KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla ben de aklına gelebilecek her yerden huylanıyorum.. eşim de gıdıklıyo beni çok. hatta parise giderken bile ben bazen gülme krizine giriyorum konsantre monsantre kalmıyo.. :78:

o çok kötü işte adam 2 dokunuyo huylanıyorum hemen ay

ne güzel kiz bogusuyor iste benimkide gidiklar bende ustune atlarim bogusuruz ben gidiklasamda gidiklanmazki

kız güzel hoşumada gidiyo boğuşmak ama bırak diyince bırakmıyo anam gülmekten katılıyorum çatlayacak gibi oluyorum ölümü gör diye yemin ettiriyomda anca bırakıyo ama artık tövbeleri Allahtan diyip duruyo onu öğrenmiş yemiyo artık

ne güzel kiz bogusuyor iste benimkide gidiklar bende ustune atlarim bogusuruz ben gidiklasamda gidiklanmazki

benimkide çok gıdıklıyo ya bende çok gıdıklanıyom oda gıdıklanmaz hiç ben hele ayaklarımın altından felaket gıdıklanırım bazen bi ayalıyo ayaklarımın altından bayılcam zannediyom kendimden geçiyom

Kızlar bu arada birşeyi belirtmeden edemeyeceğim; hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hepinizle tanıştığım için çok memnunum. Çok içten ve samimisiniz.

Hepinize gelsin fistuklar

Kızlar bu arada birşeyi belirtmeden edemeyeceğim; hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hepinizle tanıştığım için çok memnunum. Çok içten ve samimisiniz.

Hepinize gelsin fistuklar

bizde seninle tanıştığımıza memnun olduk canım bi mukabele (doğrumu yazdım acaba:44:)

Beeennnnn geeeelllllddddddddiiiiiiiimmmmmmmmm
anam nasıl yazışmışsınızöyle hepsini okumadım
atlayarak geldim çok yoruldum şaş oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…