmak nasıl bi duygu
hee, çikita muzu unutmadım yaprak hanım. hesabını sorcammm
çok şükür allahıma. allah herkeze nasip etsin
mutluysan sorun yok ben 6 ayda nasıl kaçtığımı bilememiştimKusura bakma yprksnn dikkat etmemişim iyi yanları da var kötü yanları da . İşten gidince yemeğim hazır, iyilerde kendi evimden çok ilgi görüyorum. Ama rahat olamıyorsun işte. İstediğin gibi davranamıyrsun. İdare etmeye çalışıyoruz. Sen ne kadardır evlisin nasıl gidiyor
delüüüü bu kız yaayyy ne güldüm kıs yineee
Kusura bakma yprksnn dikkat etmemişim iyi yanları da var kötü yanları da . İşten gidince yemeğim hazır, iyilerde kendi evimden çok ilgi görüyorum. Ama rahat olamıyorsun işte. İstediğin gibi davranamıyrsun. İdare etmeye çalışıyoruz. Sen ne kadardır evlisin nasıl gidiyor
mutluysan sorun yok ben 6 ayda nasıl kaçtığımı bilememiştim
delüüüü bu kız yabide kinci he:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?