- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.181
simdi sira bendeee
bende jartiyer takimimi banyoda giyinip kirmizi rujumu sürüp kocam tv basindayken yatakdan tlfnuna cagri yapiyordum.
banyodayken hadi sende gel diye bagiriyordum
sonra lambalari söndürüp giyinip süslenip oryantal oynuyordum karsisinda
simdi sira bendeee
bende jartiyer takimimi banyoda giyinip kirmizi rujumu sürüp kocam tv basindayken yatakdan tlfnuna cagri yapiyordum.
kizlar kim sormustu unuttum simdi cocuk olunca heyecan bitiyomu diye
o anlattigim seyi yapamiyoruz malum cocuk uyanik oluyo babasi gelince ama hala arada sexi msj atarim veya ben tr ye felan gidince esimde arar beni tlf sen olsan söyle yapardik veyaq gelince söyle yapcam felan konusurz
arada küveti doldurup gireriz icine orda yapariz bisiler veya oturma odasinda
bazen gece 3 olmus esim horul horul uyuyo ben yanasirim ona öperim minciklarm vs hosuna gidecek seyler iste
simdi sira bendeee
24 yasindayim bende canim 3 bucuk senelikte evliyim
simdi sira bendeee
bende birsürü var jartiyerbirisini seçip giyiyorum mesela işten gece geldiği zaman daha iyi oluyo hazırlanıyorum gece lambasını açınca daha hoş oliyii müzik açıp dans ediyorum karşısında tam anlatmıyorum ama bazı hareketler filan işte sadece dans değil enaaam banlancam nen sizin yüzünüzden:18::18::18::18::18:
bide bikeresinde lambaları tamamen kapatıp eline fener vermiştim yine dans etmiştim fenerle nerelerime baktığımı görüyordum
hatta yaparken içimden şey geçti evde hırsızmı var filan diye polis geliyimiş elinde fener bizimkinin
valla sehnazim bende hamileyken 2 günde bir yapiyorduk taki dogurana kadar.
logusalik döneminin gecmesini bile beklemedik kanamam bitti biz basladik.
yapmiyorduda sexi ic camasirlarimi giyinip bastan cikarinca dayanamadi bana
hiv rahat durmuyorum
bende birsürü var jartiyerbirisini seçip giyiyorum mesela işten gece geldiği zaman daha iyi oluyo hazırlanıyorum gece lambasını açınca daha hoş oliyii müzik açıp dans ediyorum karşısında tam anlatmıyorum ama bazı hareketler filan işte sadece dans değil enaaam banlancam nen sizin yüzünüzden:18::18::18::18::18:
bide bikeresinde lambaları tamamen kapatıp eline fener vermiştim yine dans etmiştim fenerle nerelerime baktığımı görüyordum
hatta yaparken içimden şey geçti evde hırsızmı var filan diye polis geliyimiş elinde fener bizimkinin
hee biz bu cocukla nah gideriz parise
ahhh ahh eski gunler olcakdi simdik
yani aksam hepiciniz parise gidersiniz ama ben kos kos oturcam artikk
uygula tabi bebik:82:ay benim hec jartiyerim olmadi sadece dantelli seksi ic camasiri var
anam nihanim seninkide supermis laaa su kanamam bitsin uygulucam bunu tabi pasam izin verirsee
anladım canım ne güzel ya...ama sanırım bu içten gelen birşey değil mi?
yoksa sizde baskasından mı öğrendiniz suanda bızım öğrenmeye calıstıgımız gibi
vuuu süper arada esimde bana der hani sexi coraplar varya ismini bilmiyorum ondan alir gelir eve hahahahah giy hadi aksama isimiz var der bende giyerim gecerim karsisina oryantel felan oynamam ama sexi sexi hareketler yaparim sonrada ...............
benim cocugu birakacagim kimse yok ama sirf \bu yuzden oglumu 1 gunlugune k.valideye veririmeskisi gibiyiz valla kayinvalidem saolsun kizimi ona veriyoz cogu zaman
uygula tabi bebik:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?