- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.781
kıs sen öldürürsün varya hazırcevap bilge hiç aklıma gelmediydi iyi fikir öyle renkli gözlüklerden alıyım eve bi kaç dene
ihtiyacın yoksa hiç çalışma canım otur gül gibi evinde işini gücünü temizliğini yap.. bebeğini doğur onu büyüt amannnnnnnnnn boşver en iyisi evde oturmakkk:92:
akşama cümbüş var heee.
ya kızlar bu temizlik işlerni nasıl hallediyosunuz. eşniz takarmı öle şeyleri. ben o durumda çok rahatsız oluyom. ama yorhgunluktan sık sıkta yapamıyom temizliği. kuaförede gidemem .
herife dans yaparkende gözüne lazer gözlüğü tk o zaman
lazeri birakinca bi süre sonra eskisi gibi oluyor diyorlar ama:26:
Allah' a şükür geçiniyoruz tatlım ama ben kirada oturuyorum. Bi ev alabilsek :97: en azından bebiş için birikim yapardım az çok ev kredisine girince de zorlanmamış olurduk.
benim herif hiç takmaz ama ben rahat edemiyorum her ay mutlaka aksatmam ama şimdi şöle bi durum var bende accık kıl tüy olsun ben paris yapmak istemiyorum belki oda yapayım diye benim için sorun değil diyodur beni kandırıyodur yani
yok valla bende o dökülen yerlerden hiç çıkmadı çok azaldı ama ben lazerden sonra hiç jilet sürmedim jilet sürseydim belki dedikleri gibi olurdu. ama ağdadan başka hiç bişi kullanmıyorum şuan
bi yakalasam oyarim valla kendide biliyor.
kiz dün bi terligi attim ayaklarina bilgisayarin kapagina degip sekmesinmi adamin gözüne gelmesinmi terlikgözü cikti sandim cok kizdi bana kizardi kanlandi gözü ama gecti biraz
yok valla bende o dökülen yerlerden hiç çıkmadı çok azaldı ama ben lazerden sonra hiç jilet sürmedim jilet sürseydim belki dedikleri gibi olurdu. ama ağdadan başka hiç bişi kullanmıyorum şuan
işim acelyse maalesef jilet. makinam bozuldu iyi çekmiyo . ama çoğunlukla ağda. çünkü jiletin geri dönüşümü çok kötü oluyo çok rahatsız oluyom.
o iş için kuaföre giden varmı ben heç gitmedim gitmemde heralde makineyle alıyom bende bazende ağda bandıyla ağdayla hiç yapmadım beceremem onu galiba:26:
Ben gidiyorum kuzum. bacaklarımı makinayla alıyorum ama koltukaltı bi de malum yer için kuaföre gidiyorum. Ağda daha temiz valla.
hakli kiz adambazen ben de severken aşırıya kaçıyorum mesela cimciklerim bazen aşırıya kaçınca morarıyo. benimki de o zaman kızıyo millet görünce yanlış anlıcak diye
bu aksam paris yok benim herife canimi SIKTI eve gel isim var cocugun yaninda dur dedim beyfendi bilardo oynamaya gittikac parcaya boluum cnm kendimi her ise yetisememki ben ahtopotmuyum yaa herseye eleim yetissin yaa sinirlerimi bozdu agladim onun yuzunden yok ona paris filan otursun oturdugu yerde
pogaca hamurunu yogurdum nasil yapcam firina vecem simdi oglumda emio su anda daha yemek yicem offfffffffffffffffffffffffff :84: :84:
aha asıl mazoşist burdaymışbazen ben de severken aşırıya kaçıyorum mesela cimciklerim bazen aşırıya kaçınca morarıyo. benimki de o zaman kızıyo millet görünce yanlış anlıcak diye
bu aksam paris yok benim herife canimi SIKTI eve gel isim var cocugun yaninda dur dedim beyfendi bilardo oynamaya gittikac parcaya boluum cnm kendimi her ise yetisememki ben ahtopotmuyum yaa herseye eleim yetissin yaa sinirlerimi bozdu agladim onun yuzunden yok ona paris filan otursun oturdugu yerde
pogaca hamurunu yogurdum nasil yapcam firina vecem simdi oglumda emio su anda daha yemek yicem offfffffffffffffffffffffffff :84: :84:
kız utanmaz olurmuyum gözüne lazer gözlüğü takıyo ya böle kırmızı duruyo tam gözükmüyo ondan rahat açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?