KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

esim takmadigini soler ama ben her zaman dikkat ederim

herife dans yaparkende gözüne lazer gözlüğü tk o zaman

he valla ben de öyle kıl tüy olunca çekiniyorum. ama adamların gözü görmüyo anacım parise inince kıl tüy falan

yok valla bende o dökülen yerlerden hiç çıkmadı çok azaldı ama ben lazerden sonra hiç jilet sürmedim jilet sürseydim belki dedikleri gibi olurdu. ama ağdadan başka hiç bişi kullanmıyorum şuan

iyi ozaman cok güzel bende öyleydim agdadan baska bisi kullanmazdim ama hamilelik girince araya...
bende lazer düsünüyorum ama iyi bi arastirma yapmaliyim.

bu aksam paris yok benim herife canimi SIKTI eve gel isim var cocugun yaninda dur dedim beyfendi bilardo oynamaya gitti kac parcaya boluum cnm kendimi her ise yetisememki ben ahtopotmuyum yaa herseye eleim yetissin yaa sinirlerimi bozdu agladim onun yuzunden yok ona paris filan otursun oturdugu yerde
pogaca hamurunu yogurdum nasil yapcam firina vecem simdi oglumda emio su anda daha yemek yicem offfffffffffffffffffffffffff :84: :84:

bi yakalasam oyarim valla kendide biliyor.
kiz dün bi terligi attim ayaklarina bilgisayarin kapagina degip sekmesinmi adamin gözüne gelmesinmi terlik gözü cikti sandim cok kizdi bana kizardi kanlandi gözü ama gecti biraz

bazen ben de severken aşırıya kaçıyorum mesela cimciklerim bazen aşırıya kaçınca morarıyo. benimki de o zaman kızıyo millet görünce yanlış anlıcak diye

yok valla bende o dökülen yerlerden hiç çıkmadı çok azaldı ama ben lazerden sonra hiç jilet sürmedim jilet sürseydim belki dedikleri gibi olurdu. ama ağdadan başka hiç bişi kullanmıyorum şuan

normalde bitene kadar jilet diyolar galiba

bazen ben de severken aşırıya kaçıyorum mesela cimciklerim bazen aşırıya kaçınca morarıyo. benimki de o zaman kızıyo millet görünce yanlış anlıcak diye
hakli kiz adam baskasi yanlis anlar.
o senin yaptiginida bazen kocam bana yapiyor sinir oluyorum ama terk etti cok sükür.

1 hafta paris yasağı koy anacom. kadının derdine bak adamın yaptığına bak. ah bu erkekler

aha asıl mazoşist burdaymış

Son düzenleme:

eşine bende sinir oldum şimdi bilardosumu kusur kalmış zaten bütün gün sen bakıyosun çocuğa işten çıkıncada gelip biraz yardım etseya sana ceza ver ona o isteyince cezalısın 1 ay yok sana de sende azıcık delirsin oda üzülme canım sende bu erkeklerin hepsi aynı Allah yardım eder sana bebişin uyuyunca yapabildiğin kadar yaparsın olmazsa hazır bişeyler alırsın sıkma canını sen

ayy canım benim ya ne kadar duyarsız bu erkekler anca kendilerini düşünsün sorsan niye gittin diye kafa dağıtmaya derler hiç seni düşünmez bütün gün 4 duvar arasında küçücük bebekle.. gelse azcık başında dursa bebeğin sende işini gücü halletsen ama nerdeeeeee:95:.. çok görüyorum çevremde böle erkekleri bakalım bizim adam nasıl olacak

gelsin iki canim cicim desin hemen yumusarsin.
canini sikma canim bebegini uyut durmuyorsa emzik ver yap hemen.
üzme kendini

ayy canım benim ya ne kadar duyarsız bu erkekler anca kendilerini düşünsün sorsan niye gittin diye kafa dağıtmaya derler hiç seni düşünmez bütün gün 4 duvar arasında küçücük bebekle.. gelse azcık başında dursa bebeğin sende işini gücü halletsen ama nerdeeeeee:95:.. çok görüyorum çevremde böle erkekleri bakalım bizim adam nasıl olacak

gelsin iki canim cicim desin hemen yumusarsin.
canini sikma canim bebegini uyut durmuyorsa emzik ver yap hemen.
üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…