KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bovvvv ne çaçeron hatun yaaaa yazık çocuğaada üzüldüm annesine onca laf sayıyo çocuk kıpkırmızı kesildi kaldı ayyy düşman karı dio yaaa söke söker alırımm dioo ayyy rabbim ıslahh ve hidayet nasip etsin kanım çekildi haa ay bide ne diyo dur ben daha ona neler edecem dioo bovvv :18::18:

canim belki kiz olursa ikinci hazalda koyabilirim kararsizim isim konusunda cok hahaha
canim sen bebisini hic cikarmiyomusun disari yoksa
bak bana hem beni dogurtan ebem kendisi türktu ve eve gelen ebem gunde en az yarin saat disari cikar evde havasiz kalmasin
cok siki siki giydir ama hergun cikar diyodular ben de hergun olmasa bile iki gunde bir karda yagmis olsa cikariyodum bak almnlarin cocuklarina ne atlet giydiriyolar ne bisi ama bizim cocuklar burunlaerini disari cikarsalar hastalaniyolar
ondan arada cikar disari bebisi balim

canim almnca kursuna gidiyorum evet ben geldigimde 2 aylik bi kursa gittim gittgim kursta turkdu hoca ve gelenler yemek muhabbetinden baska bisey yoktu sadece tanisma falan onlari ögrenebilmistim hic konusamiyodum biraktim sonra hamile kaldim vs simdiki gittgim kurstaki hoca marokkolu siniftakilerin cogu türk ama hocamiz cok iyi anlatiyo cok memnunum ben
seninde dedigin gibi bulundugunmiuz ulkenin dilini bilmeliyiz yoksa mal gibi yasiyosun gercektende
haziranin sonunda bitiyo kurs ins o zamana konusuyo olurum

Burda kıyamet gibi bir hava var...camlar su almış
yaprak senin halı misaline döndü shaggy halılar suları emmiş
ben nasıl kurutucam bu havada yaaa

Burda kıyamet gibi bir hava var...camlar su almış
yaprak senin halı misaline döndü shaggy halılar suları emmiş
ben nasıl kurutucam bu havada yaaa

ayy canım ne yapacan gerçekten ya bu havada nasıl kuruyacak

canım bu arada yazdım ama görmedin sanırım özel msj atamadım sana msj hafızan dolmuşş

aşkböcüğüm kız ne küslüğü bebişim ya öyle bişe olabilirmi hiç
ya sitenin yeni hali deli ediyor beni habire site donuyor bende sinirlenip çıkıyorum ondan cevap yazamamışımdır :84:

:92: :92: :92:

günaydın kızlar

geçmiş olsun brownim ya üzüldüm
sağol canım

ayy canım ne yapacan gerçekten ya bu havada nasıl kuruyacak

canım bu arada yazdım ama görmedin sanırım özel msj atamadım sana msj hafızan dolmuşş

valla bende napıcamı bilmiyorum fönle kurutmaya çalıştım olmadı
üzerine bolca havlu koydum fazla suyunu aldım
şimdi sobayı yaktım önüne koydum azda olsa kurusun diye
Elektirik faturası 1000 tl gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…