KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

1 hafta paris yasağı koy anacom. kadınındedine bak adamın yaptığına bak. ah bu erkekler

aha asıl mazoşist burdaymış

ahh ahh erkekler ahhh

aynen ole ben soliyince kizio bide yaa cani SIKILIOMUS evde yeter yaa :84: :84:
1 ay ceza az bile ona ben ne dusunuyorum onun icin beyfendi kendini dusunuyorr

normalde bitene kadar jilet diyolar galiba

her seansa gitmeden bi kaç gün önce jilet vuruyosun kıllar böle uç verince accık uzayınca gidiyosun.. seansların bitene kadar kıllar tamamen bitene kadar böyle devam ediyosun.. ama ben yarıda bıraktığım için tekrar jilet vurup gürleştirmek istemedim o yüzden zar zorda olsa ağda kullanıyorum

hazalcım üzme kendini. gelince halledersiniz. herşey böyle kolay olsun bi denem.

ben kaçıyom kızlar. herkeze iyi akşamlar.

ayy benimki hala terk etmediya nası başardın bazen bi sıkıyo şaka olarak morarıyo valla

o sikdikca ben tirmaladim birkac yerini yara yaptim vazgecti artik bazen yapar yine ama
ama arada sinirlenince ben hala tirmaliyorum
biliyorum yanlis ve kötü bisi ama terkedemiyorum.

1 hafta paris yasağı koy anacom. kadının derdine bak adamın yaptığına bak. ah bu erkekler

aha asıl mazoşist burdaymış

hazalım üzme tatlı canını.. erkek miletti işte kuşum sıkıya gelemiyo bunlar.

ne mazoşisti kızz .. cimcikliyorum dedim kırbaçlıyorum demedim.

ya aslinda her zaman bole deil ama arada bole yapinca sinirlerim alt ust oluoo hic halden anlamiyorlar

gelsin iki canim cicim desin hemen yumusarsin.
canini sikma canim bebegini uyut durmuyorsa emzik ver yap hemen.
üzme kendini

yok cnm benim sinirim zor geecr biraz iki cnm cicimle yumusamam ben

napim elimin ayarı kaçıyo işte bazen

benim elimin ayari kacacak bugun esim gelsin sorarim ben ona

peki ben gıdıklama huyundan nasıl vazgeçiririm yaaaaaaaaaaa.. beni bulduğu yerde gıdıklıyo yaa acaip huylanıyorum bende kendimi yerlere atıyorum hemen. hele ayaklarımı tutuyo bırakmıyo yaaa

hazalcım üzme kendini. gelince halledersiniz. herşey böyle kolay olsun bi denem.

ben kaçıyom kızlar. herkeze iyi akşamlar.

hazalım üzme tatlı canını.. erkek miletti işte kuşum sıkıya gelemiyo bunlar.

ne mazoşisti kızz .. cimcikliyorum dedim kırbaçlıyorum demedim.

saolun kizlar ama elimde deil bu dusuncesizligi nereye adar gitcek bole gelince adam akilli konuscam
hascakal datlumm

sinirlenme üzülme relax relax
hesabini sor ama cocugu yaparken iyi sevmeye gelince iyi bakmaya gelince vinnn

peki ben gıdıklama huyundan nasıl vazgeçiririm yaaaaaaaaaaa.. beni bulduğu yerde gıdıklıyo yaa acaip huylanıyorum bende kendimi yerlere atıyorum hemen. hele ayaklarımı tutuyo bırakmıyo yaaa

valla ben de aklına gelebilecek her yerden huylanıyorum.. eşim de gıdıklıyo beni çok. hatta parise giderken bile ben bazen gülme krizine giriyorum konsantre monsantre kalmıyo.. :78:

ne güzel kiz bogusuyor iste benimkide gidiklar bende ustune atlarim bogusuruz ben gidiklasamda gidiklanmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…