KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın hanımlar. dışarda felaket bi yağmur varrrrrr

ay sorma ya sabah başıma ne geldi.
sabah evden çıktım trene gidiyordum evin orda market var onun ordan gideyim yakın olsun dedim anam dükkanının önündeki fanyansa basmamla iki ayağım yerden kesildi güm diye yere bi gerildim :18: az daha şemsiyede gözüme girdi. dedim belim gitti allahtan pek kimse yoktu düşmemle kalkmam bir oldu ama kolum acıyor belcağızım iyi allahtan :86: akşam bi fırça çekem markete yeşil şeylerden sersinler de paten yapmayalım :82:

ayyy geçmiş olsun kız. çok fena oluyor o düşmeler geçende ben okulun merdivenlerinde düşmüştüm. dedğin gibi allahtan kimse yoktu

sağolun kızlar

ben ıslanmadım cam su almıs aksamdan sabaha kadar
benim halılarda hepsini emmiş kurutmaya çalışıyorum

ya başıma gelecek vardı bi karış topukla
allahtan eşim yoktu yanımda bi saat dırdır edecekti demiyormuyum sana giyme diye
ayy snaada geçmiş olsun canım yaa valla çok fena bi durum ilk kimse gördümü diye bakıyor insan :82:

ay canım benim sanada büyük geçmiş olsun
neyseki iyisin

geçmiş olsun canım ya güldüm emme kusura bakmaa

ay brownim zor vallaa. inşanlah kuruyunca kokmaz
hani böyle ıslak şeyi ütüyle kurutursunda bi acaip kokarya halılardada oluyor bazen öyle :18:

ay brownim zor vallaa. inşanlah kuruyunca kokmaz
hani böyle ıslak şeyi ütüyle kurutursunda bi acaip kokarya halılardada oluyor bazen öyle :18:

Evet canım bende ondan korkuyorum
ama kokacak gibi 1 haftadır bitmek bilmeyen yağmur
pimapen nasıl su alıyor aklım almadı off off yaa

Şu yagmur bir yagmayı bıraksa ortalıkkurusa silokon çekicezde
yagmur hiçbitmiyor ortalık kıyamet gibi

ay aynen ya yanımda biri hafif bi tökezlesin yada eşimin ayağı falan kaysın tamam bitmiştir o an
geçen de annemle asansörden iniyorduk bilmediğimiz bi yerdi meğersem ufak bi basamak vardı asansörle yerin arasında ne alakaydı o yükseklik anlamadık da ben tökezledim hemen tutundum annemde bana gülüyordu :86: ya anne ne gülüyon dememle annem bi baktım yerde uzanmış :86: :86::86: dedim gülme komşuna gelir başına gülmekten kadın yerden kalkamadı

ayyyyy

gız datlıcadı sen dün giderkene pztesi görüşürük dediydin :44: bende gelmeyecün sandım böön

sevk işlemleri var eşim onları hallediyor bende dün izin almadan çıktıydım zati . sevki getirsin çıkacazz bidenem

aynen. benim karşıda kamera vardı direk ona baktım. bide el salladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…