- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.221
kizlar hepinize tek tek tesekkür ediyorum ve ben istemeyerek kaciyorum size doyum olmuyor valla ama kizimla ilgilenmek zorundayim
nihanim,böcügüm,hazalim,yapragim,sehnazim,brownim görüsürüz canlarim
cok hasta ya onu öyle görunce dayanamiyorum
atesi cikiyo ,migde bulantisi,kusma ,karin agrisi vs vss off kocacigima yazik yaa(
2 sene dile kolay haaanihan aboww maşallah gıı anam benim jartiyerim var gelinliğin içine giyerim diye aldıydım sonrada giymedim daha paketini bile açmadım ha aşama açemde giyem bari acık zahmet olcak ama 2 senede anca
cok hasta ya onu öyle görunce dayanamiyorum
atesi cikiyo ,migde bulantisi,kusma ,karin agrisi vs vss off kocacigima yazik yaa(
kizlar hepinize tek tek tesekkür ediyorum ve ben istemeyerek kaciyorum size doyum olmuyor valla ama kizimla ilgilenmek zorundayim
h&m burdadad var ama simdi cikamam isim var yarin misafir var. aklimda cnm alacam bir gun insaallah
gule gule cnm almirayi op yerime verdigin bilgiler icin sagol cok pis gaza geldim haaa
benim oglanda zirliyo bende aciktim yaa piffffff
ya kizlar oglum koltukta uzanmis agliyor bende dizimin ustundeki bilgisayari saga sola salliom yaa bide pis pis diom delimiyim neyimanlattiklariniz kafami dagitti yaa
ay yavrum yaya kizlar oglum koltukta uzanmis agliyor bende dizimin ustundeki bilgisayari saga sola salliom yaa bide pisss pis ss diom delimiyim neyimanlattiklariniz kafami dagitti yaa
ya kizlar oglum koltukta uzanmis agliyor bende dizimin ustundeki bilgisayari saga sola salliom yaa bide pisss pis ss diom delimiyim neyimanlattiklariniz kafami dagitti yaa
aç tabi canım ama o beyazdır şimdi beyazdansa kırmızı ve siyah daha iç gıcıklayıcı
bide benim pembeli siyahlı var çok güzel
he gız beyaz daha paketinle duruyo öle kırmızı ve siyah he mesaj alınmıştırbende bi çarşıya çıkem barii
Güldürdün beni allah iyiliğini versin
hazalAllah seni neler geçiyo kız aklından
ay yavrum ya
dalmışın demekki
karnı acıkmıştır yeğenimizin
İşte buna hepten koptummmmmm
al tatlımaç tabi canım ama o beyazdır şimdi beyazdansa kırmızı ve siyah daha iç gıcıklayıcı
bide benim pembeli siyahlı var çok güzel
he gız beyaz daha paketinle duruyo öle kırmızı ve siyah he mesaj alınmıştırbende bi çarşıya çıkem barii
neler gecmioki bocugum gozumun onunde mumlar yaniyo valla
bende buna koptum
neler gecmioki bocugum gozumun onunde mumlar yaniyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?