- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.941
günaydın hanımlar. dışarda felaket bi yağmur varrrrrr
Burda kıyamet gibi bir hava var...camlar su almış
yaprak senin halı misaline döndü shaggy halılar suları emmiş
ben nasıl kurutucam bu havada yaaa
ay sorma ya sabah başıma ne geldi.
sabah evden çıktım trene gidiyordum evin orda market var onun ordan gideyim yakın olsun dedim anam dükkanının önündeki fanyansa basmamla iki ayağım yerden kesildi güm diye yere bi gerildim :18: az daha şemsiyede gözüme girdi. dedim belim gittiallahtan pek kimse yoktu düşmemle kalkmam bir oldu ama kolum acıyor belcağızım iyi allahtan :86: akşam bi fırça çekem markete yeşil şeylerden sersinler de paten yapmayalım :82:
günaydın hanımlar. dışarda felaket bi yağmur varrrrrr
sabah evden çıktım trene gidiyordum evin orda market var onun ordan gideyim yakın olsun dedim anam dükkanının önündeki fanyansa basmamla iki ayağım yerden kesildi güm diye yere bi gerildim :18: az daha şemsiyede gözüme girdi. dedim belim gittiallahtan pek kimse yoktu düşmemle kalkmam bir oldu ama kolum acıyor belcağızım iyi allahtan :86: akşam bi fırça çekem markete yeşil şeylerden sersinler de paten yapmayalım :82:
geçmiş olsun canım ya güldüm emme kusura bakmaa
ay brownim zor vallaa. inşanlah kuruyunca kokmaz
hani böyle ıslak şeyi ütüyle kurutursunda bi acaip kokarya halılardada oluyor bazen öyle :18:
bende yazarken gülüyorum bebişim :86:
birisi düşse hep gülmek krizi alırdı beni de:86:
geçen de annemle asansörden iniyorduk bilmediğimiz bi yerdi meğersem ufak bi basamak vardı asansörle yerin arasında ne alakaydı o yükseklik anlamadık da ben tökezledim hemen tutundum annemde bana gülüyordu :86: ya anne ne gülüyon dememle annem bi baktım yerde uzanmış :86: :86::86: dedim gülme komşuna gelir başına gülmekten kadın yerden kalkamadıay aynen ya yanımda biri hafif bi tökezlesin yada eşimin ayağı falan kaysın tamam bitmiştir o an
geçen de annemle asansörden iniyorduk bilmediğimiz bi yerdi meğersem ufak bi basamak vardı asansörle yerin arasında ne alakaydı o yükseklik anlamadık da ben tökezledim hemen tutundum annemde bana gülüyordu :86: ya anne ne gülüyon dememle annem bi baktım yerde uzanmış :86: :86::86: dedim gülme komşuna gelir başına gülmekten kadın yerden kalkamadı
gız datlıcadı sen dün giderkene pztesi görüşürük dediydin :44: bende gelmeyecün sandım böön
aynen. benim karşıda kamera vardı direk ona baktım.ya başıma gelecek vardı bi karış topukla
allahtan eşim yoktu yanımda bi saat dırdır edecekti demiyormuyum sana giyme diye
ayy snaada geçmiş olsun canım yaa valla çok fena bi durum ilk kimse gördümü diye bakıyor insan :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?