- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.721
kesinlikle istediğin gibi hareket edemiyosundur.. özelin yoktur yatak odan dışında.. ama şartlar onu gerektirdiği için oturuyosunuzdur yoksa isteyerek değildir eminim..
benim yarın tam 5 ay oluyorzaman ne çabuk geçmiş yaa düne kadar düğün için şafak sayıyordukk vay anasınııııııı
benim 3 yıl oldukesinlikle istediğin gibi hareket edemiyosundur.. özelin yoktur yatak odan dışında.. ama şartlar onu gerektirdiği için oturuyosunuzdur yoksa isteyerek değildir eminim..
benim yarın tam 5 ay oluyorzaman ne çabuk geçmiş yaa düne kadar düğün için şafak sayıyordukk vay anasınııııııı
seni çook iyi anlıyorumVAlla bende 2.ayda sabredemiyorum ama yapacak yok. Kendi kendime bşler yapmayı özledim rahat hareket etmeyi özledm daha neler neler ama çok dayanılmıcak kadar değiller çok şükür
valla bende 2.ayda sabredemiyorum ama yapacak yok. Kendi kendime bşler yapmayı özledim rahat hareket etmeyi özledm daha neler neler ama çok dayanılmıcak kadar değiller çok şükür
mutluysan sorun yok ben 6 ayda nasıl kaçtığımı bilememiştim
delüüüü bu kız yabide kinci he:90:
kayınpederde mi var. Değiller demişsinde
tam anladığın gibi yaprak. Hakketen anlaşılmıyor zaman su gibi. Sen neler yapıyorsun?
he gıı daha çikita muzu sölüyoo unutmamış yandım bennn
napıyım canım çalışıyorum bende iş-ev arasında mekik dokuyorum şuanda.evliliğe alışıyorum iyiceden işte öle yuvarlanıp gidiyoruz karı koca:86:
he gıı daha çikita muzu sölüyoo unutmamış yandım bennn
neyse neyse unuttum hadi:97: bi şarkı söleyimde barışalım
Herkeze afiyet olsun millet ben çıkıyorum. :79:
Herkeze afiyet olsun millet ben çıkıyorum. :79:
kesinlikle istediğin gibi hareket edemiyosundur.. özelin yoktur yatak odan dışında.. ama şartlar onu gerektirdiği için oturuyosunuzdur yoksa isteyerek değildir eminim..
ben burdayım canım:80: topiği bekliyorum ıssız bırakmalaım dedikAyy ben geldim yine herkes gitmiş neden takip edemez oldum ben yaaaa
ben burdayım canım:80: topiği bekliyorum ıssız bırakmalaım dedik
hoşgeldin brownii canım nasılsın görüşemiyoruz bayadır.. keyiflerin nasıl yolundamı herşeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?