- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.801
hakli kiz adambaskasi yanlis anlar.
o senin yaptiginida bazen kocam bana yapiyor sinir oluyorum ama terk etti cok sükür.
kıs sen öldürürsün varya hazırcevap bilge hiç aklıma gelmediydi iyi fikir öyle renkli gözlüklerden alıyım eve bi kaç dene
1 hafta paris yasağı koy anacom. kadınındedine bak adamın yaptığına bak. ah bu erkekler
aha asıl mazoşist burdaymış
eşine bende sinir oldum şimdi bilardosumu kusur kalmış zaten bütün gün sen bakıyosun çocuğa işten çıkıncada gelip biraz yardım etseya sana ceza ver ona o isteyince cezalısın 1 ay yok sana de sende azıcık delirsin oda üzülme canım sende bu erkeklerin hepsi aynı Allah yardım eder sana bebişin uyuyunca yapabildiğin kadar yaparsın olmazsa hazır bişeyler alırsın sıkma canını sen
normalde bitene kadar jilet diyolar galiba
hakli kiz adambaskasi yanlis anlar.
o senin yaptiginida bazen kocam bana yapiyor sinir oluyorum ama terk etti cok sükür.
ayy benimki hala terk etmediya nası başardın bazen bi sıkıyo şaka olarak morarıyo valla
gözlükten dolayı mı utanmıyosun
1 hafta paris yasağı koy anacom. kadının derdine bak adamın yaptığına bak. ah bu erkekler
aha asıl mazoşist burdaymış
hazalcım üzme kendini. gelince halledersiniz. herşey böyle kolay olsun bi denem.
ben kaçıyom kızlar. herkeze iyi akşamlar.
ayy canım benim ya ne kadar duyarsız bu erkekler anca kendilerini düşünsün sorsan niye gittin diye kafa dağıtmaya derler hiç seni düşünmez bütün gün 4 duvar arasında küçücük bebekle.. gelse azcık başında dursa bebeğin sende işini gücü halletsen ama nerdeeeeee:95:.. çok görüyorum çevremde böle erkekleri bakalım bizim adam nasıl olacak
gelsin iki canim cicim desin hemen yumusarsin.
canini sikma canim bebegini uyut durmuyorsa emzik ver yap hemen.
üzme kendini
napim elimin ayarı kaçıyo işte bazen
hazalcım üzme kendini. gelince halledersiniz. herşey böyle kolay olsun bi denem.
hazalım üzme tatlı canını.. erkek miletti işte kuşum sıkıya gelemiyo bunlar.
ne mazoşisti kızz .. cimcikliyorum dedim kırbaçlıyorum demedim.
ya aslinda her zaman bole deil ama arada bole yapinca sinirlerim alt ust oluoo hic halden anlamiyorlar
yok cnm benim sinirim zor geecr biraz iki cnm cicimle yumusamam ben
benim elimin ayari kacacak bugun esim gelsin sorarim ben ona
peki ben gıdıklama huyundan nasıl vazgeçiririm yaaaaaaaaaaa.. beni bulduğu yerde gıdıklıyo yaa acaip huylanıyorum bende kendimi yerlere atıyorum hemen. hele ayaklarımı tutuyo bırakmıyo yaaa
selam bayanlar nasılsınız
peki ben gıdıklama huyundan nasıl vazgeçiririm yaaaaaaaaaaa.. beni bulduğu yerde gıdıklıyo yaa acaip huylanıyorum bende kendimi yerlere atıyorum hemen. hele ayaklarımı tutuyo bırakmıyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?