KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazalim kanaman bitsin hemn uygula bu anlattiklarimizi timemm

ilk isim bu olacak sehnazim

benimkide bana 9 adet tangali altli üstlü adet ic camasiri almisti alirkende cok ütanmis garibim hala söyler
masallah seninkinede oh valla ne güzel elinde alip geliyor aksamlari

ya benim herif alirmi acaba yaa ben sexi camasirlari turkiyede evli olan ablama aldirmistim. o zamna bekardim satici napcak bunlari demesin die ona aldirdim. cok utanirimda ama burdan alabilirim artik nasil olsa norvecliler utanma die bisi bilmezler

bi soyliim bu aksam alirmi acaba merak ettim valla

c&a da H&m de birsürü ic camasirlari jartiyer takimlari var alin alin giyinin
kiz hazalim gec deil jartiyer almak icin anlarsin ya cik bigün kocanla disari o bebisle baska seyler alsin sen baska seyler.

dene dadlım ama bu fikir bana ait değil söliyim de
yine bu sitede ama +18de okumuştum hemen yaptım benimkide çok sevdi zati:78:

Ben dıyorum bu fantezi bana tanıdık gelıyor
Hı Hı bende burda okumuştum şimdi sen benı aydınlattın

kiz benimkide türkiyede olsa hayatta almazdi burdada millette utanma yokki ama kocam alana kadar ölmus ama 1-2de deil 9 tane kasiyer kesin sasirmistir bu sapik bunlari napcak diye cok gülmüstüm

c&a da H&m de birsürü ic camasirlari jartiyer takimlari var alin alin giyinin
kiz hazalim gec deil jartiyer almak icin anlarsin ya cik bigün kocanla disari o bebisle baska seyler alsin sen baska seyler.

h&m burdadad var ama simdi cikamam isim var yarin misafir var. aklimda cnm alacam bir gun insaallah

1 gün bile deil 3-5 saat yeter

nihan aboww maşallah gıı anam benim jartiyerim var gelinliğin içine giyerim diye aldıydım sonrada giymedim daha paketini bile açmadım ha aşama açemde giyem bari acık zahmet olcak ama 2 senede anca

konuyla çok alakasız biliyorum ama
ben mikroenjeksiyon bölümünü bulamıyorum kızlar o kadar konu arattım o çıkmıyor
içinizde bilen var mı??sizin konunuzlada hiç alakası yok ama

kiz benimkide türkiyede olsa hayatta almazdi burdada millette utanma yokki ama kocam alana kadar ölmus ama 1-2de deil 9 tane kasiyer kesin sasirmistir bu sapik bunlari napcak diye cok gülmüstüm

hahahhah 9 tane haa ben 1 alsa raziyim laa

yap hazalim ya
bak görcen ne gözel olcekk

yapcem yapcem sonra burada yazcem

kizlar hepinize tek tek tesekkür ediyorum ve ben istemeyerek kaciyorum size doyum olmuyor valla ama kizimla ilgilenmek zorundayim
nihanim,böcügüm,hazalim,yapragim,sehnazim,brownim görüsürüz canlarim

nihan aboww maşallah gıı anam benim jartiyerim var gelinliğin içine giyerim diye aldıydım sonrada giymedim daha paketini bile açmadım ha aşama açemde giyem bari acık zahmet olcak ama 2 senede anca
aç tabi canım ama o beyazdır şimdi beyazdansa kırmızı ve siyah daha iç gıcıklayıcı
bide benim pembeli siyahlı var çok güzel
cok hasta ya onu öyle görunce dayanamiyorum
atesi cikiyo ,migde bulantisi,kusma ,karin agrisi vs vss off kocacigima yazik yaa (
geçmiş olsun canım baya bir şikayeti varmış dokto ne diyor gripmi
Benimde yok bende alcem özendim şimdi
al kız tabi

cok hasta ya onu öyle görunce dayanamiyorum
atesi cikiyo ,migde bulantisi,kusma ,karin agrisi vs vss off kocacigima yazik yaa (

gecmis olsun cnm

Benimde yok bende alcem özendim şimdi

he alakta kocalar bayram etsin

konuyla çok alakasız biliyorum ama
ben mikroenjeksiyon bölümünü bulamıyorum kızlar o kadar konu arattım o çıkmıyor
içinizde bilen var mı??sizin konunuzlada hiç alakası yok ama

ben bilmiomm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…