KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok geçmiş olsun baya üşütmüşün sen bende iğneden çok korkuyodur her hastalandığımda acili boyluyoz bi iğne serum anca öyle geliyom kendime inşallah bu sefer gerek kalmaz

abowww kiz aman dikkat et ilerlemeden onlemini al keske evde dinlenseydin gelmeseydin ise

herkes avatarini deistiriyor bizde deistirelim böcügüm ne zamandir ayni hem:122:

hadi kızlar konu açın
hobilerimizdenmi bahsetsek aramızda örgü veya dantel seven varmı yapmayı tabi

hadi kızlar konu açın

Dantel hiç yapmadım şu ana kadar. Örgü örmeyi severim ama bugüne dek bi kendime atkı ördüm bi de eşime. üniversite yıllarındayken eşimle çıkıyorduk o zamanlar.. Atkı da biraz kısa olmuş hatta çeke çeke uzatmıştık. Eşim hala onu söyleyip dalga geçer beimle.

hadi kızlar konu açın

ben zamaninda dantel cok ordum ceyizim icin simdi gozluk kullaniorum simdi elime dantel ipi versen hic oremem ama yun orgu yapmasini severim cok cabuk bitio gozlerimide yormuyo hicc
hamile iken baslamistim ogluma orgu bitiremedim simide vaktim yok ormeye.

ben hiç beceremem elişi bi aralar küçüklüğümde ortaokula giderken yani lif örerdim ama şimdi onuda öremiyorum unutmuşummm
yapmaya yapmaya
sende bendensin
evet gözlere yazık ya
şimdi nerde örcen canım ya boş vaktin kalsa dinlenirsin anca yada evinin işini yaparsn.

ben hiç dantel örmedim. bi zincir çekmeyi biliyorum
amann dantelide sevmem
örgüyü severim ama ne zaman başlasam hevesimi alıp yarım bırakıyorum

şimdi de boncuk işi yapıyorum vitrin takımı kendime çok güzel oluyor. bakalım ondan ne zaman alcam hevesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…