KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hee biz bu cocukla nah gideriz parise

ahhh ahh eski gunler olcakdi simdik
yani aksam hepiciniz parise gidersiniz ama ben kos kos oturcam artikk

vuuu süper arada esimde bana der hani sexi coraplar varya ismini bilmiyorum ondan alir gelir eve hahahahah giy hadi aksama isimiz var der bende giyerim gecerim karsisina oryantel felan oynamam ama sexi sexi hareketler yaparim sonrada ...............

bazen gece 3 olmus esim horul horul uyuyo ben yanasirim ona öperim minciklarm vs hosuna gidecek seyler iste [/B][/QUOTE]

anam ben bi yattımmı ta sabah kalkarım:26::26:

valla sehnazim bende hamileyken 2 günde bir yapiyorduk taki dogurana kadar.
logusalik döneminin gecmesini bile beklemedik kanamam bitti biz basladik.
yapmiyorduda sexi ic camasirlarimi giyinip bastan cikarinca dayanamadi bana
hiv rahat durmuyorum

bende birsürü var jartiyer birisini seçip giyiyorum mesela işten gece geldiği zaman daha iyi oluyo hazırlanıyorum gece lambasını açınca daha hoş oliyii müzik açıp dans ediyorum karşısında tam anlatmıyorum ama bazı hareketler filan işte sadece dans değil enaaam banlancam nen sizin yüzünüzden:18::18::18::18::18:
bide bikeresinde lambaları tamamen kapatıp eline fener vermiştim yine dans etmiştim fenerle nerelerime baktığımı görüyordum

hatta yaparken içimden şey geçti evde hırsızmı var filan diye polis geliyimiş elinde fener bizimkinin

24 yasindayim bende canim 3 bucuk senelikte evliyim

anladım canım ne güzel ya...ama sanırım bu içten gelen birşey değil mi?
yoksa sizde baskasından mı öğrendiniz suanda bızım öğrenmeye calıstıgımız gibi

wooow seksi gaciler sizi maşallah valla
anam ben bunlardan birini yapsam adam senin içine ne kaçtı deyip kafama patlatır bi tane haa alışkın deil bişey oldu zanneder

Son düzenleme:

anammmm tüüüüü bana beeee:84::84::84:

bende öyleyim yaa icimden geliyo yani aklima dustummu o is tememdirr

cok güzel ya
bak bu fener kismini not aldim

ay benim hec jartiyerim olmadi sadece dantelli seksi ic camasiri var

anam nihanim seninkide supermis laaa su kanamam bitsin uygulucam bunu tabi pasam izin verirsee

Ne güzel sizler çok isteklisiniz ama ben hiçte böyle rahat duramayanlardan değilim
kıskandım sizi valla ya,öyle çokistek yok dayanamama falan hele hiç yok beklerim

anladım canım ne güzel ya...ama sanırım bu içten gelen birşey değil mi?
yoksa sizde baskasından mı öğrendiniz suanda bızım öğrenmeye calıstıgımız gibi

evet canim icten gelen birsey bu gec evlensem napardim bilmiyorum
yok ben baskasindan ögrenmedim icimden gelerek yapiyodum zamnlada tecrubeleniyosun zaten

vuuuuuuuuu bu harikaymis denemeliyim kesinlikle helal olsun nihanimmm

benimkide bana 9 adet tangali altli üstlü adet ic camasiri almisti alirkende cok ütanmis garibim hala söyler
masallah seninkinede oh valla ne güzel elinde alip geliyor aksamlari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…