KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

atalar boşuna konuşmamış.

browni çok ıslandıysa halı yıkamacıya göndersen
geçen beimde ıslandı öyle yaptık
adamlara birazda naz edersen hemen ertesi gün getşriyolar. evde serili şekilde kuruyo. dileğin dedği gibi belki kokar. meret pek pis kokuyo

günaydın canım çok geçmiş olsun iyi biyerine bişey olmamış

günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar bu mübarek cuma günü huzur mutluluk sağlık getirsin getirsin inşallah hepimize Rabbim dualarımızı kabul etsin

kızz Allah seni bide elmi salladın sen öldürüsün adamı ya

kızlar ya benim makine hala nanik biliyonuzmu bulaşık makinem bozulursa üzülürüm valla kendim beğenerek en iyisini aldımdı ötekilerine üzülmemde ona üzülürüm hatta lafı bile varsakınan göze çöp batarmış derlerya
lavoboyuda uzun uğraşlar sonuçta eşimle babası açabildi kireçten tıkanmış bizim oraların suyu çok kireçli domestosun tualet kireci için olan bişeyi var en son ondan döktükte öle açıldı saat 12 ye geliyodu valla

markası neki.

haklısın sakınan göze çöp batıyo. inşallah bozulmamıştır.

bizim buraların suyuda çıok kireçli ama lavabo tıkamasına hiç şahit olmadım.

benimde vazgeçilmezim çamaşır makinesi. bulaşık makinesini okadar aramıyom. neticede elde de yıkanıyo. ama çamaşır yıkamayı düşünemiyom dermişim akşama bozulurmuş. allah esirgesinnn

markası neki.

haklısın sakınan göze çöp batıyo. inşallah bozulmamıştır.

bizim buraların suyuda çıok kireçli ama lavabo tıkamasına hiç şahit olmadım.

siemens canım
valla 2 sene bitti benim lavobada hiç tıkanmadı lavoba pompası bile yoktu evimde hiç tıkanmıyodu bu hafta başladı tıkanmaya sonra bi tıkandı tam tıkandı yani akşam temizledik parça parça kireç çıktı içinden sizin orasıda kireçliyse o üründen sende al arasıra klozete falan dök ben döküyorum hep tertemiz yapıyo çok etkili bişey ben ilk taçınınca klozete bi döktüm onu 2 parmak kalınlığında kireç çıktı valla şok geçirdim öle görünce

benimde vazgeçilmezim çamaşır makinesi. bulaşık makinesini okadar aramıyom. neticede elde de yıkanıyo. ama çamaşır yıkamayı düşünemiyom dermişim akşama bozulurmuş. allah esirgesinnn

Allah korusun canım dilini ısır
benim içinde önemli de çamaşır makinemle buzdolabını eşimin anneleri fii tarihinde almış oyüzden hiç sevmiyorum bozulursa yenisini alcamda ondan

tarif etsene o ürürünü bana çok lazım oluyo . geçenlerde aldım bis ürü hiç biri güzel değil. çokta pis kokuyolar.

Allah korusun canım dilini ısır
benim içinde önemli de çamaşır makinemle buzdolabını eşimin anneleri fii tarihinde almış oyüzden hiç sevmiyorum bozulursa yenisini alcamda ondan
hele anlaşıldı canım. bende gıcık olduğum bişeyin ya kırılmasını ya bozulmasını isterim:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…