- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.601
çok geçmiş olsun baya üşütmüşün sen bende iğneden çok korkuyodur her hastalandığımda acili boyluyoz bi iğne serum anca öyle geliyom kendime inşallah bu sefer gerek kalmaz
gecmis olsun sendemi paris yolunda usuttun
çok geçmiş olsun baya üşütmüşün sen bende iğneden çok korkuyodur her hastalandığımda acili boyluyoz bi iğne serum anca öyle geliyom kendime inşallah bu sefer gerek kalmaz
Valla bilmiyorum ki.. olabilir de olmayabilir de :78:
nasi yanii cok iyi olduda keyiftenmi hatirlamiyon yada cok kotu gecti hatirlamakmi istemiyonn :44:
herkes avatarini deistiriyor bizde deistirelim böcügüm ne zamandir ayni hem:122:
deiştirelim canım hemen bakim avatarlaraşöyle yeni yıla yönelik bişeyler varsa onlardan koyak
Yok kızz yolculukta bi problem olmadı.. Banyo faslından sonra saçlarımı kurutmadım ondan mı acaba diye düşündümm
wuu çok seksiymişş :89:
hadi nen sen bütün gün gelmedinheeee demi sabah tam 45 sayfa okudum, yazın kızlar yazın
:18::26::26::18::18:aman ALLAHIM biri bizi durdursun cigrundan cikioz artik
bocugum yeni yil avatari buldum sana
Eki Görüntüle 116865
hadi kızlar konu açın
hobilerimizdenmi bahsetsek aramızda örgü veya dantel seven varmı yapmayı tabi
hadi kızlar konu açın
hadi kızlar konu açın
ben hiç beceremem elişi bi aralar küçüklüğümde ortaokula giderken yani lif örerdimama şimdi onuda öremiyorum unutmuşummm
sende bendensinDantel hiç yapmadım şu ana kadar. Örgü örmeyi severim ama bugüne dek bi kendime atkı ördüm bi de eşime. üniversite yıllarındayken eşimle çıkıyorduk o zamanlar.. Atkı da biraz kısa olmuş hatta çeke çeke uzatmıştık. Eşim hala onu söyleyip dalga geçer beimle.
evet gözlere yazık yaben zamaninda dantel cok ordum ceyizim icin simdi gozluk kullaniorum simdi elime dantel ipi versen hic oremem ama yun orgu yapmasini severim cok cabuk bitio gozlerimide yormuyo hicc
hamile iken baslamistim ogluma orgu bitiremedim simide vaktim yok ormeye.
aman ALLAHIM biri bizi durdursun cigrundan cikioz artik
Sağolasın cnm.Bu sefer çok kötüyüm gerçekten iğne verdi doktor Allah' tan da biraz iyi gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?