- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.241
Kendikendimize yaptık valla konustuk konustuk gözümüzün önünden herşey geçer
aklımızdan da öyle:92::92:
Kesin bugün herkes parise gider hohoyt
ben gidemicem maalesef vizem yokkkkacakta gidemem cok pis olur
sağol canım:78:şehnaz nihan polyanan valla ne cevherler varmış kız sizde helal olsun valla
kız browni sen de yap bunları he senin herif hiç anasını görmez he şehnazında dediği gibi bitarafından hiç ayrılmaz o cadı gaynananda ortadan ikiye ayrılır
nen bu akşam parise gidenler yarın yazsınBende bugüne kadar eşim için hiçbirşey yapmadığımı
Onu heyecanlandırmadıgımı anladım bunları okuduktan sonra
Ama artık değişicem,önce alısverıse gidicem alıcam 1-2 bişey
sonra hayatımızı renklendiricem
Bende bugüne kadar eşim için hiçbirşey yapmadığımı
Onu heyecanlandırmadıgımı anladım bunları okuduktan sonra
Ama artık değişicem,önce alısverıse gidicem alıcam 1-2 bişey
sonra hayatımızı renklendiricem
al tatlım
bende buna koptum
he kız valla benimde gözüm açıldı hee yazık herife bundan sonra daha seksi olalım bacum:92:
ya ben hep sexi mesaj gonderirim ve sexi ic camasiri kulanirim adamin gozu faltasi gibi acilirdi simdi kizlarin dedigi gibi yapsam adam bayram edr
şehnaz nihan polyanan valla ne cevherler varmış kız sizde helal olsun valla
kız browni sen de yap bunları he senin herif hiç anasını görmez he şehnazında dediği gibi bitarafından hiç ayrılmaz o cadı gaynananda ortadan ikiye ayrılır
evet helal olsun kizlar size aslinda insan kocasindan uatanmamali ama iste basta yapmayinca simdi nasil olur die dusunuyoz cok gec diil ya basliyalim bizde
şehnaz nihan polyanan valla ne cevherler varmış kız sizde helal olsun valla
sağol canım:78:
nen bu akşam parise gidenler yarın yazsın
sağol canım:78:
nen bu akşam parise gidenler yarın yazsın
bencede başlayalım koceleri çıldırtma harekatı başlasın:92::92::92::92:
ya ben hep sexi mesaj gonderirim ve sexi ic camasiri kulanirim adamin gozu faltasi gibi acilirdi simdi kizlarin dedigi gibi yapsam adam bayram edr
ben hiç göndermedim kız öle mesajlar zati sabah beraber çıkıp akşam beraber giriyoz eve nası göndercem
evet helal olsun kizlar size aslinda insan kocasindan uatanmamali ama iste basta yapmayinca simdi nasil olur die dusunuyoz cok gec diil ya basliyalim bizde
Biz dün gittik parise,bugün gidermiyiz bilmem hava soğuk ya adam donuyorYinede gidersek yazarım
hadi ya olsun gelince gidersin gııben gidemicem sanırım kocamın gece işi çıktı yaa bu kadar konuşmadan sonra işmi olur yafff hazırladıydım kendimi o kadder
nese ekstra bi durum olursa paris maceralarımı anlatırım
Biz dün gittik parise,bugün gidermiyiz bilmem hava soğuk ya adam donuyorYinede gidersek yazarım
bide gittiydik dün bu günde gideriz büyük ihtimal benimki soğuk moğuk dinlemez vallaBiz dün gittik parise,bugün gidermiyiz bilmem hava soğuk ya adam donuyorYinede gidersek yazarım
benim herifte hiç üşümez ha ben yorganı çekerim o atar yorgansız yapamıyom o işi kış geldiğinden beri
bide gittiydik dün bu günde gideriz büyük ihtimal benimki soğuk moğuk dinlemez valla
abowwdeprem olcak buakşam desene yurdun dörtbiyanında
bide gittiydik dün bu günde gideriz büyük ihtimal benimki soğuk moğuk dinlemez valla
abowwdeprem olcak buakşam desene yurdun dörtbiyanında valla ya
olsun canım sende bitince gidersin daha ateşli olur okadar bekleyipte gitmek kız
he bencede beklemek daha iyi iyice gaza gelirim artik adami perisan edrim
yasasin kankilerin birligi
he bencede beklemek daha iyi iyice gaza gelirim artik adami perisan edrim
yasasin kankilerin birligi
:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?